fbpixel

Search icon
Search
Τι να δείτε στο Netflix σύμφωνα με το ζώδιό σας
ARTS & CULTURE

Τι να δείτε στο Netflix σύμφωνα με το ζώδιό σας

Αφήστε τον αστρολογικό σας χάρτη να επιλέξει για εσάς


Η επιλογή του τι να παρακολουθήσουμε στο Netflix μπορεί συχνά να γίνει κουραστική - αφού οι επιλογές είναι αμέτρητες. Με τόσους νέους τίτλους να προστίθενται καθημερινά, το να αντιληφθείτε τι στην ουσία είναι αυτό που θα γεμίσει ευχάριστα τον χρόνο σας αλλά και ποια πρόταση σας ταιριάζει μπορεί να εξελιχθεί δύσκολη υπόθεση. Αντί να χάνετε άλλο ένα λεπτό στο ατελείωτο scrolling, εμείς κάναμε μια «στροφή» στην αστρολογία και παρακάτω συγκεντρώσαμε τι θα πρέπει να βλέπετε στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα σύμφωνα με το ζώδιό σας! Ναι καλά ακούσατε! Κι έχουμε πέσει μέσα σε όλα!

Enjoy!

Κριός | Είδος: Περιπέτεια και δράση 

tom.webp

Παθιασμένος, φλογερός και άγριος – Ο Κριός προτιμά ταινίες που τον κρατούν σε εγρήγορση. Τους αρέσει να βυθίζονται πλήρως σε ό,τι παρακολουθούν από την αρχή μέχρι το τέλος και προτιμούν ταινίες που έχουν έντονο το στοιχείο του δράματος, της περιπέτειας και φυσικά, σασπένς. Δεδομένου ότι, βιώνουν πάντα τη ζωή στο έπακρο, τους αρέσουν τα θρίλερ δράσης και υψηλής δραματουργίας. Και με τον Άρη, τον πλανήτη του πάθους και της επιθετικότητας, ως κυβερνήτη πλανήτη τους, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ταινίες δράσης είναι από τις αγαπημένες τους.

Must-watch: Uncut Gems, Inception, Top Gun, The Girl With the Dragon Tattoo και Red Notice.

Ταύρος | Είδος: Shows μαγειρικής 

2-r4Zvf.jpg

Λίγα ζώδια έρχονται σε επαφή με τις αισθήσεις τους όσο οι Ταύροι, οι οποίοι εκτιμούν την υψηλή αισθητική και τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Λόγω αυτής της αγάπης τους για τη γεύση, την ομορφιά και την απόλαυση, οι ίδιοι αγαπούν όλα τα τρόφιμα. Οι εκπομπές μαγειρικής τους επιτρέπουν να απολαμβάνουν τις οπτικές και αισθησιακές απολαύσεις της δημιουργίας των αγαπημένων τους γευμάτων. Και αν ψάχνουν για κάτι που θα τους κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, τότε πρέπει σίγουρα να επενδύσουν στα πιο ανταγωνιστικά cooking & baking shows της πλατφόρμας.

Must-watch: The Final Table, Salt Fat Acid Heat, Nadiya Bakes, The Great British Baking Show, and Nailed It!.

Δίδυμοι | Είδος: Δράματα εποχής

9a363f12-6112-41ac-a126-c163081d4669.webp

Μην το παίζεται ανήξεροι, Δίδυμοι – είστε λάτρεις του σκανδάλου. Ως κοινωνική «πεταλούδα» του ζωδιακού κύκλου, τίποτα δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον σας περισσότερο από ένα καλό gossip. Αν ψάχνετε για ένα νέο show που υπόσχεται να σας βάλει μέσα σε υπερβολικά πάρτι, καυστικές συζητήσεις, βλέμματα λαχτάρας και πολλά σκάνδαλα, τα δράματα εποχής του Netflix έχουν όλα όσα ψάχνετε!

Must-watch: Bridgerton, Downton Abbey, Reign, Versailles, and Anne with an E.

