fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα πιο συχνά λάθη που κάνετε όταν φοράτε sneakers

Όλα όσα πρέπει να αποφύγετε την επόμενη φορά για επιτυχημένα looks


Τα πιο συχνά λάθη που κάνετε όταν φοράτε sneakers

Τα sneakers ανήκουν πλέον στα essentials της γυναικείας συλλογής. Πλέον, δεν γνωρίζουν από εποχές, καθώς ταιριάζουν και στις ημέρες με κρύο και σ' αυτές με ζέστη. Μάλιστα, οι απανταχού fashionistas έχουν καταφέρει να τα εντάξουν με άριστο τρόπο ακόμα και στις πιο formal εμφανίσεις. Σκεφτείτε πόσο υπέροχο μοιάζει ένα κοστούμι μ' ένα ζευγάρι statement αθλητικά. Η άνεση, η cool αισθητική τους και η stylish εικόνα τους είναι βασικά χαρακτηριστικά που τα έχουν μετατρέψει σε απαραίτητο κομμάτι, ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ. Η συχνή χρήση τους οδηγεί όμως και σε ατοπήματα που τους στερούν πόντους και «κατεβάζουν» την εικόνα σας. Ποια είναι αυτά; 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα πιο συχνά λάθη που κάνετε όταν φοράτε sneakers!

1. Δεν τα διατηρείτε καθαρά

de8f07e358f394f68791f7ee9c897593.jpg

Η λευκή εκδοχή των snekaers είναι κι αυτή που γνωρίζει τη μεγαλύτερη δημοφιλία τις τελευταίες σεζόν. Ένας από τους σημαντικότερους κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε κατά τη χρήση αυτών των fashionable items είναι η καθαριότητα τους. Κι ενώ παλαιότερα είχε καθιερωθεί η άποψη ότι όσο πιο παλιό και ταλαιπωρημένο δείχνει ένα ζευγάρι αθλητικά, τόσοι πιο fashionable πλέον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ίσα ίσα όταν τα παπούτσια δεν είναι καθαρά μειώνετε η δυναμική των εμφανίσεών σας. Πώς θα τα καθαρίσετε; Σίγουρα όχι βάζοντάς τα στο πλυντήριο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να καταστραφούν. Μπορείτε κάθε φορά που επιστρέφετε στο σπίτι να τα καθαρίζετε μ' ένα βρεγμένο πανί ή ένα υγρό μαντηλάκι. Από την άλλη αν τυχόν λεκέδες δεν φεύγουν με τον παραπάνω τρόπο προσθέστε σε μία οδοντόβουρτσα μικρή ποσότητα από υγρό σαπούνι και τρίψτε απαλά.

2. Κάθε σχέδιο δεν είναι για όλες τις περιστάσεις

661f3f8769f338e9496217d99f9c98e3.jpg
Image source: @thecut

Οι fashion insiders έχουν αποδείξει πως τα sneakers μπορούν πλέον να σταθούν σε κάθε περίσταση day to night, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο επίσημες. Παρόλα αυτά πρέπει να γνωρίζετε ποιο σχέδιο ταιριάζει που. Αν για παράδειγμα ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε ένα minimal chic office look, η επιλογή των sneakers σας θα πρέπει να βασίζετε σ' αυτήν τη φιλοσοφία. Απλές γραμμές και ουδέτερα χρώματα βρίσκονται στο επίκεντρο. Αν όμως επιθυμείτε να παρουσιάσετε πιο maximal εμφανίσεις τότε ένα ζευγάρι statement chunky sneakers με έντονα χρώματα θα σας προσφέρουν αυτό που αναζητάτε.

3. Πειραματιστείτε με την εικόνα σας

3ff83aa294a6e4086c6f32265e94448d.jpg

Τα λευκά sneakers αποτελούν την πιο συχνή επιλογή, καθώς εκτός του ότι είναι hot τάση χαρακτηρίζονται από έντονη ευελιξία και πρακτικότητα. Ταιριάζουν με όλα και μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις. Η μόδα όμως προτρέπει τους fans της να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να πειραματίζονται με την εικόνα τους. Δοκιμάστε να προσθέσετε στις εμφανίσεις σας it designs, όπως έντονα χρώματα και statement pieces που θα αναβαθμίζουν την εικόνα σας. Μετατρέψτε τα σε πρωταγωνιστή συνδυάζοντάς τα με minimal pieces που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά.

4. Πείτε όχι στις τάσεις

68a56a8444eab399f135480d3282f8bf.jpg
Image source: @whowhatwear

Αυτό είναι ένα από τα λάθη σε όλες τις κατηγορίες. Ακολουθούμε πιστά τις τάσεις και δυσκολευόμαστε να ξεφύγουμε από αυτές. Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι μόνο αυτές που καθορίζουν το στιλ μας και μην ξεχνάτε πως οι περισσότερες είναι εφήμερες. Ξεφύγετε λοιπόν από αυτά που συναντάμε παντού και συνέχεια και ακολουθήστε τη δική σας ταυτότητα στο στιλ και στις επιλογές σας. Άλλωστε κάτι που είναι hot trend δεν σημαίνει ότι σας ταιριάζει και απαραίτητα. 

1

Sneakers

Tod's, Kalogirou BUY HERE

2

Metal Logo Sneakers

Karl Lagerfeld, Intervista BUY HERE

3

Sneakers

Steve Madden, Nak shoes BUY HERE

4

Sneakers

Converse All Star, Apolloniapolitia.gr BUY HERE

5

Sneakers

Veja, Karida 1912 BUY HERE

6

Sneakers

Adam's shoes SEE MORE