fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Τα πιο fashionable αξεσουάρ για το παιδί σας από τον απόλυτο baby online προορισμό

Στο site της CYBEX θα ανακαλύψετε top προτάσεις από τη μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως στον κλάδο της βρεφανάπτυξης


Τα πιο fashionable αξεσουάρ για το παιδί σας από τον απόλυτο baby online προορισμό

Όταν αναζητάτε τις πιο καινοτόμες και ασφαλείς προτάσεις για τα παιδιά σας, το όνομα CYBEX πρέπει είναι η απόλυτη αναφορά. Aποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον κλάδο της βρεφανάπτυξης και είναι ηγέτιδα στην ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στο αυτοκίνητο. Στο εύχρηστο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον επίσημο site της θα ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα της για να αποφασίσετε ποιο καλύπτει καλύτερα το γούστο και τις ανάγκες σας.

Fashion x Innovation

Για ακόμα μία φορά, η μόδα συναντάει την τεχνογνωσία και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Η CYBEX για τέταρτη φορά ένωσε τις δυνάμεις της με τον Creative Director της Moschino, Jeremy Scott, και παρουσιάζουν την Petticoat, τη νέα, fashion edition για κάθε δραστήριο γονιό και το παιδί του. Αφού ανακαλύψετε όλη τη συλλογή στο site της CYBEX, μπορείτε να την παραγγείλετε στην Ελλάδα στο eshop bebehome.gr (και στο φυσικό του κατάστημα), ένα από τα πιο δημοφιλή κι ενημερωμένα baby online destinations, με μια απίθανη ποικιλία σε προϊόντα βρεφανάπτυξης.

cybex4.jpg

The collection

Η Petticoat μεταφέρει το μοναδικό όραμα του εμβληματικού σχεδιαστή Jeremy Scott για τον κόσμο των παιδιών. Ένα καρότσι, ένα κάθισμα αυτοκινήτου και μια τσάντα-αλλαξιέρα διακοσμούνται με το πιο εκπληκτικό και stylish σχέδιο, που ξεχειλίζει ζωντάνια κι ενέργεια: λευκά πουά σε όλα τα μεγέθη, σ’ ένα ζωηρό κόκκινο φόντο, και έναν μεγάλο φιόγκο, που αντανακλά την παιχνιδιάρικη διάθεση της exclusive αυτής έκδοσης. «Λατρεύω τη δημιουργικότητα και τις αντιθέσεις σε ό,τι κι αν σχεδιάζω. Μου αρέσει η ιδέα του να δημιουργώ κάτι που γίνεται κομμάτι της ζωής κάποιου», περιγράφει την έμπνευσή του για τη συλλογή ο Jeremy Scott, την οποία αντλεί από όλους τους σύγχρονους γονείς, που ζουν την καθημερινότητά τους με δυναμισμό.

Highlights

Η CYBEX, εκτός από παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και καρότσια, διαθέτει μάρσιπους και παιδικά έπιπλα. Βάση όλων των προϊόντων της εταιρίας αποτελεί η Αρχή Καινοτομίας D.S.F., που συνδυάζει κορυφαία ποιότητα, λειτουργικότητα και σύγχρονο design, υπογράφοντας επαναστατικά items, για μια εύκολη κι ευχάριστη καθημερινή ζωή παιδιών και γονιών.

1

CYBEX PRIAM Lux Seat

Της σειράς Petticoat, bebehome.gr BUY HERE

2

CYBEX Cloud Z i-Size Βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου

Tης σειράς Petticoat, bebehome.gr BUY HERE

3

CYBEX Essential bag

Της σειράς Petticoat, bebehome.gr BUY HERE

Info: www.bebehome.gr

Instagram@cybex_global & @cybex_fashion

Facebook: CYBEX

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021