fbpixel

Search icon
Search
VIDEO

The Batman: Robert Pattinson & Zοë Kravitz είναι τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της πολυαναμενόμενης ταινίας

Το film πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2022

Η ταινία "The Batman" σε σκηνοθεσία Matt Reeves έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου 2022 στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για την ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της χώρας μας. Το νέο trailer παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα του DC FanDome 2021 Event, το ετήσιο event της DC για τους fans. Στα ολοκαίνουρια πλάνα, αποκαλύπτεται ο Riddler του Paul Dano, ο οποίος φαίνεται να ταλαιπωρεί αρκετά τον Robert Pattinson ως Batman, o οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τη σειρά "Twilight".

Ακόμα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη Selina Kyle, η οποία έχει σχέση με τον Σκοτεινό Ιππότη. Η Zoe Kravitz χρειάστηκε να προπονείται εντατικά για να προετοιμαστεί για τον ρόλο της ως Catwoman, ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υποδύεται τον χαρακτήρα, μιας και το 2017 έπαιξε τη Selina Kyle και στο "The Lego Batman Movie", με τεράστια επιτυχία.

Να σημειωθεί πως η ημερομηνία έναρξης προβολής της ταινίας έχει μετατεθεί πολλές φορές, λόγω της πανδημίας. Η πρεμιέρα είχε ανακοινωθεί αρχικά ότι θα γινόταν τον Ιούνιο του 2021, στη συνέχεια τον Οκτώβριο του 2021 και τώρα αναμένεται τον Μάρτιο του 2022.

Can't wait!


GLOW LOVES

The Talks: Με την εικαστικό Ερμίνα Αβραμίδου
#GREEKSDOITBETTER

The Talks: Με την εικαστικό Ερμίνα Αβραμίδου