fbpixel

Search icon
Search
Binge-watching: Τα new entries του Netflix για τον Μάιο
ARTS & CULTURE

Binge-watching: Τα new entries του Netflix για τον Μάιο

Προσθέστε τα στην watchlist σας


Απολαυστικό και συνάμα ανατρεπτικό, το Νetflix, έχει απασχολήσει - όχι μόνο με δικές του παραγωγές αλλά και με όσες φιλοξενεί - τον χώρο του θεάματος και την κοινή γνώμη. Τα τελευταία νέα της δημοφιλούς πλατφόρμας αφορούν τους λάτρεις ταινιών και σειρών, ενώ και ο νέος μήνας που αναμένεται, φαίνεται ότι θα περιέχει ποικίλες προτάσεις από ενδιαφέροντα shows. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα πολυαναμενόμενα new entries του Netflix για τον Μάιο. 

Take a look! 

Meltdown: Three Mile Island 

aaaabudv3iumd9fdnxpjwbjghw2dqoluuoj602bnpkegnvtzuw0disufq2hwqgftkddhlwn3ftjhdajcllrg-aec1fjmdvjj.jpg

Οι παραγωγοί πίσω από την επιτυχημένη ταινία Erin Brockovich επιστρέφουν με μια συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων parts για την παραλίγο καταστροφή στον πυρηνικό σταθμό "Three Mile Island" στην Πενσυλβάνια μέσα από τον φακό του αρχιμηχανικού Richard Parks.

The Pentaverate

the-pentaverate-netflixjpg.webp

Ο Mike Myers - o γνωστός σε όλους και αγαπημένος ηθοποιός πίσω από τον ρόλο του Austin Powers - επιστρέφει στις ρίζες της κωμικής προσωπικότητάς του με αυτήν την ολοκαίνουρια σειρά, στην οποία καλείται να υποδυθεί διαφορετικούς χαρακτήρες, κάτι που συνήθιζε να κάνει και στο παρελθόν, προσφέροντας άφθονο γέλιο. Η πλοκή της ακολουθεί κατά κύριο λόγο έναν Καναδό δημοσιογράφο που βρίσκεται μπλεγμένος σε μια βαθιά συνωμοσία και σε πολλά απρόοπτα...

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 5 Μαΐου 

The Takedown

the-takedown-netflix-movie-may-2022jpg.webp

Ο Omar Sy, o ηθοποιός που έγινε παγκόσμιος superstar χάρη στη δημοφιλή σειρά του Netflix, Lupin, πρωταγωνιστεί σε αυτήν τη νέα γαλλική ταινία δράσης με συμπρωταγωνιστή τον Laurent Lafitte. Το film, σε σκηνοθεσία Louis Leterrier, αφορά δύο αστυνομικούς με πολύ διαφορετικό στιλ και lifestyle καθώς τους παρακολουθεί να ταξιδεύουν σε όλη τη Γαλλία για μια νέα και πολλά υποσχόμενη υπόθεση.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 6 Μαΐου

Operation Mincemeat

operation-mincemeat-netflixjpg.webp

Αυτή η αγγλική ταινία που προσπαθεί να διηγηθεί ξανα τα πραγματικά γεγονότα της Operation Mincemeat - της βρετανικής επιχείρησης Mincemeat, που οδήγησε τελικά στην εισβολή των Συμμάχων στη Σικελία το 1943 κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - διαθέτει τον Colin Firth να πρωτοστατεί στο cast μαζί με τον επίσης επιτυχημένο Matthew Macfadyen του Succession. Η ταινία πρόκειται κυκλοφορεί και στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Μαΐου 

The Lincoln Lawyer | Season 1

the-lincoln-lawyer-netflix-may-2022jpg.webp

Μία από τις πιο αναμενόμενες νέες σειρές του 2022, το The Lincoln Lawyer, η οποία αντλεί έμπνευση από την εμβληματική ταινία με τον Matthew McConaughey, Δικηγόρος σκοτεινών υποθέσεων. Στην προσαρμογή της για τη μικρή οθόνη, θα ακολουθήσουμε έναν χαρισματικό δικηγόρο που ασκεί το επάγγελμά του μέσα στο Lincoln Continental αυτοκίνητό του. Στο νέο αστυνομικό-δραματικό tv show πρωταγωνιστούν οι Neve Campbell, Christopher Gorham και Jazz Raycole.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 13 Μαΐου