fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο iconic χριστουγεννιάτικα δέντρα στα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου
ESCAPE

Τα πιο iconic χριστουγεννιάτικα δέντρα στα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου

Οι στολισμοί που μας εντυπωσίασαν περισσότερο φέτος


Χριστούγεννα σημαίνουν φως, λάμψη, αισιοδοξία. Αυτή η περίοδος είναι η πλέον ιδανική για τον καθένα μας να ταξιδέψει στον κόσμο, ώστε να ανακαλύψει από κοντά τους εντυπωσιακούς στολισμούς που τελευταία βλέπουμε παντού στο Instagram. Ιδίως όταν πρόκειται για τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, γνωρίζουμε πως η διακόσμησή τους για τη festive season ξεπερνά κάθε φαντασία, ενώ τα δέντρα που δεσπόζουν στoυς χώρους τους -άλλα πιο κλασικά και άλλα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερα- μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο iconic χριστουγεννιάτικα δέντρα στα πολυτελή ξενοδοχεία around the world και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω!

Το μεταλλικό δέντρο του Four Seasons Hotel George V στο Παρίσι

four-seasons-george-v-paris-best-christmas-tree-2022.jpg

Πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία στην Πόλη του Φωτός! Το Four Seasons Hotel George V φόρεσε εδώ και καιρό τα γιορτινά του και υποδέχεται τους αθεράπευτους winter travelers ανά τον κόσμο, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία, με πολυτέλεια και πολλή λάμψη. Για τις φετινές γιορτές, ο περίφημος Jeff Leatham, καλλιτεχνικός διευθυντής του ξενοδοχείου, επέλεξε ένα φουτουριστικό μεταλλικό δέντρο, ενώ και για το υπόλοιπο στολισμό προτίμησε τις χρυσές πινελιές και τα εντυπωσιακά metallics.

Το κλασικό δέντρο του Charles Hotel στο Μόναχο

charles-hotel-munich-christmas-tree-2022.jpg

Το Charles Hotel είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στο Μόναχο, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Διατηρώντας όλο τον χρόνο έναν κλασικό, απίστευτα chic και «ζεστό» διάκοσμο, δε θα μπορούσε στις γιορτές να διαφέρει από αυτό το στιλ, στην προκειμένη περίπτωση, όμως, με περισσότερη λάμψη κι ένα ιδιαίτερο twist. Να αναφέρουμε πως η διακόσμηση του ξενοδοχείου δημιουργία της Roeckl, μια οικογενειακή μάρκα με δερμάτινα είδη πολυτελείας. Mάλιστα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι στολισμένο με ασημένια μπρελόκ με δερμάτινες καρδιές, μέρος της συλλογής της Roeckl, τα οποία είναι διαθέσιμα για αγορά στο pop-up store του ξενοδοχείου.

Το βγαλμένο από το διάστημα δέντρο του The Shard στο Λονδίνο

the-shard-london-christmas-tree-2022.jpg

Η McQueens Flowers έβαλε τα δυνατά της ώστε αυτήν την εορταστική περίοδο το Shangri-La The Shard στο Λονδίνο να ξεχωρίσει. Και τα κατάφερε! Το σπουδαίο ξενοδοχείο στολίστηκε για τα Χριστούγεννα με τον πιο ιδιαίτερο διάκοσμο, ενώ το δέντρο του που τραβά όλα τα βλέμματα μπορούμε να πούμε πως μοιάζει σαν να έχει βγει από το διάστημα. Είναι διακοσμημένο με γεωμετρικούς μεταλλικούς κύβους, αποξηραμένα μπλε, ασημένια και χρυσά λουλούδια, αστραφτερές ντισκομπάλες και αλουμινόχαρτο. To lobby του ξενοδοχείου φαντάζει σαν έκθεση σύγχρονης τέχνης!

Το Dior δέντρο του Four Seasons στην Πράγα

fs-christmas-tree-dior-1639x2048.jpg

Τι καλύτερο για τους λάτρεις της μόδας, της πολυτέλειας και, φυσικά, των Χριστουγέννων! Στο lobby του Four Seasons στην Πράγα δείχνει, πλέον, ακόμη πιο luxury χάρη στην προσθήκη του εντυπωσιακού αυτού δέντρου, το οποίο είναι διακοσμημένο με στολίδια του οίκου Dior, που φέρουν την υπογραφή της creative director του γαλλικού fashion house, Maria Grazia Chiuri. To κάτω μέρος του χριστουγεννιάτικου δέντρο, που ξεπερνά τα τρία μέτρα, είναι γεμάτο με δώρα Dior, τα οποία συμπληρώνουν μοναδικά το όλο theme.

Το sustainable δέντρο του The Londoner στο Λονδίνο

the-londoner-x-daniel-w-fletcher-tree-reveal-credit-rowben-lantion-42-2.jpg

Ο designer Daniel w. Fletcher δημιούργησε αυτό το υπέροχο και τόσο ιδιαίτερο δέντρο για το The Londoner, με τη βιωσιμότητα στο προσκήνιο. Για την κατασκευή αυτή, ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε υφάσματα που του είχαν περισσέψει από προηγούμενες συλλογές του, ενώ η βάση του δέντρου είναι καλυμμένη με φωτισμό. Με τον τρόπο αυτό, ο Fletcher τονίζει τη σημασία της ανακύκλωσης και της βιωσιμότητας, με το αποτέλεσμα να είναι τόσο ξεχωριστό και fashionable.

Φωτογραφίες: The Hotel Trotter | Κεντρική: Four Seasons Hotel George V