fbpixel

Search icon
Search
Τα trending prints που θα είναι παντού το 2024
TRENDS & CATWALKS

Τα trending prints που θα είναι παντού το 2024

Σύμφωνα με τις προτάσεις των πιο exclusive οίκων


It's a fact, τα έντονα prints δεν είναι για όλους. Φέτος όμως παρατηρήσαμε πολλά patterns να κάνουν την εμφάνισή τους στα catwalks των πιο γνωστών οίκων και είμαστε σίγουρες πως ακόμα και οι πιο minimalists θα βρουν κάτι να αγαπήσουν από τις τάσεις που προβλέπονται για τα σχέδια του 2024. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα fun pattern προσθέτει μια επιπλέον διάσταση σε ένα κομμάτι- είτε πρόκειται για ένα καρό είτε για ένα φλοράλ μοτίβο.

Στις πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 γιορτάστηκαν τα σχέδια σε όλες τις μορφές τους, αλλά μερικά συγκεκριμένα έκαναν συχνές εμφανίσεις. Όπως συμβαίνει με όλες τις τάσεις, μπορείτε να πειραματιστείτε με τις επιλογές της φετινής σεζόν όπως επιθυμείτε: συγκεντρώστε μια εμφάνιση από πάνω μέχρι κάτω με εμπριμέ, ενσωματώστε τα διακριτικά μέσω αξεσουάρ ή επενδύστε σε ένα statement κομμάτι.

Scroll down και ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες τάσεις στα prints του 2024

1. Κάθετα stripes

screenshot-2024-02-26-at-33522-pm.png
Louis Vuitton

Μπορεί οι μπρετόν λωρίδες να είναι ένα από τα πιο διαχρονικά prints της επερχόμενης σεζόν - και εννοείται πως παραμένουν στο επίκεντρο. Όμως φέτος, δίνουμε έμφαση και στην κάθετη εκδοχή, την οποία υπερασπίζονται οι Louis Vuitton και Philip Lim.

2. Graphic/μονόχρωμα λουλούδια

screenshot-2024-02-26-at-33741-pm.png
Balmain

Τα έντονα μονόχρωμα λουλούδια εμφανίστηκαν σε όλες τις πασαρέλες του SS24, είτε σε συνδυασμό με μαύρο και άσπρο είτε με μια κόκκινη πινελιά στο μείγμα. Αυτό είναι ένα σχέδιο που μπορείτε να φορέσετε οποιαδήποτε εποχή. Τολμήστε να το εντάξετε σε φορέματα, φούστες, σετ ή και πανωφόρια.

3. Polka dot

stella-mccartney-ss24-womenswear-018width-640-v7vuiyfnfaawmvu5.jpg
Stella McCartney

Για την επόμενη τάση, επιστρέφουμε στα βασικά με το διαχρονικό πουά. Οι λάτρεις του vintage είναι σίγουρο πως θα χαρούν να δουν αυτό το αγαπημένο στοιχείο της δεκαετίας του '50 να επανέρχεται στο προσκήνιο, στολίζοντας μερικές από τις πιο απλές μπλούζες και φορέματα της σεζόν.

Bonus tip: Συνδυάστε ένα πουά print σε ασπρόμαυρο με κόκκινες ή μπορντό λεπτομέρειες που αποτελούν και colours of the season!

4. Geometric 

vivenne-westwood.webp
Vivienne Westwood

Πιστεύουμε ότι αυτό το γεωμετρικό σχέδιο έχει μεγάλη αντοχή. Το τριγωνικό μοτίβο του argyle, που έχει υιοθετηθεί από τον Versace και τη Vivienne Westwood, δίνει σε κάθε κομμάτι μια παιχνιδιάρικη αίσθηση χωρίς να είναι επιδεικτικό. Μας αρέσει πολύ σε αξεσουάρ αλλά και σε πιο κυρίαρχα pieces στο outfit σας, όπως σε παντελόνι, vest ή maxi dress. 

5. Waves

00047-bottega-veneta-spring-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Bottega Veneta

Οι κυμματιστές γραμμές εμφανίζονται έντονα στις συλλογές SS24, είτε με αφηρημένο τρόπο είτε ρητά, όπως στο κόκκινο-κρεμ πλεκτό φόρεμα της Bottega Veneta. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εμφάνιση με print-clash γύρω από αυτό το μοτίβο - ίσως σε συνδυασμό με μικροκαρό ή ρίγες. Διαφορετικά, μπορείτε κάλλιστα να εντάξετε ένα sheer top στο συγκεκριμένο print ως layering piece στο look σας. Εννοείται πως μας αρέσει και σε tube dresses ή skirts. 


Feature image source: Louis Vuitton SS'24, Versace SS'24