Καρκίνος | Είδος: Ρομαντικές κομεντί 

tatb-lana-peter-thumbnail0.jpg

Οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι έχουν εμμονή με την αγάπη και τον ρομαντισμό. Ενδιαφέρονται και επιθυμούν να προσέχουν τους άλλους. Φυσικά και λατρεύουν ένα καλό love story με σκαμπανεβάσματα, ίσως μερικά δάκρυα - πραγματικά οτιδήποτε με πολύ συναισθηματικό δράμα και λίγα γέλια στην πορεία. Οι ρομαντικές κωμωδίες είναι ο τέλειος τρόπος για να περάσετε μια cozy βραδιά. Τούτου λεχθέντος, οι Καρκίνοι είναι επίσης λάτρεις των κλασικών ερωτικών ιστοριών του Nicholas Sparks.

Must-watch: To All the Boys I've Loved Before, Destination Wedding, The Half of It, Always Be My Maybe, and Good on Paper.

Λέων |Είδος: Reality TV

2750.webp

Λέων, είσαι ο «βασιλιάς» του ζωδιακού κύκλου. Φημίζεστε ότι αγαπάτε τα υπερβολικά πράγματα. Χρειάζονται πολλά για να κρατήσει πραγματικά το ενδιαφέρον σας μια ταινία ή ένα τηλεοπτικό show. Συχνά, τα big hits ή οι βραβευμένες ταινίες σας μοιάζουν βαρετά. Αν ψάχνετε για κορυφαία ψυχαγωγία με άφθονο καλό δράμα και γρήγορες εναλλαγές, τα αγαπημένα realities του Netflix έχουν αυτό που χρειάζεστε. Προσφέρουν μια ατελείωτη συλλογή από cult στιγμές για εύκολη κατανάλωση, συμπεριλαμβανομένης μιας εκπομπής, όπου οι άνθρωποι παντρεύονται έναν εντελώς άγνωστο!

Must-watch: Selling Sunset, The Ultimatum, Bling Empire, The Circle, and Are You The One?.

Παρθένος |Είδος: Θρίλερ μυστηρίου

emily-blunt-the-girl-on-the-train-vObDs.webp

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου. Και ως κάποιοι που ασχολούνται με τις λεπτομέρειες, τίποτα δεν σας βάζει σε σκέψεις όσο ένα θρίλερ μυστηρίου. Λατρεύετε μια πλοκή με ανατροπή, καθώς και χαρακτήρες που παίζουν παιχνίδια μυαλού. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό για εσάς από το να προσπαθείτε να λύσετε το έγκλημα ενώπιον του ντετέκτιβ στην οθόνη. Ωστόσο, εάν δεν βρίσκετε την πλοκή ενδιαφέρουσα, σας είναι πολύ δύσκολο να εστιάσετε και να συγκεντρωθείτε. Ο Παρθένος προτιμά ταινίες που έχουν ένα στοιχείο σασπένς και βάζουν το μυαλό του να δουλεύει.

Must-watch: The Woman in the Window, The Weekend Away, Secret Obsession, Crooked House, and The Girl on the Train.

Ζυγός |Είδος: Ανεξάρτητες ταινίες

mv5bmta2mjcynje0nzdeqtjeqwpwz15bbwu4mda1mju0nzyz-v1.jpg

Ζυγέ, φημίζεστε για την αγάπη σας σε ό,τι αφορά την ισότητα και την ισορροπία. Με την Αφροδίτη ως τον κυρίαρχο πλανήτη σας – έχετε μια ρομαντική και συμπαθητική πλευρά. Ως πρωταθλητής των αουτσάιντερς, προτιμάτε να υποστηρίζετε ανεξάρτητους καλλιτέχνες και αφανείς δημιουργικούς ήρωες. Οι indie ταινίες τείνουν να τραβούν την προσοχή σας για αυτόν τον λόγο. Τίποτα δεν σας ενθουσιάζει περισσότερο από το να ανακαλύπτετε μια νέα ανεξάρτητη ταινία από έναν ανερχόμενο σκηνοθέτη. Η ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια μοναδική ιστορία, «ξυπνώντας» την πιο δημιουργική σας πλευρά.

Must-watch: Grizzlies, ROMA, Uncorked, Really Love, and Ride Like A Girl.

Σκορπιός | Είδος: Θρίλερ 

1241205-conjuring-2.jpg

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για το ότι είναι μυστηριώδεις, έντονοι και dark μερικές φορές. Έχετε την τάση να έχετε μια σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ και ένα πολύ οκνηρό πνεύμα. Όταν πρόκειται να βρείτε μια ταινία που θα σας κρατήσει αφοσιωμένους, προτιμάτε αυτές με κάποια ψυχολογική ανατροπή. Λατρεύετε τη συγκίνηση και την ένταση των ταινιών τρόμου και δεν φοβάστε ένα καλό jump scare. Είτε αγαπάτε τις κλασικές ταινίες slasher είτε τα σύγχρονα hauntings, το Netflix έχει μια μεγάλη επιλογή από thriller movies για εσάς.

