fbpixel

Search icon
Search
Tα πιο πολυτελή lounges αεροδρομίων στον κόσμο
ESCAPE

Tα πιο πολυτελή lounges αεροδρομίων στον κόσμο

Όταν η luxury αισθητική συναντά την άνεση και τις premium υπηρεσίες


Με τις αεροπορικές εταιρείες να γεμίζουν περισσότερες premium υπηρεσίες στα αεροσκάφη και να προωθούν όλο και περισσότερα loyalty programs, τα γνωστά σε όλους lounges των αεροδρομίων θέτονται όλο και περισσότερο στο επίκεντρο! Θυμίζοντας μικρή «όαση», μακριά από τη φασαρία των πολυσύχναστων χώρων των αεροδρομίων, όπου οι επιβάτες μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, να απολαύσουν ακόμα και fine dining γεύσεις, αλλά κι ένα δροσιστικό ποτό. Για όσους πετούν συχνά, τα σαλόνια των αεροδρομίων μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό μέρος της εμπειρίας τους.

Ωστόσο, δεν είναι όλα το ίδιο. Μερικά από αυτά διαθέτουν luxurious interior design, μοναδικές υπηρεσίες, εντυπωσιακά restaurants και bars. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε το καλύτερα από αυτά για τα μάτια σας και μόνο!

British Airways Concorde Room - London Heathrow

britishairways-216861533570120.jpg

Αποκλειστικά για επιβάτες πρώτης θέσης, αυτό το extensive lounge συγκεντρώνει τη βρετανική παράδοση, θυμίζοντας ένα πολυτελές σαλόνι με υπέροχους καναπέδες με stylish prints, ακόμη και τζάκια. Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα στα πιάτα του fine dining εστιατορίου του και θεραπείες μασάζ Elemis, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε αυτήν την απίστευτη «όαση» που βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου.

The Private Room - Singapore Airlines, Singapore Changi

img-5746.jpg

Επίσης μόνο για επιβάτες που πετούν στην πρώτη θέση της Singapore Airlines, οι τελευταίοι σίγουρα θα έχουν πάντα μια κρατημένη θέση σε αυτό το υπέροχο lounge. Πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα σαλόνι με απόλυτη ιδιωτικότητα, καθώς εκεί μπορείτε να ζητήσετε ακόμη και ένα prive room μέσα σε αυτό. Ντους και a-la-carte επιλογές από το μενού προσθέτουν επιπλέον πολυτέλεια, που μπορεί να «ξεβραστεί» με την Dom Perignon vintage σαμπάνια του 2009 σε ένα από τα καλύτερα airport lounge του κόσμου.

Lufthansa First Class Terminal - Frankfurt, Germany

titlo-0gi9k.jpg

Ένας ολόκληρος τερματικός σταθμός αφιερωμένος σε μια αποκλειστική και ιδιωτική first class εμπειρία. Αυτή ξεκινά με μια προσωπική συνάντηση και χαιρετισμό από το ευγενέστατο προσωπικό και φτάνει μέχρι την επιλογή του να οδηγηθείτε απευθείας στο αεροσκάφος σας από το σαλόνι με τη δική σας ιδιωτική Porsche. Το lounge διαθέτει ακόμη ειδικό cigar χώρο για πούρα!

Qantas First Class Lounge - Sydney, Australia

5-2PTAx.jpg

Όσον αφορά την αισθητική και τα χαρακτηριστικά του, το Qantas First Class είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Έχει φανταστική θέα στα A380s που βρίσκονται στον τερματικό του αεροδρομίου, αλλά το πιο σημαντικό, διαθέτει πραγματική ποιότητα dining προτάσεων κι εξεζητημένη λίστα με ποτά. Θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο πιο luxurious restaurant με την πιο καταπληκτική θέα λίγο πριν επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος.

Virgin Atlantic Clubhouse - London Heathrow

6-yrswB.jpg

Η εμπειρία της Virgin Atlantic "Upper Class" δίνει στον επισκέπτη αυτό που αναζητά από ένα σύγχρονο και πολυτελές σαλόνι. Το lounge της στο Heathrow του Λονδίνου είναι ένας πολύ εντυπωσιακός κι ευρύχωρος χώρος. Μέσα σε αυτόν θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τα καλύτερα αλλαντικά και τυριά για να κάνετε το τέλειο pairing με το κρασί σας, ενώ εκτός από το hairdressing room για γρήγορη περιποίηση, συγκεντρώνει αντικείμενα του cool brand Virgin που μπορείτε να αποκτήσετε λίγο πριν την επιβίβασή σας.

Κεντρική Φωτογραφία: British Airways Concorde Room - London Heathrow