fbpixel

Search icon
Search
Τα παπούτσια, ιδανικά και για parties που δεν είναι ψηλοτάκουνα
THE LOOK

Τα παπούτσια, ιδανικά και για parties που δεν είναι ψηλοτάκουνα

Εντυπωσιακές επιλογές που συνδυάζουν το στιλ με την άνεση


Τα γιορτινά και party looks βρίσκονται στο επίκεντρο τις ημέρες που διανύουμε. Καθώς η γιορτινή περίοδος φτάνει στο αποκορυφωμά της, οι βραδινές έξοδοι και τα glam outfits γίνονται ολοένα και πιο συχνά. Βασικά στοιχεία που επιθυμούμε να κυριαρχούν στα σύνολά μας είναι το στιλ και η άνεση. Μάλιστα, όταν αυτά τα δύο συνυπάρχουν το αποτέλεσμα είνα μοναδικό. Τα παπούτσια είνα ένα από τα κυριότερα κομμάτια των εμφανίσεων και στις περιστάσεις που η ορθοσταστία και ο χορός είναι δεδομένα, η επιλογή τους θα πρέπει να γίνεται με μεγαλύτερη προσοχή. Γι' αυτό κι εμείς σας παρουσιάζου τα ιδανικά σχέδια στα παπούτσια, τα οποία μπορούν να σας συνοδεύσουν και στα festive parties. 

Ανακαλύψτε τα!

Loafers

bf7c9dc631c567f3f04ebb8a69e0af14.jpeg

Όπως είναι γνωστό ένα ζευγάρι loafers μπορεί να απογειώσει την polished αισθητική. Είναι εκείνο το σχέδιο που μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωι μέχρι το βράδυ χωρίς να χρειαστεί απολύτως τίποτα. Ταιριάζουν με όλα τα κομμάτιας της γκαρνταρόμπας σας, οπότε θα μοιάζουν υπέροχα μαζί με τα party dress σας ή τις φούστες σας, αλλά και με τα tailored pants. Για να τα κάνετε πιο γιορτινά προσθέσετε ένα ζευγάρι glittery socks και είστε έτοιμες.

Ballet flats

91d2b74627573f96b7fc97b540c7ec16.jpeg
Αποτελούν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των Γαλλίδων κι αυτό από μόνο τους τις κατασσει στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας ανεξαρτήτως περίσταης. Είναι γνωστό ότι τα french girs τις προτιμούν από μονοχρωμίες μέχρι διχρωμίες και από κλασικά μέχρι μοντέρνα σχέδια. Για να είστε ακόμα περισσότερο στο κλίμα των γιορτών επιλέξτε metallic designs που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Η άνεση είναι δεδομένη.

Flat boots 

ebce91522dafed2afabdfb6a88067fbe.jpeg

Οι μπότες δεν μπορούν να λείπουν από τα χειμερινά μας σύνολα, καθώς αποτελούν hot item της σεζόν. Τα σχέδια και οι παραλλαγές τους είναι πολλές για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων. Επιλέξτε glam στοιχεία που θα απογειώσουν το party feeling. Συνδυάστε τες με minis, φούστες ή φορέματα σε ουδέτερες αποχρώσεις και κυρίως μαύρες και μετατρέψτε τες σε πρωταγωνιστή της εμφάνισής σας, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Mules

e602c2f98195908c7a80914fdc4237c9.jpeg

Εδώ και μεριές σεζόν τα mules βρίσκονται ψηλά στις τάσεις με τις fashionistas να μην μπορούν να τους αντισταθούν. Παρόλο που έχουν μεγαλύτερη απήχηση κατά την καλοκαιρινή σεζόν, τα χειμερινά τους σχέδια είναι πολλά και πραγματικά αξίζει να στρέψετε την προσοχή σας στις επιλογές που δεν θυσιάζουν την άνεση. Εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε έντονες αποχρώσσεις, όπως το πράσινο, το κόκκινο ή το ροζ και σε satin designs που θα προσθέσουν τη λάμψη που επιθυμείτε στις εξόδους σας. 

Sneakers 

d3731a74b8d3e7940f1a9f6b7e13d8b3.jpeg

Όταν μιλάμε για παπούτσια με άνεση δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα sneakers. Πλέον έχουν καταφέρει να μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις από τις πιο cool μέχρι τις πιο formal. Γι' αυτό αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις και να κάνετε πάντα τη διαφορά, μη διστάσετε να συνδυάσετε ένα glam φόρεμα μ' ένα ζευγάρι αθλητικά και να μετατραπείτε σε βασίλισσα του party.

Have fun!