fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε selfie με τον Christian Louboutin; Απολαύστε μια digital εμπειρία όπου ο σχεδιαστής παρουσιάζει την SS21 συλλογή του
TRENDS & CATWALKS

Θέλετε selfie με τον Christian Louboutin; Απολαύστε μια digital εμπειρία όπου ο σχεδιαστής παρουσιάζει την SS21 συλλογή του

Ένα virtual ταξίδι στον υπέροχο παριζιάνικο κόσμο του περίφημου designer


Για να παρουσιάσει τις women και men συλλογές του για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2021, ο Christian Louboutin φιλοξένησε ένα virtual event στις 2 Οκτωβρίου 2020 στo κορεάτικο application Zepeto. Παθιασμένος με τα ταξίδια από τα εφηβικά του χρόνια, ο Christian Louboutin θέλει να εξερευνήσει νέες περιοχές και ως φανατικός οπαδός των νέων τεχνολογιών, κάλεσε τον διεθνή τύπο, τους φίλους και τους θαυμαστές του να βιώσουν μια συναρπαστική ψηφιακή δημιουργική εμπειρία: το LoubiWorld. 

loubi-terrasse-1.PNG

Σε techno-kawaï έκδοση, και με αιώνια μούσα του σχεδιαστή, το Παρίσι, το LoubiWorld αναδημιουργεί μέρη και στιγμές που του αρέσουν, από μια βεράντα με φανταστική θέα στην Πόλη του Φωτός, στη Galerie Véro-Dodat όπου άνοιξε το πρώτο του κατάστημα το 1991, σε μια πλακόστρωτη πλατεία γεμάτη με κλασικά παρισινά bistrot, κρεπερί, carousel, το νέο flagship store και τη Loubi Disco. Για πάντα υποστηρικτής της αυτοέκφρασης και της απεριόριστης δημιουργικότητας, ο Christian Louboutin έχει διασφαλίσει ότι οι χρήστες έχουν ελεύθερη εμβέλεια για να είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελαν στο Loubi World χωρίς να ληφθεί υπόψη το φύλο ή το στιλ.

Οι χρήστες καλούνται να δημιουργήσουν το δικό τους avatar χρησιμοποιώντας είτε αναγνώριση προσώπου κι επιλέγοντας μόνοι τους το skintone, το χτένισμα και τα ρούχα τους, καθώς και να διαλέξουν παπούτσια και αξεσουάρ από τη νέα συλλογή SS21. Μετά την είσοδο στο παιχνίδι, όσοι μπαίνουν στο παιχνίδι, τηλεμεταφέρονται στο Loubi Boutique, μια εικονική έκδοση του καταστήματος που άνοιξε πρόσφατα στη rue Saint-Honoré στο Παρίσι, όπου μπορούν να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν με εμβληματικά αξεσουάρ από τη συλλογή SS21.

loubi-boutique-in-loubi-world-9.PNG

Ένα αφιέρωμα στην αγάπη του Christian Louboutin για τις social interactions και την περιέργειά του και τον ενθουσιασμό του για τη συνάντηση νέων ανθρώπων, τα avatars μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους φίλους τους στο Loubi Terrasse, να βγάλουν selfie με τον σχεδιαστή και να τραβήξουν, μέσω virtual reality, φωτογραφίες και βίντεο που μπορούν εύκολα να κοινοποιήσουν σε Instagram, Facebook, TikTok, Weibo & WeChat. Το αληθινό αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν μια ειδική παράσταση από το avatar της ποπ τραγουδίστριας των ΗΠΑ, King Princess.

loubi-terrasse-9.PNG

Θαυμάζοντας τον Christian Louboutin για το εμβληματικό του στιλ, δε χρειάζεται κανείς να ψάξει κάπου αλλού. Με διαχρονική και συνεχόμενη εξέλιξη, τα πιο αγαπημένα κομμάτια του γνωστού σχεδιαστή επέστρεψαν με μια νέα εμφάνιση αυτήν τη σεζόν. Ελκυστικά όπως πάντα, το ένα μετά το άλλο τα ιδιαίτερα designs του διάσημου brand που έχει καθιερωθεί για την κόκκινη σόλα του, έκανε ένα λαμπερό makeover στο αγαπημένο πολλών συλλεκτών κομμάτι, το Kate pump. Μάλιστα, για πρώτη φορά, το συγκεκριμένο σχέδιο κυκλοφορεί σε nude εκδοχή.

Περιηγηθείτε στη μοναδική και απόλυτα σύγχρονη πλατφόρμα του Christian Louboutin, θαυμάστε τη νέα κολεξιόν του, παίξτε με τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες του app και φυσικά μη διστάσετε να δημιουργήσετε το δικό σας avatar και να βγείτε μια μοναδική selfie με τον ίδιο τον σχεδιαστή -έστω και ψηφιακά! 

Πατήστε εδώ για το Zepeto App