Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μια απίθανη, αναζωογονητική, πολύχρωμη και υγιεινή συνταγή!
Carpaccio ντομάτας
ΥΛΙΚΑ
8 ώριμες ντομάτες κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες με το μαντολίνο της SVIM
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
85 γραμμάρια σμέουρα (raspberries)
2 x 125g burrata, ή καλής ποιότητας μοτσαρέλα, κομμένη σε λεπτές φέτες
Μια μικρή χούφτα φύλλα βασιλικού
Ξίδι από βατόμουρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε τις ψιλοκομμένες φέτες ντομάτας σε μια όμορφη πιατέλα. Συνεχίστε με το λάδι και τα φρεσκοαλεσμένα αλάτι και πιπέρι. Συνθλίψτε τα σμέουρα με ένα πιρούνι και ανακατέψετε τα με το ξύδι βατόμουρου. Τοποθετήστε τις φέτες της μοτσαρέλας πάνω στις ντομάτες, προσθέστε το dressing που κάνατε με τα σμέουρα, στολίστε με τα φύλλα του βασιλικού και σερβίρετε!
Εxtra Tip: Πάντα σε όλα τα τραπέζια μου, είτε πρόκειται για καθιστό είτε για μπουφέ, δεν παραλείπω ποτέ μα ποτέ τα λουλούδια, τα οποία επιλέγω πάντα ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή μου. Για το συγκεκριμένο art de la table, είχα δώσει σε ένα ανθοπωλείο ποτήρια του 1920, ώστε να μου ετοιμάσει ατομικές όμορφες συνθέσεις, που στόλισαν τον μπουφέ μου.
Plus: Για τις ημέρες που έρχονται, στολίζω το τραπέζι μου πάντα με κάτι επίκαιρο. και τι καλύτερο από την ελληνική σημαία. Μη το φοβηθείτε! Είναι υπέροχη λεπτομέρεια σε ένα φθινοπωρινό μπουκέτο λουλουδιών. Σημειώστε πως τα σημαιάκια τα βρήκα στο Tiger!
WHO IS WHO
Αποφάσισα να ασχοληθώ με το make up, όταν πέρασα στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου -οι σπουδές μου είναι σε αυτόν τον κλάδο και όχι στο make up, στο οποίο είμαι εντελώς αυτοδίδακτη! Σε κάθε μακιγιάζ που κάνω θέλω να απογειώνω τα δυνατά σημεία του προσώπου και να εξαφανίζω, ό,τι δεν κολακεύει. Αρθρογραφώ εδώ και πολλά χρόνια! Μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τις προσωπικές εμπειρίες μου και τα beauty tips μου που αφορούν στο μακιγιάζ. Αγαπώ την καλαισθησία, δεν ζω δίχως αυτήν. Κάθε στιγμή της ζωής μου, θέλω να μεταδίδω στους ανθρώπους γύρω μου, όλα όσα μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε πιο όμορφα!