fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο shiny χρυσά αξεσουάρ για να αναβαθμίσετε τη διακόσμησή σας
INTERIORS

Τα πιο shiny χρυσά αξεσουάρ για να αναβαθμίσετε τη διακόσμησή σας

Μπείτε στο κλίμα των εορτών και βασιστείτε στη μοναδικότητα των statement pieces


Εκτός από το να κοσμούν τα ενδυματολογικά μας σύνολα, τα statement χρυσά αξεσουάρ μπορούν να προσθέσουν κομψότητα - ή και edgy style - και στους εσωτερικούς μας χώρους. Από τα πιο όμορφα και χαμηλών τόνων κομμάτια, μέχρι τα over the top, παρακάτω σας συστήνουμε τα gold-toned accessories που θα αναβαθμίσουν κάθε γωνιά της κατοικίας σας, και θα προσθέσουν festive «αέρα» στο σπίτι σας.  


Η διακριτική λάμψη 

Όπως μια λεπτή αλυσίδα που ξεπροβάλλει κάτω από τον γιακά ή τη διακριτική λάμψη που προσδίδει ένα σκουλαρίκι στο αυτί, έτσι κι ένα gold-toned accessory στο σπίτι μας μπορεί να αναβαθμίσει αμέσως την αισθητική του χωρίς να την υπερτονίσει. Για ένα art de la table με εκλεπτυσμένη λάμψη, συνδυάστε γυάλινα σκεύη με επίχρυσο φινίρισμα. Επίσης, τα maximal σουβέρ ή βάζα προσθέτουν βαρύτητα και διάσταση σε ένα τραπέζι. Και αν θέλετε να ενισχύσετε το design, τότε προτείνουμε να προσθέσετε ένα διακοσμητικό κερί σε χρυσές αποχρώσεις με led φωτισμό σ' ένα κομοδίνο ή στο τζάκι. Plus, μην ξεχνάτε ποτέ την ιδιότητα των μαξιλαριών να μεταμορφώνουν με ένα απλό touch κάθε χώρο του σπιτιού. Γι' αυτήν τη σεζόν, δείξτε την εμπιστοσύνη σας σε αυτά που ξεχωρίζουν για τις χρυσές λεπτομέρειες. 

Rosenthal/ Versace Πιατέλα,
Παρουσίαση
Marly Or Κρυστάλλινο Ποτήρι, Christofle 
BUY HERE
Βάζο με χρυσές λεπτομέρειες,
Casa Vogue 
BUY HERE
Διακοσμητικό μαξιλάρι Jolly, Nef-Nef 
BUY HERE

The eye-catchers

Ο χρυσός αποτελεί την κορυφαία απόχρωση για να επιτύχετε το απόλυτο maximal στιλ στην κατοικία σας. Προκαλώντας μια τολμηρή «αγαλλίαση» και μια εκθαμβωτική λάμψη ως statement piece στους χώρους σας, τούς προσδίδει λίγη από την αίγλη των γιορτών. Σκεφτείτε μοναδικά αντικείμενα σε χρυσό χρώμα στο σαλόνι ή το γραφείο σας. Συνδυάζονται μοναδικά με βελούδο αλλά και τους πιο σκούρους τόνους του μπλε, του πράσινου και του βουργουνδί. Τα απόλυτα winter colours! Παράλληλα, τα πιο bold gold-toned αξεσουάρ για το art de la table σας θα προσθέσουν λάμψη και κομψότητα σε κάθε festive κάλεσμά σας. Ένα εκθαμβωτικό σερβίτσιο αλλά και ένα high design επιτραπέζιο φωτιστικό σε λαμπερή χρυσή απόχρωση θα φωτίσει κάθε χώρο, ενώ μπορεί να μετακινηθεί από το καθιστικό μέχρι και το υπνοδωμάτιό σας για πιο intimate luxurious στιγμές.

Componibili Metal Kartell,
Area Domus 
BUY HERE
Mood Coffee σετ
Christofle
BUY HERE
Panthella Mini Louis Poulsen,
Deloudis 
BUY HERE
Coffee Table Giraffe Pols Potten,
Apollonia Politia 
BUY HERE

The details 

Η εποχή αποζητά shiny little things που θα κάνουν κάθε χώρο σας να φαίνεται ότι «γιορτάζει»! Από premium αρωματικά κεριά που μπορούν να αποτελέσουν και μέρος της διακόσμησής σας μέχρι elegant σουβέρ με ιδιαίτερη λάμψη για βράδια με φίλους και homemade cocktails. Τολμήστε να βάλετε τη χρυσή απόχρωση στις λεπτομέρειες του design και πιστέψτε μας, ο συνδυασμός μιας casual και glam αισθητικής θα σας εντυπωσιάσει και θα σας προετοιμάσει για τα Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό δέντρο, Coincasa, notos
BUY HERE
Strala κηροπήγιο με ενσωματωμένο φωτισμό LED, IKEA
BUY HERE
Ρολόι Τοίχου Karlsson,
Home Tales
BUY HERE
Diptyque κερί Lantern, attica 
BUY HERE