fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Τα premium beauty gadgets που θα αναβαθμίσουν τη ρουτίνα ομορφιάς σας

9 beauty tools που αξίζουν μια θέση στο boudoir σας


Τα premium beauty gadgets που θα αναβαθμίσουν τη ρουτίνα ομορφιάς σας

Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία της ομορφιάς εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, προτείνοντάς μας τις πιο καινοτόμες και ιδιαίτερες μεθόδους περιποίησης της επιδερμίδας. Μια από αυτές είναι τα θαυματουργά beauty gadgets, που λανσάρουν πάμπολλες high end εταιρίες ομορφιάς και υπόσχονται να μας χαρίσουν το δέρμα των ονείρων μας.

Το εντυπωσιακό με αυτά τα tools είναι το γεγονός ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνες σας στο σπίτι και να αποκτήσετε λαμπερή και πάνω απ' όλα υγιή όψη στο πρόσωπο. Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο αποτελεσματικά και πρωτοποριακά εργαλεία ομορφιάς που θα βρείτε εκεί έξω και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα εντάξετε στη beauty routine σας για θεαματικά αποτελέσματα. Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

The beauty gadgets

LUNA 3, FOREO: Η LUNA 3 είναι η απόλυτη αναβάθμιση ομορφιάς στη βραβευμένη σειρά προϊόντων LUNA της σουηδικής εταιρείας ομορφιάς FOREO. Αυτή η ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού προσώπου απομακρύνει παγιδευμένους ρύπους, λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα σε μόλις 1 λεπτό και διατηρεί το δέρμα σας σε άψογη κατάσταση. Μια μεγαλύτερη κεφαλή καθαρισμού, καθώς και τα πιο μεγάλα και απαλά σημεία επαφής σε σύγκριση με τη LUNA 2 της FOREO, εξασφαλίζουν έναν πιο βαθύ, πιο σχολαστικό καθαρισμό. Συμπεριλάβετέ τη στην πρωινή και βραδινή περιποίησή σας για να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη ενός εξαιρετικά ήπιου, εντατικού καθαρισμού με δυνατότητα επιλογής 16 επιπέδων δόνησης.

Diamond Wrinkle Fighter, Frezyderm: Καινοτόμος συνδυασμός ειδικής συσκευής μικροδιάχυσης με ταυτόχρονη εκροή ορού ισχυρής αντιγηραντικής δράσης για το ώριμο/ή και ταλαιπωρημένο δέρμα. 225 εξαγωνικές μικροκεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι βοηθούν στη διάχυση και την απορρόφηση των ενεργών συστατικών του ορού στις στιβάδες της επιδερμίδας και ταυτόχρονα ενισχύουν την αντιρυτιδική δράση του με άμεσα ορατά αποτελέσματα εντός μίας ημέρας.

Revitalising Precision Eye Roller, The Body Shop: Εμπλουτίστε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας με αυτό το εξειδικευμένο αξεσουάρ μασάζ, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να τονώνει και να αναζωογονεί την ευαίσθητη επιδερμίδα της περιοχής των ματιών. Η μία του άκρη μοιάζει με σπάτουλα για να απλώνετε εύκολα και με ακρίβεια την κρέμα ματιών, ενώ το μεταλλικό roller είναι ιδανικό για αναζωογονητικό μασάζ γύρω από τα μάτια. Για μια μοναδική εμπειρία εντατικής αναζωογόνησης της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, συνδυάστε το με την Intensely Revitalising Eye Cream-Gel.

Derma Roller 0.25mm, Glow Era: Η αποτελεσματικότητα του Derma Roller βασίζεται στην τεχνολογία των μικροακίδων, και αυξάνει περίπου 2000% την απορρόφηση των δραστικών συστατικών όπως Βιταμίνες, Αμινοξέα, Ιχνοστοιχεία και ταυτόχρονα την φυσική παραγωγή Κολλαγόνου. 

