fbpixel

Search icon
Search
Τα top hair trends για κοντά μαλλιά που θα επικρατήσουν αυτήν τη χρονιά
HAIR & NAILS

Τα top hair trends για κοντά μαλλιά που θα επικρατήσουν αυτήν τη χρονιά

Οι τάσεις που αξίζει να δοκιμάσετε το 2024


Οι νέες τάσεις για κοντά μαλλιά δεν είναι και τόσο καινούριες, αλλά σίγουρα είναι updated versions προηγούμενων ετών, σύμφωνα με το Αμερικάνικο Allure. Tη φετινή χρονιά είδαμε να κυριαρχεί η νοσταλγία για το curly look από τα 80s, τα pixie cuts των 90s και τα Y2K layers. Τα ίδια κουρέματα θα συνεχίσετε να βλέπετε και την επόμενη χρονιά, απλώς τα μαλλιά θα είναι πιο sleek με λαμπερό φινίρισμα. Τα μαλλιά στο ύψος του ώμου και το περίφημο shag cut το 2024 θα έχει πιο κυκλικές και σμιλεμένες άκρες. Το mullet, το χαρακτηριστικότερο κούρεμα των 80s θα είναι πιο sleek και wet και οι μπούκλες πιο στιλιζαρισμένες από ποτέ.

Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεστε να αποχωριστείτε αρκετά εκατοστά από τα μαλλιά σου και θέλετε να μάθετε τα πιο κομψά hair trends για το 2024 βρίσκεστε στο σωστό άρθρο!

Sleek & Slicked

d.jpg

Αν είστε τολμηρές μπορείτε να δοκιμάσετε το Sleek & Slicked trend. Το wet και κομψό στιλ φορμάρεται πολύ εύκολα και αντανακλά μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση σύμφωνα με τον hairstylist Devin Toth, ο οποίος υποστηρίζει ότι θα είναι μια από τις τάσεις για νέα χρονιά. Το θετικό, βέβαια είναι ότι μπορείτε πολύ εύκολα να τα χτενίσετε μόνες σας. Χρησιμοποιήστε αφρό για όγκο, στεγνώστε με ένα σεσουάρ και στη συνέχεια ψεκάστε με άφθονο hairspray για λάμψη ή απλώστε γενναίες ποσότητες από gel. Θα πρότεινα, βέβαια να το σκεφτείτε πολύ καλά, πριν προχωρήσετε σε μια τόσο ριζική αλλαγή.

Pixie Cut

k.png

Στο ίδιο μήκος κύματος και ακόμη πιο κοντό είναι το Pixie Cut, ένα κούρεμα που είναι συνδεδεμένο με την ατρόμητη γυναίκα που είναι έτοιμη να κάνει τη αλλαγή στη ζωή της. Πρόκειται για ένα κούρεμα που κυριολεκτικά δεν χρειάζεται να αφιερώνετε χρόνο καθημερινά για να το φορμάρετε και χρειάζεται συντήρηση κάθε έξι μήνες για να διατηρήσετε το σχήμα του.

Rounded Bob

j.jpg

Το bob μέχρι το πηγούνι με στρογγυλεμένες και γυρισμένες προς τα μέσα τις άκρες, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον τόσο με αφέλειες όσο και χωρίς. Αν, ωστόσο, επιλέξετε τις αφέλειες φροντίστε να τις γυρίζετε με μια μικρή στρογγυλή βούρτσα για να δώσετε το εφέ περισσότερου όγκου στα μαλλιά.

French Bob

w.jpg

Το γαλλικό bob είναι πιο κοντό από το συνηθισμένο που συνήθως τελειώνει κάπου ανάμεσα στο σαγόνι και τον λοβό του αυτιού. Και σε αυτό το κούρεμα μπορείτε να κόψετε και αφέλειες ή και όχι.

Curly Fringe

a.jpg

Αν τα φυσικά σας μαλλιά είναι curly δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα ταλαιπωρείτε με θερμότητα για να τα κάνετε ίσια. Προσπαθήστε απλώς να τιθασεύσετε τις μπούκλες σας και μπορείτε μάλιστα να κόψετε και φράντζες. Εξάλλου, είναι ένας τρόπος για να τονίσετε τα ζυγωματικά και το σχήμα του προσώπου σας. Στα υπόλοιπα μαλλιά μπορείτε να κόψετε layers.

'90s Lob

l.jpg

Αυτό το στιλ κουρέματος συνδυάζει το μακρύ με το κοντό και όταν τα φορμάρετε μπορεί να δείχνουν με ακόμη περισσότερο όγκο, θυμίζοντας το αγαπημένο σε όλες μας τα αγαπημένα και περιζήτητα πλέον blow out της δεκαετίας του '90. Ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου και μπορείτε να αναδείξετε τόσο τα πυκνά μαλλιά σας όσο και τα πιο λεπτά, καθώς το συγκεκριμένο κούρεμα προσδίδει όγκο.