fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο περιζήτητα hairstyling secrets για τη φετινή άνοιξη
MAGAZINE

Τα πιο περιζήτητα hairstyling secrets για τη φετινή άνοιξη

Υιοθετήστε τις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά σας



Η άνοιξη είναι εδώ και καθώς βγαίνουμε όλο και περισσότερο στο φως, τόσο αυξάνεται και η διάθεσή μας για νέες ιδέες στα μαλλιά, αλλά και το συνολικό μας look. Ξεκινάμε από την αρχή!

Χρώματα

Όλοι θέλουν κάτι πιο ενδιαφέρον και φωτεινό για την άνοιξη. Για όσες προτιμούν τους φυσικούς καστανούς τόνους, οι αποχρώσεις της κανέλας και του καφέ-μελί θα φορεθούν πολύ. Για μεγαλύτερες αλλαγές, υπάρχει μια στροφή στα ζωντανά χρώματα, ενώ οι ανταύγειες κυμαίνονται από μπεζ ξανθές έως ανοιχτές ροζ ή μοβ. Τα μπαλαγιάζ αποτελούν δυνατή τάση με shadow roots και λάμψη στα μήκη. Η συμβουλή μου; Δοκιμάστε κάτι νέο, διαφορετικό και με περισσότερο φως.

Κουρέματα

Το 2020 ήταν μια χρόνια με μεγάλη έμφαση στα κουρέματα. Όσο ήταν κλειστά τα κομμωτήρια, πολλές γυναίκες αυτοσχεδίασαν με τα μαλλιά τους, με αποτέλεσμα να οδηγούνται αργότερα στον κομμωτή τους για να τους διορθώσει το σχήμα. Τα καρέ, ασύμμετρα ή συμμετρικά, επικράτησαν περισσότερο απ’ όλα και συνεχίζουν να βρίσκονται μπροστά και το 2021. Τα κοντά -τύπου shag και pixie- επιλέγονται αυτήν την εποχή από πολλές κυρίες που επιθυμούν μια ανανέωση της εικόνας τους.

Styling

Tα natural looks συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα, με τη διάθεση για πιο περιποιημένα μαλλιά να αυξάνεται. Τα φυσικά σγουρά που φριζάρουν αποκτούν κυματισμούς, ενώ τα ίσια, πιο έντονη ύφη με το κατάλληλο χτένισμα. Οι πλεξούδες απομακρύνονται κι έχουμε περισσότερο στιλιζαρισμένο ύφος αυτήν τη σεζόν.

Hair tip

Βρείτε ένα καλό προϊόν για ενυδάτωση και φροντίστε την ποιότητα των μαλλιών σας. Το καλοκαίρι είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε.

Product of the month

2-zgAB5.jpg

Η νέα σειρά Fibre Clinix της Schwarzkopf Professional προσφέρει απόλυτη εξατομίκευση, τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι. Δοκιμάστε το συμπυκνωμένο Vibrancy Booster για βαμμένα μαλλιά. Σχεδιασμένο με AHA, βοηθάει στο κλείδωμα των χρωστικών πιγμέντων στο εσωτερικό της τρίχας, προσφέροντας αυξημένη λάμψη και ζωντάνια χρώματος.




yiannis.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021