fbpixel

Search icon
Search
The power of the vest: Πώς το φοράνε τα it girls την άνοιξη
THE LOOK

The power of the vest: Πώς το φοράνε τα it girls την άνοιξη

Δημιουργήστε τα πιο stylish looks με το key item που πιθανότατα έχετε ήδη στην ντουλάπα σας


Έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά τα τελευταία χρόνια - η μόδα είναι σίγουρα κυκλική, και ενώ υπάρχουν κάποιες τάσεις που θα θέλαμε να μείνουν ξεχασμένες στο παρελθόν (όπως για παράδειγμα τα στενά, χαμηλόμεσα τζιν), άλλες φαίνεται να έχουν ωριμάσει κομψά και διαχρονικά. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως τα δημοφιλή sweater & suit vests της φετινής σεζόν ανήκουν στην τελευταία κατηγορία.

Παρόλο που το γνωστό σε όλους μας γιλέκο ήταν μέχρι πρόσφατα άμεσα συνδεδεμένο με τις super-nerdy σχολικές στολές - η τωρινή του αναβίωση μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν θα έπρεπε να έχει χάσει ποτέ τη χάρη του. Πλέον το καθιστάμε ως staple κομμάτι της ντουλάπας μας που δημιουργεί όχι μόνο ένα effortlessly chic εφέ, αλλά συνδυάζεται άψογα με σύνολα κάθε περίστασης, από casual μέχρι formal και από το γραφείο μέχρι την έξοδο.

Από τα κλασικά preppy V-necks μέχρι τα ρετρό prints και τα πιο «επίσημα» suit vests, δεν είναι μόνο εντυπωσιακά φορεμένα μόνα τους, αλλά και ως layering κομμάτια πάνω από λευκά T-shirts και button-up πουκάμισα. Αρκεί να κοιτάξετε τις πασαρέλες του ’22-’23 και τα streetstyle looks των it girls ως απόδειξη πως, όντως, τα γιλέκα έχουν επισήμως επιστρέψει!

Δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας σύνολα με βάση διαφορετικά vests για έμπνευση στο πως να τα φορέσετε κατά τη διάρκεια του μεταβατικού ανοιξιάτικου καιρού.

Keep it simple

1-rTdKZ.jpg
Image source: Instagram/@fakerstrom

Ο πιο εύκολος τρόπος να δοκιμάσετε την τάση είναι να συνδυάσετε ένα oversized sweater vest με ένα κλασσικό ανοιχτόχρωμο τζιν. Διατηρήστε το casual αυτό στιλ συνδυάζοντας το με sneakers και minimal αξεσουάρ που θα δώσουν χαρακτήρα στο look.

Suit it up

2-xvx38.jpg
Image source: Instagram/ @camillecharriere

Ένα σετ κοστουμιού είναι πάντα μια go-to, safe αλλά και πολύ κομψή επιλογή. Εναλλάξτε το κλασσικό σας σακάκι με ένα suit vest που φανερώνει τα χέρια και την ανοιξιάτικη διάθεση σας.

Earthy mood

3-TeK3F.jpg
Image source: Instagram/@matildadjerf

Ένας έξυπνος τρόπος να απογειώστε ένα outfit γήινων τόνων είναι να προσθέσετε μια fun 90’s πινελιά. Συνδυάστε το sweater vest σας με μια midi ή maxi φούστα και τελειοποιήστε το look σας με διακριτικά αξεσουάρ για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Monochromatic with a twist

4-RyL2b.jpg
Image source: Instagram/@elizagracehuber

Με ένα μοντέρνο twist (στην κυριολεξία), εάν το κλασσικό button-up γιλέκο δεν είναι του στιλ σας, δοκιμάστε ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Keep it neutral

5-i0u89.jpg
Image source: Instagram/@endlesslyloveclub

Ένα total white outfit είναι πάντα in, ειδικά τους θερμότερους μήνες του χρόνου. Το mix & match των λευκών και μπεζ τόνων είναι ένας ιδανικός τρόπος να αναδείξτε ένα απλό, μονόχρωμο sweater vest – χωρίς προσπάθεια.

Elevated denim

6-n67U6.jpg
Image source: Instagram/@anoukyve

Οι αμάνικες ζιβάγκο ανήκουν στην κατηγορία των sweater vests και αναβαθμίζουν με εξαιρετική ευκολία μια casual, ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Layering effect

7-vcHzK.jpg
Image source: Instagram/@discodaydream

Τα funky χρώματα και τα prints δημιουργούν μια διασκεδαστική και νεανική διάθεση που όταν συνδυαστεί με basic κομμάτια και χρώματα δημιουργεί την τέλεια ισορροπία.

Εκμεταλλευτείτε το δυναμικό comeback αυτού του κομματιού και ακολουθήστε την τάση άφοβα!