fbpixel

Search icon
Search
Τα νέα από τον χώρο της μόδας που ανυπομονούμε να γνωρίσουμε
FASHION NEWS

Τα νέα από τον χώρο της μόδας που ανυπομονούμε να γνωρίσουμε

Ό,τι «έκλεψε» την προσοχή μας


Νέες συνεργασίες, καινούριες καμπάνιες και εντυπωσιακές συλλογές είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη βιομηχανία της μόδας. Αυτήν την εβδομάδα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη συνεργασία του luxuxry brand Tiffany & Co. με τη Nike για τη δημιουργία του πολυπόθητου Air Force 1 1837, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Μαρτίου. Με τη γιορτή του Άγιο Βαλεντίνο να μην απέχει πολύ, τα διάσημα brands προτείνουν τις δικές τους collection για να κάνετε αυτήν την ημέρα ακόμα πιο fashionable.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο hot right now fashion news που αξίζει να γνωρίζετε και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας!

Valentine's Day, Havaianas 

41457420031m-1.jpg

Το διάσημο brand Havaianas θέτει για ακόμα μια φορά την αγάπη στο επίκεντρο. Μάλιστα, όπως τονίζει με ξεχωριστό τρόπο η αγάπη έχει άπειρες μορφές, δεν χωράει σε καλούπια και σίγουρα δεν την γιορτάζουμε μόνο μία ημέρα το χρόνο. Ο καθένας τη βιώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και αυτό ακριβώς είναι που την κάνει τόσο υπέροχη. Γι' αυτό και παρουσιάζει μία σειρά από fashionable pieces, τα οποία μετατρέπονται σ' ένα ξεχωριστό δώρο για τους αγαπημένους μας.

Τα πιο κλασσικά μοντέλα είναι και διαχρονικά, ακριβώς όπως και η αγάπη για τα άτομα που έχουν ξεχωριστή θέση στη ζωή μας. Τι πιο γλυκό από το να κυκλοφορείτε φορώντας τις ίδιες Havaianas; Οι εμβληματικές συλλογές Havaianas Top, Brasil logo, Brasil Layers, Brasil Mix είναι οι καλύτερες επιλογές για να διαλέξετε τα αγαπημένα σας χρώματα μέσα από εντυπωσιακή ποικιλία. Και επειδή το κόκκινο έχει την τιμητική του λόγω της ημέρας, εννοείται πως μπορείτε να βρείτε και το συγκεκριμένο χρώμα σε όλες αυτές τις συλλογές! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το 7% των εσόδων από τη συλλογή Pride δωρίζονται στο παγκόσμιο κίνημα All Out, για την υποστήριξη των δικαιωμάτων της κοινότητας LGBTQIA. 

Μπορείτε να κάνετε ακόμη πιο προσωπικό το δώρο σας προσθέτοντας μικρές, αλλά ουσιαστικές πινελιές, χάρη στα Havaianas charms. Είτε πρόκειται για το σύμβολο του ζωδίου του αγαπημένου σας προσώπου, είτε για πολύχρωμες καρδίες, αυτά τα charms θα αναβαθμίσουν το ζευγάρι που έχετε επιλέξει, γιατί άλλωστε οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν όλη τη διαφορά!

Valentine's Story, Intimissimi

gqguc4iy.jpeg

Valentine pink, digital turquoise, powder white και ο διαχρονικός αισθησιασμός του μαύρου: Στην Intimissimi, η γιορτή των ερωτευμένων είναι πολύχρωμη και δημιουργεί μία σχεδόν παραμυθένια διάθεση με τα floral να πλαισιώνουν τη ρομαντική συλλογή. Ένα παραμύθι που διαδραματίζεται σε βικτωριανή αρχιτεκτονική, ένα μαγικό μέρος όπου οι αντανακλάσεις του νερού, το άρωμα των φρεσκοανθισμένων λουλουδιών και το φως του ήλιου που περνάει μέσα από τα κλαδιά, είναι τα βασικά στοιχεία που μας αποκαλύπτουν τη συλλογή.

Η διαρκώς παρούσα δαντέλα είναι χρωματισμένη με νέες αποχρώσεις, όπως valentine pink και είναι διακοσμημένη με χρυσά κρικάκια, επικαλυπτόμενες τιράντες και διαφανείς λεπτομέρειες. Επιπλέον, το δημοφιλές brand αναβιώνει τη δαντέλα με το digital turquoise, αλλά ενισχύει το σχέδιο με γεωμετρικά κεντήματα και φωτεινές χρυσές πινελιές. Τέλος, το μαύρο τούλι εμπλουτίζεται με κεντήματα με μοτίβα από κορδέλα: τρίγωνα σουτιέν, ζαρτιέρες και κορμάκια δημιουργούν μία παιχνιδιάρικη θηλυκότητα που είναι ωστόσο σαγηνευτική όταν φοριέται με ένα έντονο κόκκινο μεταξωτό κιμονό.

