fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο Instagrammable cafés & restaurants του Λονδίνου που αποτελούν must-visit
TRAVEL

Τα πιο Instagrammable cafés & restaurants του Λονδίνου που αποτελούν must-visit

Το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα θα αποκτήσει άλλο νόημα


Aτελείωτη λάμψη, αμέτρητα χρώματα, χαμόγελα, christmas mood. Το Λονδίνο έχει φορέσει τα καλά του, για να υποδεχτεί την festive season και τώρα, είναι η κατάλληλη εποχή για να το επισκεφτεί κανείς. Η πόλη έχει αποκτήσει έναν άλλο αέρα και δεν είναι τυχαίο, ότι θεωρείται must-visit όσο πλησιάζουμε στην περίοδο των γιορτών. Αν -λοιπόν- σκοπεύετε κι εσείς να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στη βρετανική πρωτεύουσα κι είστε και λάτρεις των social media, τότε θα πρέπει να σημειώσετε στη λίστα σας τις πιο hot επιλογές για να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας, στις πιο ιδιαίτερες τοποθεσίες της πόλης. Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο Instagrammable cafés & restaurants του Λονδίνου, που πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε...

Το Λονδίνο μοιάζει πιο λαμπερό από ποτέ!

Dalloway Terrace

dalloway-terrace-2.jpeg

Πρόκειται για ένα από τα πιο hot μέρη του Λονδίνου και θεωρείται αρκετά δημοφιλές τόσο για τους ντόπιους, όσο και για τους visitors, που βρίσκονται στην πόλη. Το Dalloway Terrace αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τα έντονα λαμπερά χρώματα και τα λουλούδια. Πρόκειται ουσιαστικά, για μία τεράστια indoor βεράντα, που ειδικά τον χειμώνα, μετατρέπεται σε ένα από τα cosiest spots της βρετανικής πρωτεύουσας. Η διακόσμηση αλλάζει συνεχώς κι η κάθε σεζόν, συνοδεύεται με ένα νέο θέμα, ενώ σήμα κατατεθέν του αποτελεί -μεταξύ άλλων- το πεντανόστιμο menu. Είστε λάτρεις της truffle pasta; Must-try αποτελεί το wild mushroom risotto, αλλά κι οι λαχταριστές french fries, που κακά τα ψέματα έχουν θέση σε κάθε ώρα της ημέρας.

Info: 16-22 Great Russell St, Bloomsbury, Λονδίνο

Winter Garden 

winter-garden-1-1.jpeg

Πώς θα σας φαινόταν να πιείτε τον καφέ σας ή να απολαύσετε το brunch σας σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον, γεμάτο φοίνικες και μεγάλα, καταπράσινα φυτά; Κι όλα αυτά, στην καρδιά του Λονδίνου! Αν αυτή η σκέψη σας δημιουργεί θετικά συναισθήματα, τότε το The Winter Garden αποτελεί ιδανική επιλογή. Πρόκειται για μία μεγάλη indoor courtyard, που προσφέρεται για όλες τις ώρες της ημέρας και το λαχταριστό menu περιλαμβάνει επιλογές για όλα τα γούστα. Συνδυάστε το γεύμα σας, με ένα παγωμένο ποτήρι prosecco ή εναλλακτικά, απολαύστε το cocktail σας με την αγαπημένη σας παρέα, τις απογευματινές ώρες, παρέα με λαχταριστά finger food.

Info: 222 Marylebone Road, Λονδίνο

Tiffany Blue Box Café

tiffany-co-2020-crash13.jpeg

Ποιος δε θα ήθελε να απολαύσει το πρωινό του γεύμα στο Tiffany’s; Η απάντηση είναι μάλλον εύκολη και γι' αυτό, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Tiffany Blue Box Café στο Harrods, αποτελεί σταθερά πόλο έλξης για όσους βρίσκονται στο Λονδίνο. Το signature Τiffany's blue χρώμα κυριαρχεί σε όλους τους χώρους και σε περίπτωση που βρεθείτε στο εμβληματικό mall της βρετανικής πρωτεύουσας, πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείτε σε αυτό, για να πιείτε τον καφέ σας σε ένα μοναδικό περιβάλλον και να βγάλετε τις απαραίτητες φωτογραφίες. Εναλλακτικά, απολαύστε το afternoon tea σας, το οποίο συνδυάζεται άψογα με τα λαχταριστά sandwiches και τα pastries που βρίσκονται στο menu.

Info: 87-135 Brompton Rd, Λονδίνο

EL&N

lipsis-10.jpeg

Το EL&N στην Knightsbridge αξίζει πραγματικά να βρίσκεται στην κορυφή της must-visit list σας, καθώς για πολλούς αποτελεί το απόλυτο photo-worthy coffee shop στο Λονδίνο. To be more clear, πρόκειται για μία αλυσίδα με μαγαζιά σε πολλά διαφορετικά σημεία της πόλης, αλλά το συγκεκριμένο, είναι αυτό που συγκεντρώνει τον περισσότερο κόσμο κι είναι το πιο δημοφιλές. Το κάθε ένα από αυτά, ξεχωρίζει για το διαφορετικό του interior design και φυσικά, σε όλα κυριαρχούν οι cute, pink λεπτομέρειες. Τα neon lights κι οι ροζ και μωβ πινελιές συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, που έρχεται να συμπληρώσει το απολαυστικό menu, με τα μοναδικά ροφήματα, τα λαχταριστά pastries και τα πιο νόστιμα desserts που θα σας κλέψουν την καρδιά!

Ιnfo: 42 Hans Crescent, Knightsbridge, Λονδίνο

Peggy Porschen

peggy-porschen-chelsea-peggy-porschen-chelsea-image-courtesy-of-peggy-porschen-6682bdd2e5497219e61e9bbebb00fc04.jpeg

Είστε λάτρεις των cupcakes και θέλετε να επισκεφθείτε το favorite place των travel και lifestyle bloggers, που ταξιδεύουν στο Λονδίνο από κάθε σημείο του πλανήτη; Το Peggy Porschen αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς και θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε μία θέση στη λίστα σας. Πρόκειται ουσιαστικά, για το πρώτο Ιnstagrammable coffee shop στη βρετανική πρωτεύουσα κι είναι σίγουρο, ότι αν βρεθείτε σε αυτό, θα θέλετε να επιστρέφετε συνεχώς στο συγκεκριμένο μέρος! Μεταξύ άλλων, στο menu θα συναντήσετε τα πιο λαχταριστά cupcakes, μία πλούσια συλλογή από ολόφρεσκα cookies για όλα τα γούστα και πεντανόστιμα γλυκά, που συνδυάζονται με ζεστά ροφήματα. Μάλιστα, αν το επισκεφθείτε αυτή την περίοδο, πρέπει να δοκιμάσετε τα festive chocolate biscuits, που θα σας βάλουν από νωρίς σε christmas mood.

Info: 219 King's Road, Chelsea, Λονδίνο

*Κεντρική φωτογραφία: Peggy Porschen