fbpixel

Search icon
Search
Thick eyebrows: Πώς να τα αποκτήσετε φυσικά και με μακιγιάζ
BEAUTY

Thick eyebrows: Πώς να τα αποκτήσετε φυσικά και με μακιγιάζ

Ανακαλύψτε τους τρόπους!


Η συμμετοχή στις τάσεις των μαλλιών και του μακιγιάζ μπορεί να είναι διασκεδαστική, ανάλαφρη και αρκετά ακίνδυνη. Γιατί; Επειδή όποιο μακιγιάζ ή χτένισμα κάνετε σήμερα δεν θα σας επηρεάσει για πάντα - τα φρύδια, από την άλλη πλευρά, αποτελούν μια πιο μόνιμη υπόθεση. Έτσι, αν έχετε πειράξει τα φρύδια σας πάρα πολλές φορές ή το παρακάνατε με το τσιμπιδάκι, γνωρίζετε πως μπορεί να αλλάξουν αρκετά τη συμμετρία του προσώπου σας. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε τα φρύδια σας να φαίνονται πιο πυκνά.

Τελικά, μπορεί να χρειαστεί ένας συνδυασμός μερικών από τις παρακάτω μεθόδους - εδώ είναι ό,τι πρέπει να ξέρετε αν βρίσκεστε στο ταξίδι για πιο πυκνά και γεμάτα φρύδια.

Πώς να αποκτήσετε πιο πυκνά φρύδια μέσω σωστού brow-care

Το πρώτο βήμα: Φτιάξτε μια ρουτίνα φροντίδας φρυδιών. Δεν χρειάζεται να είναι 10 βήματα ή υπερ-πολύπλοκη, αλλά πρέπει να προσέχετε τι βάζετε στα φρύδια σας (και τι όχι). Ακολουθούν μερικά βασικά βήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

Μην τα αγγίξετε για ένα μήνα: Αν διαμορφώνετε τα φρύδια σας σε όλη σας τη ζωή, μπορεί να μην ξέρετε ποιο είναι το φυσικό σας σχήμα.

Χρησιμοποιήστε έναν ορό ανάπτυξης φρυδιών: Προσθέστε έναν ορό ανάπτυξης φρυδιών στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αναζητήστε συστατικά όπως καστορέλαιο, πεπτίδια, έλαιο jojoba, πανθενόλη, κερατίνη, καφεΐνη και υαλουρονικό οξύ.

Αφαιρέστε τα τοπικά προϊόντα προσώπου: Οι βαριές κρέμες και τα έλαια που λατρεύει το δέρμα του προσώπου σας μπορεί να βαραίνουν τα φρύδια σας, αναγκάζοντας τις τρίχες να πέσουν προς τα κάτω και εμποδίζοντας την ανάπτυξη προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν πέσει λίγη κρέμα προσώπου στα φρύδια σας, σκουπίστε την με λίγο micellar water.

Αποφύγετε τα κολλώδη τζελ: Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τζελ φρυδιών για να κρατήσετε τις τρίχες των φρυδιών σας σε ευθεία γραμμή, επιλέξτε μια ελαφριά και εύκαμπτη φόρμουλα. Τα τζελ που μοιάζουν με σούπερ κόλλα δεν θα κάνουν καλό στα φρύδια σας όταν πρόκειται για ανάπτυξη - στην πραγματικότητα, μπορεί να προκαλέσουν την προσκόλληση των ευαίσθητων τριχών μεταξύ τους και ακόμη και την πτώση τους.

Επισκεφθείτε έναν ειδικό: Εάν δυσκολεύεστε να προσδιορίσετε το πραγματικό σχήμα του φρυδιού σας ή να μεγαλώσετε τις τρίχες, επισκεφθείτε έναν ειδικό για τα φρύδια. Αυτοί οι ειδικοί θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε ένα τόξο που ταιριάζει στο πρόσωπό σας και θα έχει ως αποτέλεσμα πιο γεμάτα φρύδια. Επιπλέον, μπορούν να σας διδάξουν πώς να τα διατηρείτε και να τα διαμορφώνετε στο σπίτι.

shutterstock-2293561195.jpg

Πώς να αποκτήσετε πιο πυκνά φρύδια με μακιγιάζ

Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται μακιγιάζ για να κάνουν τα φρύδια τους να φαίνονται πιο πυκνά. Εδώ υπάρχει άφθονο περιθώριο για πειραματισμό και πολλά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στην πορεία. Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση των κύριων επιλογών σας.

Tζελ για τα φρύδια: Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το τζελ φρυδιών μπορεί να είναι εξαιρετικό για να μην ξεκολλάνε οι τρίχες σας από τη θέση τους. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε ένα τζελ που είναι εύκαμπτο και μοιάζει περισσότερο με ορό παρά με τζελ. Αν χρειαστεί, να έχετε ένα σφουγγαράκι στην τσάντα σας για να τα ανανεώσετε το μεσημέρι.

Mολύβι φρυδιών: Αν έχετε αραιά σημεία και πρέπει να αναπαραστήσετε τις πραγματικές τρίχες των φρυδιών, τότε τα μολύβια φρυδιών θα είναι ο καλύτερός σας φίλος.

Πούδρα φρυδιών: Η πούδρα μπορεί να προσθέσει άμεσα πυκνότητα στα φρύδια. Έτσι, αν το σχήμα και το μήκος των φρυδιών σας είναι σύμφωνα με τα στάνταρ σας, αλλά χρειάζεστε λίγο περισσότερη πυκνότητα, η πούδρα θα είναι μια καλύτερη επιλογή. Φυσικά, μη διστάσετε να συνδυάσετε και αυτές τις μεθόδους.

Μην ξεχνάτε...

Πως υπάρχουν και επαγγελματικές μέθοδοι που μπορούν να γεμίσουν τα φρύδια σας πιο μόνιμα. Αυτές όμως γίνονται σίγουρα σε κάποιο κέντρο αισθητικής. Μπορείτε να δοκιμάσετε το brow tinting το οποίο λειτουργεί ως βαφή ή το microblading που έχει ένα μόνιμο effect και πραγματοποιείται ως έναν βαθμό σαν tattoo.