fbpixel

Search icon
Search
Τα Air Force 1 Low φαίνονται να «λάμπουν» με τη συνεργασία Tiffany & Co. x Nike
FASHION NEWS

Τα Air Force 1 Low φαίνονται να «λάμπουν» με τη συνεργασία Tiffany & Co. x Nike

Τα δύο brands επιβεβαίωσαν τις φήμες για την από κοινού δημιουργία ενός νέου shoe design


Ο κόσμος της μόδας μας εντυπωσιάζει συνεχώς. Αυτή τη φορά, μία νέα συνεργασία ήρθε για «ταράξει» τα νερά και να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πρόκειται για μία είδηση, η οποία είχε κυκλοφορήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά επιβεβαιώθηκε επισήμως εχθές. Πλέον η Tiffany & Co. και η Nike ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους.

Οι φήμες είναι λοιπόν αληθινές: το Air Force 1 της Nike γίνεται και πάλι φανταχτερό και παιχνιδιάρικο. Ο «βασιλιάς» των αθλητικών pieces επιβεβαίωσε την επικείμενη σύνδεσή του με την Tiffany & Co. μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, η οποία περιείχε ένα κουτί παπουτσιών Tiffany Blue, σφραγισμένο με το γνωστό και αγαπημένο Swoosh ( το logo της Νike) - «ένα θρυλικό ζευγάρι», όπως το αποκαλούν. Την περασμένη εβδομάδα, ένα πρώιμο σετ θολών εικόνων διέρρευσαν από τα πραγματικά παπούτσια, ωστόσο δεν είχαν προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Η Tiffany & Co. είναι το τελευταίο πολυτελές brand που δημιουργεί πάνω στην κλασική σιλουέτα AF1, με το αποτέλεσμα να πιστεύουμε ότι θα είναι εξίσου fashioanble και stylish. 

327786336-5827396247336628-404943849386099080-n.jpg

Έπειτα από την επιτυχημένη κυκλοφορία του Diamond Supply Co. x Nike SB Dunk Low "Tiffany" το 2005, το luxury brand κοσμημάτων μάλλον περίμενε να πραγματοποιήσει μια επίσημη συνεργασία με τη Nike και επιτέλους θα έχει την ευκαιρία. Και με τη σύγκλιση των streetwear/footwear και των high-end οίκων να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αυτή τη στιγμή, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Tiffany & Co. έχει ήδη κάνει μια συνεργασία με την Supreme, υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τέτοιου είδους project από την κοινότητα των sneakerhead.

Τα πρώτα πλάνα του Tiffany & Co. x Nike Air Force 1 Low που αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα έδειξαν ότι τα παπούτσια πιθανότατα θα είναι σχεδιασμένα με ένα πολυτελές γκρι suede επάνω μέρος που συμπληρώνεται από δερμάτινα Swooshes ντυμένα σε Tiffany blue. Το premium branding από τον πολυτελή οίκο κοσμημάτων έχει αφήσει το «στίγμα» του και σε άλλα μέρη του σχεδίου. Οι φήμες υποστηρίζουν επίσης ότι το παπούτσι θα κυκλοφορήσει το 2023 και θα ξεπερνάει τα 400 δολάρια.

Στην πραγματικότητα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το brand πολυτελών κοσμημάτων που απέκτησε η LVMH συνεργάζεται με ένα street fashion brand. Το 2021, λάνσαρε μια σειρά προϊόντων σε συνεργασία με την Supreme για να απευθυνθεί στη νεολαία που κατέχει τα CryptoPunk NFTs. Η LVMH εξαγόρασε το Tiffany & Co. το 2019 και αργότερα διόρισε τον Alexandre Arnault ως vice president προϊόντος και επικοινωνίας. Ως εκ τούτου, με τέτοιες συνεργασίες και την πρόσληψη της Beyoncé και του Jay-Z για μια διαφημιστική καμπάνια, ο πολυτελής όμιλος στοχεύει επίσης να κατακτήσει την αγορά Gen-Z.

Όμως και η Nike από την πλευρά της έχει συνεργαστεί με αρκετά luxury brands για statement designs, όπως τα Louis Vuitton 1s και Dior Jordan 1. Η πρόσφατη συνεργασία Nike x Swarovski ήταν επίσης εντυπωσιακή, η οποία περιλάμβανε ένα Air Force 1 και ένα Cactus Plant Flea Market Dunk Low και εισήγαγε ένα λαμπερό Swoosh με κρύσταλλα.

Το μόνο που μένει είναι να αποκαλυφθεί το νέο αυτό σχέδιο!