Must-watch: A Nightmare on Elm Street, The Conjuring, The Exorcist, You, and The Privilege.

Τοξότης | Είδος: Cult Classics

thecraft0.jpg

Αν και είναι αλήθεια ότι οι Τοξότες είναι οι «τυχοδιώκτες» του ζωδιακού κύκλου, τους αρέσουν οι cult ευχάριστες ταινίες. Είστε εξαιρετικά εξωστρεφείς και ο στόχος σας παρακολουθώντας μια ταινία είναι να διασκεδάσετε. Κάπου ανάμεσα στο ταξίδι σε όλο τον κόσμο και στην απόκτηση νέων χόμπι, συνήθως δεν έχετε χρόνο να παρακολουθήσετε υπερβολικά νέο περιεχόμενο του Netflix, γι' αυτό έχετε την τάση να προτιμάτε μία cult κλασική επιλογή που γνωρίζετε και αγαπάτε.

Must-watch: Arrested Development, The Craft, Scott Pilgrim vs. The World, Starship Troopers, and Forgetting Sarah Marshall.

Αιγόκερως | Είδος: Ντοκιμαντέρ

3.jpg

Αιγόκερε, είσαι ο πιο σοβαρός τύπος. Είσαι έξυπνος και διανοούμενος και το είδος του ανθρώπου που διψάει για γνώση. Οι Αιγόκεροι είναι πάντα προσγειωμένοι και πρακτικοί, κι έτσι θα προτιμούσαν μια ταινία που τους επιτρέπει να χαρούν αυτήν την πιο εγκεφαλική σας πλευρά. Τα ντοκιμαντέρ, οι βιογραφικές ταινίες και τα films που βασίζονται σε αληθινές ιστορίες είναι τα αγαπημένα τους. Αν και λίγο φαντασία δεν βλάπτει, τα ντοκιμαντέρ προσφέρουν μια σπάνια ματιά σε μια άλλη πραγματικότητα.

Must-watch: Miss Americana, We the Animals, Jim & Andy: The Great Beyond, Homecoming: A Film By Beyonce, and Knock Down the House.

Υδροχόος | Sci-fi & Fantasy

blackmirror.jpg

Υδροχόε, σου αρέσει να ζεις τη ζωή στα άκρα. Ευδοκιμείτε σε νέες και συναρπαστικές καταστάσεις και συχνά έχετε μια εκκεντρική προσωπικότητα. Είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τι πραγματικά τραβάει το μυαλό σας. Ωστόσο, δεδομένης της τολμηρής και ανοιχτόμυαλης φύσης σας, είναι ασφαλές να εμπιστευτείτε το γεγονός ότι οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας σας ταιριάζουν καλύτερα. Αν και τείνετε να είστε ρεαλιστές, σας αρέσει να εξερευνάτε ένα νέο σύμπαν ή να εναλλάσσετε πραγματικότητες μέσω ταινιών και μέσων. Και ως ο «επαναστάτης» του ζωδιακού κύκλου, δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάτε περισσότερο από ένα cast που βγαίνει σε μια επική αποστολή.

Must-watch: Stranger Things, The Magicians, Stargate SG1, Black Mirror, and The 100.

Ιχθύς | Emotional movies 

818tjjdiuql-sl1500.jpg

Ιχθύς, είσαι ένα συναισθηματικό ζώδιο που ξέρει την αξία του καλού κλάματος. Και επειδή είστε τόσο διαισθητικοί, τείνετε να καταλαβαίνετε τι νιώθουν οι άλλοι εύκολα. Είστε γνωστοί για την ενσυναίσθησή σας, αλλά αγαπάτε και λίγη απόδραση. Σας αρέσει να χάνεστε στον κόσμο της εκπομπής ή της ταινίας που παρακολουθείτε και βιώνετε πραγματικά όλο το φάσμα των συναισθημάτων. Οι λεγόμενες ταινίες "Tearjerker" είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε την ευαίσθητη πλευρά σας στην άνεση του σπιτιού σας.

Must-watch: Selena: The Series, Marriage Story, Grey's Anatomy, My Girl, and Dear John.