fbpixel

Search icon
Search
Τα spring items που κάθε fashionable γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της
THE LOOK

Τα spring items που κάθε fashionable γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της

Πρόκειται για τις λεπτομέρειες που θα απογειώσουν την εικόνα σας!


Η άνοιξη φέρνει μαζί της μεγαλύτερες ημέρες, υψηλότερες θερμοκρασίες (με μερικές εξαιρέσεις) και περισσότερη διάθεση για βόλτες και εξόδους. Αυτό σημαίνει ότι τα σύνολα που θα δημιουργήσουμε θα είναι περισσότερα και σίγουρα πιο εντυπωσιακά και ανάλαφρα. Οι τάσεις που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες είναι ήδη γνωστές, οπότε δεν χωράει καμία δικαιολογία για να μην τις εντάξουμε στα everyday look μας. Από την άλλη πλευρά, τα κορίτσια της μόδας μας έχουν χαρίσει ήδη stylish looks, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν την απόλυτη πηγή έμπνευσης για τα μελλοντικά μας σύνολα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα κομμάτια που θα σας χαρίσουν τον τίτλο του it girl τη φετινή άνοιξη!

Baby blue items

stella-mc-cartney.webp
Image source: Stella McCartney

Μετά από μια σεζόν με πλούσιους τόνους, η άφιξη της άνοιξης απαιτεί μια φρέσκια παλέτα που θα απεικονίζει καλύτερα τη διάθεση των φωτεινών μηνών. Έπειτα από το κόκκινο του ρουμπινιού και τις βαθιές merlot αποχρώσεις που κυριάρχησαν όλο το χειμώνα, αυτή τη σεζόν, το σύνολο της μόδας αναζητά μια νέα φρέσκια απόχρωση - και αυτή δεν είναι άλλη από το baby blue. Αφού γέμισε αμέτρητες συλλογές σχεδιαστών, όπως η Stella McCartney και ο Fendi, κατά τη διάρκεια των επιδείξεων S/S 24, τώρα που η άνοιξη είναι επίσημα εδώ, το χρώμα πρόκειται να είναι παντού. Με τη μορφή κομψών παπουτσιών, airy φορεμάτων και κομψών κοστουμιών, το χρώμα αυτό κοσμεί όλα τα αγαπημένα μας αντικείμενα αυτή τη σεζόν.

Platforms

9fd61538ca905b4f94d9fd7a216646f6.jpeg
Image source: Chloé

Στο debut show της νέας δημιουργικής διευθύντριας Chemena Kamali για την οίκο Chloé μια σειρά από A-listers εμφανίστηκαν στο front row με τα τα διαχρονικά και κάπως "outdated" wedge platforms του παριζιάνικου οίκου. Με την πρώτη ματιά το συγκεκριμένο στιλ είναι απόλυτα on brand καθώς αντλεί από την μποέμ κληρονομιά του οίκου που έχει την υπογραφή της δεκαετίας του '80. Το χοντρό τακούνι ή η πλατφόρμα πλατφόρμα που μοιάζει με clog απέχει έντονα από τα λεπτά και court και τα kitten heels που βρίσκονται στις τάσεις της εποχής, πυροδοτώντας ένα εντελώς διαφορετικό mood για την ερχόμενη σεζόν. Δοκιμάστε τα είτε σε clogs, είτε στα κλασικά σχέδια σε συνδυασμό με ένα midi dress ή boho-chic φούστες.

Linen/Pyjama pants

pajama-pants-trend-308161-1688608688829-main-1280-80jpg.webp
Image source: @annelauremais

Πρόκειται για την επιλογή που μπορεί να σας συνοδέψει σε κάθε "lazy" σύνολο. Τα λινά παντελόνια σε ουδέτερους τόνους αποτελούν must της spring summer wardrobe καθώς είναι κομψά, διακριτικά και απόλυτα άνετα. Είτε συνδυαστεί με ένα λευκό πουκάμισο, είτε με ένα ribbed απλό top, είτε με ένα oversized μπλουζάκι, δεν υπάρχει τίποτα που να μην ταιριάζει με αυτό το παντελόνι. Φέτος, προτιμάμε τα ριγέ pyjama-like trousers για τις πιο χαλαρές εμφανίσεις μας!

Midi lengths

snapinstaapp-368689429-1496812924489129-7744755175495227577-n-1080.jpg
Image source: @kelseymerritt

Η εποχή που διανύουμε τώρα είναι αδιαμφισβήτητα all about the midi lengths. Στις πασαρέλες, τα πιο καταξιωμένα brands όπως οι Alaïa, Zimmermann και Rodarte εγκαινίασαν μια αναζωογονητική εποχή ρομαντικών σχεδίων. Φέτος αναμένουμε να δούμε διαφάνεια αλλά και τα κλασικά floral κομμάτια της άνοιξης. Εκτός αυτού, παρατηρήσαμε το airy white dress στα όλο ανερχόμενα, quiet luxury brands Khaite και The Row. Φυσικά, οι minimal σιλουέτες που θυμίζουν 90's αποτελούν go-to για ακόμα μια χρονιά.

Feature image source: @kelseymerritt, @sofiamcoelho