fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Τέλειο σχήμα φρυδιών με τα κατάλληλα tricks

Αυτά καθορίζουν την αρμονία του προσώπου


Τέλειο σχήμα φρυδιών με τα κατάλληλα tricks

Αν έχετε αναδρομές στα φρύδια του γυμνασίου, μην φοβάστε! Η διαμόρφωση των φρυδιών σας μπορεί να γίνει ακόμη και αν τα λάθη του παρελθόντος είναι ορατά. Άλλωστε, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να τους αλλάξετε διαμόρφωση και να τα κάνετε να φαίνονται πραγματικά υπέροχα. Ξεκινήστε συνειδητοποιώντας πως κανένα σχήμα δεν είναι ίδιο, πράγμα που σημαίνει ότι το ταξίδι για να αποκτήσετε τα «τέλεια» φρύδια θα είναι λίγο διαφορετικό για όλους. Έτσι, υπάρχουν μερικές γενικές συμβουλές, κόλπα και tricks που μπορείτε να δοκιμάσετε για να σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί και εμείς τα έχουμε συγκεντρώσει για εσάς! 

estee-lauder-joan-smalls-69-growing-out-brows-products-homepage-1280x720.jpg

Μη τα βγάζετε υπερβολικά

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές για μερικούς ανθρώπους, αλλά επιτρέψτε μου να σας το υπενθυμίσω γρήγορα: Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσετε τα καλύτερα φρύδια της ζωής σας είναι να τα αφήσετε στην ησυχία του. Ναι, τα τσιμπιδάκια είναι εξαιρετικά για να απαλλαγείτε από τις τρίχες που φυτρώνουν εδώ και εκεί, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τη διαμόρφωση των φρυδιών σας Προσπαθήστε να "τσιμπήσετε" πολύ μακριά από το φρύδι σας, πιάστε τρίχες που είναι εκτός της βάσης ή πιο μακριά από τη γραμμή των φρυδιών σας.

Βρείτε τα σωστά προϊόντα φρυδιών

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές όσον αφορά τα προϊόντα φρυδιών, γι 'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό. Πρώτον: Σκεφτείτε τους στόχους σας στα φρύδια. Προσπαθείτε να συμπληρώσετε αραιά σημεία και να προσθέσετε ευκρίνεια; Πιάστε μια σκόνη φρυδιών και μια βούρτσα με γωνίες. Προσπαθείτε να τα διαμορφώσετε ελαφρά και να χτενίσετε τις τρίχες σας; Πάτε σε ένα ελαφρύ τζελ φρυδιών. Δεν είστε σίγουροι για το τι που θέλετε ή χρειάζεστε; Μην φοβάστε να παίξετε με μερικά προϊόντα. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, οπότε εστιάστε μόνο στην εύρεση του καλύτερου προϊόντος για εσάς.

 Glossy finish

Glossy finish

Eyebrow Fibeers Coloured Mascara, Kiko Milano

BUY ME
 2 in 1

2 in 1

Brow Tech To Go, Smashbox

BUY ME
 What you need

What you need

Brunette GreatShape® Eyebrow Kit, Jane Iredale

BUY ME
 Light gel

Light gel

#BOMBBROWS Full N’fluffy Fiber Gel, Huda Beauty, Sephora

BUY ME
 2 shades

2 shades

Brow Kit, Bobbi Brown

BUY ME
 Stabilising effect

Stabilising effect

Brow Now Brow Defining Pencil, Estee Lauder, Hondos Center

BUY ME

Εξετάστε τα νήματα

Το νήμα είναι η καλύτερη μέθοδος για την ενίσχυση και τον καθορισμό του φυσικού σχήματος των φρυδιών σας. Σε αντίθεση με την αποτρίχωση με κερί, η οποία είναι ιδανική για τη στόχευση μεγάλων περιοχών δέρματος (όπως τα πόδια ή η γραμμή μπικίνι σας), το νήμα είναι εξαιρετικά ακριβές. Αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι ότι αφαιρεί τις τρίχες από το θυλάκιο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αφαιρέσει πολύ κοντές ή λεπτές τρίχες. Και επειδή ασκεί πίεση στο δέρμα σας, μπορεί ακόμη και να σπρώξει τρίχες από κάτω από την επιφάνεια να τις πιάσει και να τις αφαιρέσει.

Εφαρμόστε τα προϊόντα των φρυδιών σας με μια κίνηση "χτυπήματος"

Μη γεμίζετε τα φρύδια σας με ένα μόνο, βαρύ "χτύπημα" οποιουδήποτε προϊόντος. Τα μικροσκοπικά χτυπήματα που μοιάζουν με τρίχες είναι ο στόχος εδώ, οπότε θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε μικρές κινήσεις σαν τρεμούλιασμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών σας για να επιτύχετε το μέγιστο, ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

bobbi-brown-danielle-duboise-31-homepage.jpg

Δημιουργήστε μια κανονική γωνία

Υπερβολικά καμάρες ή πολύ έντονες γωνίες θα δημιουργήσουν ένα λανθασμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο σας. Αν δεν έχετε γεννηθεί με τέτοιο σχήμα, λοιπόν, κρατήστε το μολύβι σας μακριά από τέτοιους σχεδιασμούς και διατηρήστε το φυσικό τόξο. 

Χρησιμοποιήστε concealer κάτω από τα φρύδια σας - όχι highlighter

Το να περάσετε κάτω παό τα φρύδια σας highlighter μπορεί να δώσει πολύ μεγάλη προσοχή στα τόξα σας. Αντ 'αυτού, επιλέξτε ένα concealer σε μία απόχρωση πιο ανοιχτή από τον τόνο του δέρματός σας για να φωτίσει την περιοχή των φρυδιών σας, ενώ εξακολουθείτε να δείχνετε απόλυτα φυσικές.

Ανακατέψτε τα χρώματα 

Η επιλογή του λάθους χρώματος για να συμπληρώσετε τα φρύδια σας είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε τα φρύδια σας να φαίνονται πολύ "off". Δυσκολεύεστε να βρείτε την τέλεια σκιά; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικούς τόνους για να συμπληρώσετε το τελικό αποτέλεσμα. 

 Botanical beauty

Botanical beauty

Invati Brow Thickening Serum, Aveda, Attica

BUY ME
 Waterproof

Waterproof

Brow Harmony, Rare Beauty, Sephora

BUY ME
 Booster serum

Booster serum

Grandbrow, Grande Cosmetics, Sephora

BUY ME
 Hot topic

Hot topic

Brow Drama 12H Sculpting Gel, Maybelline, Hondos Center

BUY ME
 Perfect eyebrows

Perfect eyebrows

Dessin Des Sourcils, Yves Saint Laurent, Hondos Center

BUY ME
 Creamy texture

Creamy texture

Diorshow Kabuki Brow Styler Creamy Texture Brow Pencil, Dior, Attica

BUY ME