fbpixel

Search icon
Search
Low rise trousers: Τα fashionable μυστικά για να τα απογειώσετε τους επόμενους μήνες
STYLING TIPS

Low rise trousers: Τα fashionable μυστικά για να τα απογειώσετε τους επόμενους μήνες

All day long εμφανίσεις με το απόλυτο '90s trend


Παρατηρώντας τις τάσεις που επικρατούν τον τελευταίο καιρό γίνεται απόλυτα αντιληπτό ότι τα low rise trousers έχουν κάνει ένα δυναμικό come back και παρουσιάζουνται πιο ανανεωμένα από ποτέ. Οι περισσότερες τα θυμόμαστε στο peak των '90s και early '00s, αφού ήταν η καθιερωμένη προτίμηση των αγαπημένων pop stars όπως Britney Spears, Christina Aguilera και Beyonce στα video clips άλλα και σε στιγμιότυπα της καθημερινότητά τους.

Σήμερα έχουν καταφέρει να κερδίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο street style αλλά και στα catwalks μεγάλων οίκων. Πλέον, οι στενές τότε γραμμές έχουν μείνει στο παρελθόν και τη θέση τους έχουν έρθει να πάρουν τα χαμηλόμεσα, baggy designs, τα οποία χαρίζουν μια πιο cool και «χαλαρή» αισθητική. Ανάμεσα στους σχεδιαστές που χαμήλωσαν τα waistbands και φανέρωσαν τους γοφούς στις σιλουέτες των Spring/Summer κολεξιόν τους για το '23 είναι οι Simon Porte Jacquemus, Stella McCartney και Glenn Martens της Diesel.

Τα καλά νέα; Υπάρχουν έξυπνοι τρόποι να ενσωματώσετε το low-rise trend άφοβα στην γκαρνταρόμπα σας – ακόμα και αν λατρεύετε την κλασσική high waist γραμμή που παραμένει πάντα go-to. Επιλέξτε ένα χαμηλόμεσο παντελόνι σε denim, δερμάτινο ή βαμβακερό τελείωμα για chic εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Μην ξεχνάτε πως ο συνδυασμός του με τα κατάλληλα κομμάτια, στα σωστά μήκη θα κολακέψει τον κάθε σωματότυπο.

Παρακάτω ανακαλύψτε τα πιο updated looks και μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε!

Keep it simple

1-a6Ztm.jpg
Image source: @matildadjerf

Ο πιο εύκολος τρόπος να δοκιμάσετε την τάση είναι το κλασσικό ανοιχτόχρωμο jean – που ποτέ δεν απογοητεύει ως επιλογή. Διατηρήστε το casual αυτό στιλ, συνδυάζοντας το με ένα λευκό button up shirt, ένα δερμάτινο jacket και sneakers. Μη διστάσετε να προσθέστε αξεσουάρ που θα δώσουν χαρακτήρα στο look.

Chic cargo

2-72N4A.jpg
Image source: @weworewhat

Ως γνωστόν, ένα cargo παντελόνι μπορεί να σας συνοδέψει από τις πρωινές μέχρι τις βραδινές εμφανίσεις σας και για τη φετινή άνοιξη θεωρείται must. Με την έγκριση των it girls, όπως την Bella Hadid και την Hailey Bieber, το χαμηλόμεσο cargo δίνει την αίσθηση του elevated casual, χωρίς προσπάθεια. Τολμήστε να το συνδυάσετε με μια απλή μπλούζα, ένα σακάκι και μυτερά μποτάκια που δίνουν μια ακόμα 90’s πινελιά.

The preppy way

1-2.jpg
Image source: @chloemaymcginley

Ποιος είπε πως ένα χαμηλόμεσο τζιν - κυρίως σε σκούρους χρωματισμούς - δεν κάνει και για το γραφείο; Δοκιμάστε το με μπαλαρίνες και ένα απλό cardigan για smart casual εμφανίσεις που δε θα απογοητεύσουν.

Monochrome

2-bddeE.jpg
Image source: @sullivang_

Τα μονόχρωμα look αποτελούν έναν εύκολο τρόπο να δείχνετε πάντα κομψές και προσεγμένες. Συγκεκριμένα για τους θερμότερους μήνες που έρχονται, ένα λευκό tailored παντελόνι συνδυασμένο με ένα white top και clogs ή sneakers, δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό για βόλτες στην πόλη με άνεση και στιλ.

Leather set

3-hMatQ.jpg
Image source: @camillecharriere

Ένα δερμάτινο σετ είναι πάντα in, ειδικά σε καφέ τόνους που έχουν κυριαρχήσει φέτος στο street style. Όταν νιώσετε έτοιμες να περάσετε στο επόμενο επίπεδο του “low waist trend”, δοκιμάστε τη συγκεκριμένη τάση για μια γοητευτική βραδινή εμφάνιση.

Statement top

9931a26c3dc8f2ac78dcc7bd6e91c8e6.jpg

Φυσικά, ένα εντυπωσιακό τοπ σε γραμμή κορσέ μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι. Το μυστικό είναι να βρείτε το κατάλληλο μήκος που θα ταιριάζει με το παντελόνι ώστε να κολακεύει τη σιλουέτα σας και να νιώθετε άνετα μέσα στην ημέρα ή τη νύχτα. Μπορείτε να συνδυάσετε μάλιστα δύο τζιν κομμάτια, έτσι ώστε να πετύχετε την απόλυτη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το denim on denim.