Jenna Ortega, Adidas

328128594-148715557987852-344482767887087817-n.jpg
Image source: @adidas

Η Jenna Ortega είναι πλέον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του τελευταίου χρόνου- και για καλό λόγο. Από τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλες ταινίες όπως το Scream μέχρι τις σειρές του Netflix όπως το You and Wednesday, η Ortega και η εντυπωσιακή της καριέρα απασχολούν όλο και περισσότερα τον κόσμο τους θεάματος -κι όχι μόνο. Αυτή τη φορά ασχολείται με τη βιομηχανία της μόδας και γίνεται το πρόσωπο της νέας σειράς της Adidas, που ακούει στο όνομα  adidas Sportswear και σιγοντάρει τα άλλα δύο label του brand το Performance και το Originals.Το καινούργιο label θα βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της γερμανικής εταιρείας, και είναι το πρώτο, καινούργιο brand που λανσάρει τα τελευταία 50 χρόνια.

Η ίδια εκφράζει τον ενθουσιασμό της για το νέο project: «Η αγάπη μου για την adidas, μετράει χρόνια. Έχει πάντα τόσο έντονη παρουσία στα σπορ, τη μουσική, την κουλτούρα και συνεχίζει να καινοτομεί με τόσους πολλούς τρόπους. […] Μέχρι και σήμερα, η ντουλάπα μου έχει πολλά κομμάτια με τις χαρακτηριστικές τρεις γραμμές. Νιώθω τόσο ευγνώμων που είμαι μέρος αυτής της θρυλικής οικογένειας ανθρώπων που φέρνουν την αλλαγή και που θα είμαι το πρόσωπο του ολοκαίνουργιου label. Ανυπομονώ να το δείτε».

Η νέα σειρά στοχεύει στην ανάδειξη και αναβάθμιση του καθημερινού look μέσα από μια σειρά φρέσκων ρούχων, τα οποία χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία για να φέρουν την ίδια άνεση και αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα, καθώς οι performance συλλογές τους απευθύνονταν σε αθλητές εδώ και δεκαετίες.

H συλλογή adidas Sportswear είναι διαθέσιμη στο site του brand για τα μέλη της εταιρείας. Μια πρώτη ματιά στα ρούχα και βλέπουμε ότι η συλλογή περιλαμβάνει πολύ μωβ, μαύρο και γκρι, αλλά και ενδιαφέροντα prints, προσφέροντας ένα twist στα αθλητικά ρούχα.

Mini Artists, ZARA

ohp-4909-7-fin-r4-final.png

Η Zara λανσάρει μια συλλογή προϊόντων ομορφιάς που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα, μια παιχνιδιάρικη κάψουλα γεμάτη χρώμα, στην οποία η δημιουργικότητα, η φαντασία και η διασκέδαση είναι το κλειδί. Η σειρά Mini Artists περιλαμβάνει τόσο προϊόντα όσο και αξεσουάρ που ολοκληρώνουν αυτή την εμπειρία που ωθεί τη δημιουργική αυτοέκφραση και τη φαντασία με την εξερεύνηση των τόνων, των υφών και των μοτίβων. Αυτό το έργο είναι ξεχωριστό για την Diane Kendal, η οποία ως make-up artist έχει ενώσει τις γνώσεις της με τη δική της εμπειρία μαμάς-καλλιτέχνη, για να δημιουργήσει μια μοναδική προσφορά που ενισχύει τις αγαπημένες στιγμές της παιδικής ηλικίας.

Οι φόρμουλες και οι υφές των Mini Artists είναι φιλικές, απαλές και εύκολες στην εφαρμογή τους. Βερνίκια νυχιών με βάση το νερό ιδανικά για να βάψουν τα παιδιά τα νύχια του σε χίλια χρώματα και αν αλλάξουν γνώμη, μπορείτε να αφαιρέστε ξανά το χρώμα με νερό και να επαναλάβετε τη δράση όσες φορές θέλετε. Μολύβια προσώπου σε κρεμ χρώμα με πολύ ωραία υφή και υψηλή χρώση ώστε το σχέδιο μαζί τους να είναι πανεύκολο, παλέτες χρώματος σε σκόνη για να παίξουν με μια εξαιρετικά απλή και φιλική φόρμουλα και παλέτα κρεμ χρωμάτων με τους τέλειους βασικούς τόνους, ώστε να μπορούν να αναμείξουν τις αποχρώσεις και να δημιουργήσουν τα δικά τους. Plus, ένας μίνι καλλιτέχνης χρειάζεται μια παλέτα μίξης, ώστε η δημιουργικότητα και η φαντασία να μπορούν να «πετάξουν όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ μην ξεχνάτε την μικρή ποδιά που θα κρατήσεις του λεκέδες και την ακαταστασία μακριά.