fbpixel

Search icon
Search
The Housemaid: Η νέα ταινία με πρωταγωνίστριες τις Sydney Sweeney και Amanda Seyfried
ARTS & CULTURE

The Housemaid: Η νέα ταινία με πρωταγωνίστριες τις Sydney Sweeney και Amanda Seyfried

Όλα όσα γνωρίζουμε για το πολυαναμενόμενο film, το οποίο βασίζεται στο best seller που βρίσκεται στην κορυφή των New York Times


Η Sydney Sweeney και η Amanda Seyfried θα πρωταγωνιστήσουν στην πολυαναμενόμενη ταινία "The Housemaid", μια κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος της Freida McFadden, το οποίο βρέθηκε για 77 εβδομάδες στη λίστα των New York Times. Ο σκηνοθέτης των γνωστών ταινιών "Bridesmaids" και "A Simple Favor", Paul Feig, θα σκηνοθετήσει το ψυχολογικό θρίλερ για λογαριασμό της Lionsgate.

shutterstock-2437445373.jpg
Sydney Sweeney


Στην ταινία, η Sweeney -η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ευρέως γνωστή στον καλλιτεχνικό κόσμο- θα υποδυθεί τη Millie, μια νεαρή γυναίκα που αγωνίζεται και ανακουφίζεται όταν κάνει μια νέα αρχή ως οικιακή βοηθός στο πλούσιο ζευγάρι Nina (Seyfried) και Andrew. Ωστόσο, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρει πως, «η Millie σύντομα μαθαίνει ότι τα μυστικά της οικογένειας είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τα δικά της».

shutterstock-2260891351.jpg
Amanda Seyfried


«Είμαι ενθουσιασμένος που η ταινία "The Housemaid" εντάσσεται στην επερχόμενη λίστα μας», δήλωσε ο Adam Fogelson, πρόεδρος του κινηματογραφικού ομίλου Lionsgate Motion Picture Group. «Ένας σπουδαίος σκηνοθέτης κι ένα σπουδαίο καστ με ένα ξεχωριστό σενάριο από ένα θρυλικό βιβλίο, κάνουν αυτήν τη δουλειά πραγματικά μοναδική. Οι προηγούμενες εμπειρίες μου από τη συνεργασία μου με τον Paul Feig και την Amanda Seyfried δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θεαματικές, και η Sydney Sweeney κατάλαβα τελικά πόσο ταλαντούχα είναι και πόσο ωραία εμπειρία είναι να δουλεύει κανείς μαζί της», συνεχίζει.

Η Rebecca Sonnenshine διασκευάζει το σενάριο. Η Sweeney, γνωστή από το "Euphoria" και τη ρομαντική κωμωδία "Anyone But You", και η Seyfried, η πρωταγωνίστρια του "Mamma Mia" και του "The Dropout", θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Alex Young και McFadden. Ο Todd Lieberman, στέλεχος της Hidden Pictures, θα αναλάβει την παραγωγή, ενώ η Carly Kleinbart Elter θα επιβλέπει το έργο για την Hidden Pictures. Οι Feig και Laura Fischer είναι επίσης παραγωγοί. Η Chelsea Kujawa και η Erin Jones-Wesley έχουν την επίβλεψη για τη Lionsgate. Ο Robert Melnik διαπραγματεύτηκε τις συμφωνίες για το στούντιο.

shutterstock-135577259.jpg
Paul Feig


«Μέρος της διασκέδασης του βιβλίου ήταν να φανταζόμαστε το καστ ενώ το διαβάζαμε, και η Sydney Sweeney και η Amanda Seyfried είναι τέλειες για τη Millie και τη Nina - είναι και οι δύο μυστηριώδεις και απίστευτα ικανές στο να γίνονται χαρακτήρες που δεν αποκαλύπτουν τα πάντα αμέσως», δήλωσε η συμπρόεδρος της Lionsgate Motion Picture Group, Erin Westerman. «Είμαστε ενθουσιασμένοι συνεργαζόμαστε με τον Paul Feig, με τον οποίο στο παρελθόν είχαμε δουλέψει μαζί στο "A Simple Favor" και στην επερχόμενη συνέχειά του και έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην ανάπτυξη ιστοριών με δυναμικές γυναίκες πρωταγωνίστριες», συμπληρώνει η ίδια.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου:

housemaid.jpg

H Millie έχει περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής της στη φυλακή, όπου βρέθηκε στα 17 της. Τώρα αναζητά μια ευκαιρία, μια εργασία που θα της επιτρέψει να έχει μια φυσιολογική ζωή. Δεν ελπίζει ότι η συνέντευξή της με τη Nina, την πλούσια σύζυγο και μητέρα που ζητά οικιακή βοηθό, θα πάει καλά. Ποιος θα την εμπιστευτεί με τέτοιο παρελθόν; Γι' αυτό, όταν δέχεται τα απρόσμενα νέα της πρόσληψής της, αγνοεί όλα τα ανησυχητικά σημάδια και τις παραξενιές της Nina, θέλοντας τόσο πολύ να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Όμως, ακόμη και το δωμάτιό της μοιάζει περισσότερο με κελί παρά με δωμάτιο υπηρεσίας - κλειδώνει μόνο απέξω. 

Η συνέχεια στις οθόνες μας...