fbpixel

Search icon
Search
The Crown: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 5η κι 6η σεζόν
ARTS & CULTURE

The Crown: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 5η κι 6η σεζόν

Οι οποίες πρόκειται να είναι γεμάτες ίντριγκες, ενώ θα φέρουν νέα πρόσωπα στο προσκήνιο


Τα γυρίσματα για την 5η κι 6η σεζόν του αγαπημένου σε όλους "The Crown" έχουν ξεκινήσει, με τους λάτρεις της σειράς να μη βλέπουμε την ώρα να απολαύσουν τα νέα επεισόδια στην οθόνη τους. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για όσα πρόκειται να δούμε στις δύο τελευταίες σεζόν.

Ήδη το φως της δημοσιότητας έχει βρει η είδηση πως η ηθοποιός Elizabeth Debicki πρόκειται να ενσαρκώσει την την πριγκίπισσα Diana, ενώ το ηθοποιό Dominic West θα τον δούμε στον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου.

bgus-2240762-002.jpg
Elizabeth Debicki & Dominic West


Η ομοιότητα της Elizabeth με την πριγκίπισσα είναι πραγματικά ανατριχιαστική, ενώ τα μέχρι στιγμής στοιχεία υποστηρίζουν πως η ήδη η ηθοποιός έχει φορέσει μερικά από τα πιο iconic looks της Diana, μεταξύ αυτών και το μπλε blazer με το μαύρο φόρεμα - ένα σύνολο που είχε επιλέξει η πριγκίπισσα το 1995, την ημέρα που μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο και τους γιους της είχαν πάει να αφήσουν τον William στο κολέγιο Eton στις αρχές της σχολικής χρονιάς.

princess-diana-prince-harry-prince-william-prince-charles.jpg
The royal family (1995)


Στις δύο νέες σεζόν της σειράς, όλα όσα απασχόλησαν την κοινή γνώμη γύρω από τη βασιλική οικογένεια τη δεκαετία του '90. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως τον πρίγκιπα William σε νεαρή ηλικία θα υποδηθεί ο 13χρονος γιος του Dominic West, Senan West.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η τελευταία δεκαετία του 1990 ήταν μια ιδιαίτερα ζοφερή περίοδος για την οικογένεια, καθώς το 1997 έφυγε από τη ζωή η Diana, σκορπίζοντας τη θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο και γεννώντας πολλά ερωτήματα. Πριν από αυτό το φρικτό γεγονός, όμως, έλαβαν χώρα και άλλα δυσάρεστα γεγονότα.

Πιο συγκεκριμένα, το 1992 ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της βασίλισσας Ελισάβετ, μιας και τρεις γάμοι των παιδιών της κατέρρευσαν, μια τεράστια πυρκαγιά κατέστρεψε σημαντικά τμήματα του κάστρου του Windsor  και το σκάνδαλο με τα δάχτυλα των ποδιών που αφορούσε τη δούκισσα της Υόρκης έφερε σκανδαλολογία από τα tabloid για τη Μοναρχία.

Όλα αυτά και άλλα πολλά αναμένεται να απολαύσουμε από εδώ και στο εξής στη σειρά!
8256.jpg
Imelda Staunton


Στα νέα επεισόδια το στέμμα της βασίλισσας παραδίδεται στην ηθοποιό Imelda Staunton, ενώ ο High Sparrow, Jonathan Pryce, θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Φίλιππο. Η ομοιότητα της ίδιας με τη Ελισάβετ είναι εξίσου εντυπωσιακή. Επίσης, η Lesley Manville θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Margaret, μετά την Helena Bonham Carter. Ο Jonny Lee Miller θα εμφανιστεί επίσης ως πρωθυπουργός John Major.

befunky-collage78.jpg
Ed McVey & Meg Bellamy


Πρόσφατα, μάθαμε και πληροφορίες για τους πολυαναμενόμενους ρόλους του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, οι οποίοι γνωρίστηκαν ως συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο St.Andrews. Ο 16χρονος Rufus Kampa θα υποδυθεί τον William πριν το πανεπιστήμιο, ενώ ο 21χρονος Ed McVey θα τον υποδυθεί στην ηλικία των 20. Τον ρόλο της νεαρής Kate έχει αναλάβει η ηθοποιός Meg Bellamy.

Info: Η 5η σεζόν του "The Crown" έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.