fbpixel

Search icon
Search
The Suites of Beauty: Δύο νέες beauty suites σας υποδέχονται μ’ ένα χαλαρωτικό treatment στο Hondos Center Apollonia Politia
MAGAZINE

The Suites of Beauty: Δύο νέες beauty suites σας υποδέχονται μ’ ένα χαλαρωτικό treatment στο Hondos Center Apollonia Politia

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών...


Η άνοιξη έχει καταφθάσει και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να την υποδεχτούμε μ’ ένα χαλαρωτικό treatment στο Hondos Center Apollonia Politia, το οποίο αποτελεί μονόδρομο για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς γι’ άλλη μια φορά. Εκεί, συναντάμε δύο νέες beauty suites, όπου μπορούμε να αφεθούμε στα έμπειρα χέρια των ειδικών, απολαμβάνοντας μοναδικές θεραπείες σ’ ένα περιβάλλον εκπληκτικής αισθητικής!

A Premium Wellness Experience  

rock-3.jpg

Νέα σεζόν και το Hondos Center Apollonia Politia μάς περιμένει με μια καινούρια εμπειρία που μας έχει συνεπάρει. Ο λόγος για τις δύο νέες σουίτες ομορφιάς του, που είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας, άνεσης και πολυτέλειας, την οποία ονειρευόμαστε όσο τίποτα να απολαύσουμε. Σ’ ένα περιβάλλον όπου στην ατμόσφαιρα κυριαρχεί η ηρεμία, με συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής κι ενός ζεστού αφεψήματος, καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον κόσμο της ομορφιάς εφαρμόζουν το κατάλληλο skincare routine, που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του καθενός μας. Μια μοναδική εμπειρία ευεξίας βασίζεται σε υπηρεσίες που παρέχονται στο πελατολόγιο των premium και luxury οίκων ομορφιάς, με τον αισθητικό σύμβουλο του πολυκαταστήματος να κατατοπίζει πλήρως, δίνοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει, για να ακτινοβολεί από ομορφιά.

Design of Dreams 

frame-1-ZvSgJ.jpg

Οι δύο ολοκαίνουριες σουίτες φέρουν την αρχιτεκτονική υπογραφή της Αγνής Τζούμα του (at)² - architecture, η οποία κλήθηκε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα εξέπεμπε την αίσθηση της διακριτικής πολυτέλειας, αλλά και θα χαρακτηριζόταν από χαλαρωτικά vibes. Κάπως έτσι ολοκλήρωσε δύο χώρους VIP εμπειρίας για τους λάτρεις της ομορφιάς, αφιερωμένους στην υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση. Κατεβαίνοντας στο επίπεδο -1, ο χρόνος μοιάζει να σταματά, καθώς ο επισκέπτης αποστασιοποιείται από τον θόρυβο του multifunctional καταστήματος και της καθημερινότητας, και, όσο πλησιάζει στις σουίτες, η ηρεμία τον συνεπαίρνει. Το στοιχείο της έκπληξης γίνεται αισθητό ήδη με το που αντικρίζει την κεντρική είσοδο που οδηγεί σε αυτές. Εκτός από την αρχιτεκτονική διαχωριστική λειτουργία της από τον υπόλοιπο χώρο του καταστήματος, δίνει την αίσθηση της ιδιωτικότητας και της προνομιακής αντιμετώπισης, προετοιμάζοντάς σας για μια exclusive εμπειρία περιποίησης.

Ένας διάδρομος οδηγεί από την αίθουσα αναμονής στην είσοδο της κάθε σουίτας, όπου αποκαλύπτονται οι ιδιωτικοί χώροι, οι οποίοι ποντάρουν στη λειτουργικότητα και τις καθαρές γραμμές. Οι δύο σουίτες μοναδικού σχεδιασμού -με τη δική της ιδιαίτερη ταυτότητα η καθεμία- εγγυώνται μια εξαιρετική ολιστική εμπειρία με αίσθημα ηρεμίας, χαλάρωσης και προσιτής πολυτέλειας.

lobby.jpg
Into the Suites!

“The Rock”

Η πρώτη σουίτα είναι και το σήμα κατατεθέν του όλου project. Όπως μαρτυρά και το όνομά της, το κυρίαρχο υλικό που χρησιμοποιήθηκε είναι ο βράχος στο βάθος της. Η ενσωμάτωση του φυσικού στοιχείου στο εσωτερικό της δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα και προσφέρει μια αίσθηση απομόνωσης, που ενισχύει την εμπειρία του επισκέπτη, φορτίζοντας ενεργειακά τον χώρο, βοηθώντας τον να χαλαρώσει. Εκεί, υπάρχει ένα διακριτό zoning, μια εντυπωσιακή μπανιέρα και ο χώρος παροχής των αισθητικών υπηρεσιών, που είναι βασισμένες σε φυσικά προϊόντα.

“Art Deco”

Στη δεύτερη καμπίνα, στόχος ήταν η δημιουργία μιας αίσθησης κλασικής πολυτέλειας. Οι καταπραϋντικές αποχρώσεις του λευκού και οι ήρεμοι χρωματικοί σχηματισμοί δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και παράλληλα αποδεικνύουν την καθαρότητα, ενώ πλαισιώνονται από ένα κατεξοχήν art-deco στοιχείο, τις ορθογωνικές ανάγλυφες διακοσμητικές γύψινες κορνίζες.

Οι πολυτελείς σουίτες ομορφιάς του Hondos Center Apollonia Politia συνδυάζουν την τέχνη του σχεδιασμού με τη φιλοσοφία της χαλάρωσης, προσκαλώντας τον επισκέπτη να αποδράσει από τους ρυθμούς της πόλης σ’ έναν κόσμο απόλυτης ευεξίας. Είναι αναμφισβήτητα το must-try spot της εποχής!

Αναζητήστε πληροφορίες στην αισθητικό σύμβουλο που σας εξυπηρετεί στo Hondos Center Apollonia Politia! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 806182.

Info: Hondos Center Apollonia Politia, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84, Πυλαία Θεσσαλονίκη

Instagram: @apollonia_politia

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024