fbpixel

Search icon
Search
Tα πιο stylish coffee cups με την υπογραφή κορυφαίων designers
INTERIORS

Tα πιο stylish coffee cups με την υπογραφή κορυφαίων designers

Επενδύστε στη μόδα αλλά και τη βιωσιμότητα


Είναι αλήθεια ότι τα θερμός και οι επαναχρησιμοποιούμενες κούπες καφέ αποτελούν μόδα τα τελευταία χρόνια, καθώς πέρα ότι είναι μια λειτουργική επιλογή για καθημερινή χρήση, έχουν και το θετικό πρόσημο της βιωσιμότητας, αφού μας αποτρέπουν από το να σπαταλάμε τόνους πλαστικό. Μάλιστα, τις τελευταίες σεζόν έχουν αναβαθμιστεί σε απαραίτητο item για τις ώρες μας στο γραφείο, με πολλά it girls να παρουσιάζουν ή να αναζητούν το ιδανικό και πιο fashionable coffee cup που θα φτιάχνει τη μέρα και το outfit τους. Γι' αυτό κι εμείς, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο stylish θερμός με την υπογραφή διάσημων designers που μπορείτε να κάνετε τώρα δικά σας! 

titlo.jpg
Camille Charriere
Bottoms up! 

Balenciaga

1-fVAPW.jpg

O ανατρεπτικός οίκος μόλις παρουσίασε μια νέα σειρά αφιερωμένη στο σπίτι. Διακοσμημένα με το iconic logo Balenciaga, ανακαλύπτουμε μαξιλάρια, πιάτα, ποτήρια και ακόμη και χαλάκια. Ωστόσο, επίσης και πάνω απ' όλα, το βλέμμα μας τράβηξαν τα πορσελάνινα coffee mugs που διατίθενται σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

BUY HERE 


Saint Laurent

2-o7d9i.jpg

Αφού εγκαινίασε ένα pop up καφέ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, ο οίκος Saint Laurent κυκλοφόρησε αυτό το μοναδικά chic κεραμικό θερμός, με το εμβληματικό λογότυπό του. Σε ασπρόμαυρη απόχρωση μπορεί να σας συνοδεύσει σε stylish εμφανίσεις στο γραφείο, σε επαγγελματικά meetings, στο γυμναστήριο αλλά και σε απολαυστικό window shopping! 

BUY HERE 


Villeroy & Boch

3-USPpT.jpg

Αυτό το μίνιμαλ και πολύ elegant coffee cup 350ml της Villeroy & Boch είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη καθώς και ύφασμα σιλικόνης. Σε λευκό χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που δεν θέλουν να χάνουν γουλιά.

BUY HERE 


Armani/Casa

3-Y7nkW.jpg

Σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες αυτό το Armani θερμός ενσαρκώνει όσα πρεσβεύει ο οίκος. Elegant αισθητική και υψηλή ποιότητα σε υλικά όπως το δέρμα. Extra tip: Το υπέροχο λουράκι του που σας επιτρέπει να το παίρνετε παντού μαζί σας, το οποίο μάλιστα μπορεί να αφαιρεθεί όποτε το θελήσετε. 

BUY HERE


Versace 

3-LJgEn.jpg

Με το iconic σύμβολό του τη Μέδουσα, το θερμός του ιταλικού οίκου δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι λιγότερο από glamourous. Με πέτρες που λάμπουν σε διάφορες αποχρώσεις και μοναδικό ροζ χρώμα, το συγκεκριμένο αξεσουάρ ολοκληρώνει το outfit κάθε it girl. Προσδώστε σε κάθε εμφάνισή σας polished αισθητική.

BUY HERE