fbpixel

Search icon
Search
 The Golden List: Όλα όσα ξεχωρίζουν αυτήν τη summer season στον κόσμο της ομορφιάς & του wellness
MAGAZINE

The Golden List: Όλα όσα ξεχωρίζουν αυτήν τη summer season στον κόσμο της ομορφιάς & του wellness

Επιλέγοντας τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού


My space

Ο χώρος του καθενός πρέπει να λέει την ιστορία του, ν’ αποκαλύπτει την προσωπικότητά του και ό,τι έχει εκεί μέσα να είναι η κολεξιόν όλων όσων αγαπάει. «Το σπίτι μας αποτελεί κι αυτό ένα μέλος της οικογένειάς μας», λέει ο φωτογράφος Francoise Halard. Αντί να βιάζεστε να διακοσμήσετε το προσωπικό σας περιβάλλον με περιττές και συχνά λάθος επιλογές, δώστε του τον χρόνο που απαιτεί και κάντε προσεκτικές τοποθετήσεις που θα σας ανταμείψουν.

bodx.jpg

Sunscreen

Ο τρόπος με τον οποίο τεστάρετε το αντηλιακό σας σχετικά με την SPF προστασία του, είναι βάζοντας μια πολύ παχιά στρώση, σαν παγωτό βανίλια. Κανένας, όμως, δεν το εφαρμόζει με αυτόν τον τρόπο. Συνεπώς, ο βαθμός που αναγράφεται στη συσκευασία δεν είναι και ο πραγματικός όταν το χρησιμοποιείτε. Διαιρέστε τον αριθμό διά δύο, δηλαδή, αν φοράτε 30 SPF, ουσιαστικά έχετε προστασία 15, κι αν φοράτε 50, αποδίδει 25. Και το 15; Δε σας προσφέρει σχεδόν καμία προστασία!

Velvet touch

Η κρέμα χεριών Velvet Hand Lotion της Diptyque κυκλοφορεί σε επαναγεμιζόμενη συσκευασία των 350 ml, σ’ ένα υπέροχο γυάλινο μπουκάλι. Βελούδινο κι ωφέλιμο για τα χέρια, το σπάνιο αυτό γαλάκτωμα περιέχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του λουλουδιού αμάραντος από την Κόρινθο, σύμβολο της αιώνιας ζωής. Αυτή η αέρινη λοσιόν θρέφει, προστατεύει κι επανορθώνει τα χέρια, που είναι συνεχώς εκτεθειμένα σ’ εξωτερικές επιθέσεις. Το νερό από άνθος χαμομηλιού καταπραΰνει και απαλύνει το δέρμα, ενώ το σησαμέλαιο είναι ένα αντιοξειδωτικό πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που ενυδατώνει και αναδομεί το δέρμα, καθιστώντας το εξαιρετικά ελαστικό. Συνδυάστε το με το αντίστοιχο υγρό σαπούνι χεριών από εκχύλισμα βιολογικής λεβάντας, το οποίο είναι πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και λιπαρά οξέα, που χαρίζουν ενυδάτωση, ενώ το βιολογικό δεντρολίβανο καθαρίζει σε βάθος και αφήνει την επιδερμίδα υγιή και ισορροπημένη. Στο www.atticabeauty.gr.

hwojcsrw5d97b4acbb5a1006646640-1080x1080.jpg


Kiss my lips

Η αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο και το σώμα μας μπορεί να έχει βελτιωθεί, αλλά πολλοί από εμάς ξεχνάμε ακόμη τα χείλη, τα οποία μπορεί να καούν και να υποστούν βλάβη από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου. Μην ξεχνάτε ποτέ το ειδικό αντηλιακό χειλιών.

Instant hydration

To αναζωογονητικό Mist της La Mer είναι το must have προϊόν που παίρνω πάντα μαζί μου στα ταξίδια, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. Όταν νιώθω την επιδερμίδα μου κουρασμένη και στεγνή, μερικές εφαρμογές μου προσφέρουν άμεση ενυδάτωση κι ανανέωση.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020