 Must-have

Must-have

LUNA 3, FOREO, Sephora

Buy me
 Anti-aging now

Anti-aging now

Diamond Wrinkle Fighter, Frezyderm, atticabeauty

Buy me
 Eyes on you

Eyes on you

Revitalising Precision Eye Roller, The Body Shop

Buy me
 Massage at its best

Massage at its best

Dior Prestige Le Pétale Multi-Perlé, Dior, Hondos Center

Buy me
 Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Derma Roller 0.25mm, Glow Era

Buy me
 For cleansing

For cleansing

Gentle Cleansing Massage Brush, Shiseido, Hondos Center

Buy me
 No more puffiness

No more puffiness

Magic Mushrooms – Rose Quartz, Sentara Holistic, In Beauty Pharma

Buy me
 Best seller

Best seller

Uplift Massage Beauty Roller, Nurse Jamie, Net-a-porter

Buy me
 LED light

LED light

Premium LED Mask, Cellreturn, Net-a-porter

Buy me

Dior Prestige Le Pétale Multi-Perlé, Dior: Εμπνευσμένο από τις τεχνικές μασάζ ιστού δέρματος του ινστιτούτου Dior, το Le Pétale Multi-Perlé είναι το εργαλείο μασάζ που έχει δημιουργηθεί ειδικά για χρήση σε συνδυασμό με το Dior Prestige La Micro-Huile de Rose Advanced Serum, αυξάνοντας τα αποτελέσματά του. Κατά τη διάρκεια αυτού του άνευ προηγουμένου τελετουργικού μασάζ Dior, τα 21 κεραμικά μαργαριτάρια του Le Pétale Multi-Perlé διεγείρουν το δέρμα εις βάθος. Σε τέλεια συνάφεια με το δέρμα, αυτό το απλικατέρ σμίλευσης από χρυσό μέταλλο προσφέρει δροσιστικό αποτέλεσμα στο δέρμα. Βοηθά στη σμίλευση του προσώπου και την τόνωση του δέρματος για να προσφέρει αποτελεσματικότητα και ευεξία στη φροντίδα του, τόσο έντονα όσο μια θεραπεία του ινστιτούτου Dior.

Gentle Cleansing Massage Brush, Shiseido: Βουρτσάκι καθαρισμού προσώπου, που ενισχύει τα οφέλη του προϊόντος καθαρισμού και περιποιείται άψογα την επιδερμίδα. Κάνει απαλό μασάζ στην επιδερμίδα και βοηθά στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας, για νεανική και φωτεινή όψη.

Magic Mushrooms – Rose Quartz, Sentara Holistic: Μικροσκοπικά massage tools σε σχήμα μανιταριού που με το μασάζ που προσφέρουν σε όλο το πρόσωπο ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος, φέρνοντας περισσότερο οξυγόνο στα κύτταρα, αυξάνουν τη λεμφική κυκλοφορία, μειώνουν την ένταση και τις τοξίνες των μυών, λειαίνουν τις λεπτές γραμμές, φωτίζουν το δέρμα και βελτιώνουν την απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης. 

    Premium LED Mask, Cellreturn: Η συσκευή «CELLRETURN» της Angela Caglia χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία LED υπέρυθρης ακτινοβολίας που μελετήθηκε από τη NASA και τα ιατρικά ιδρύματα για τα μοναδικά θεραπευτικά της αποτελέσματα. Με ένα πατενταρισμένο ασύρματο σχέδιο, είναι εξοπλισμένο με σχεδόν 700 πολύχρωμα φώτα για να τονώσει την παραγωγή κολλαγόνου, να καθαρίσει το δέρμα από τις κηλίδες και να μειώσει τις δυσχρωμίες. 

    Uplift Massage Beauty Roller, Nurse Jamie: Διαθέτει 24 πέτρες τουρμαλίνης χαλαζία σχεδιασμένες να μιμούνται τεχνικές μασάζ προσώπου κατά την εφαρμογή. Αυτό το εξάγωνο εργαλείο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος για να αναζωογονήσει άμεσα. Ιδανικό για τις πολύωρες πτήσεις, όπου το δέρμα τείνει να εμφανίζει πρήξιμο και κουρασμένη όψη.