fbpixel

Search icon
Search
6 ιδέες για minimal manicure που δεν είναι απλώς ένα βαρετό χρώμα
HAIR & NAILS

6 ιδέες για minimal manicure που δεν είναι απλώς ένα βαρετό χρώμα

All simple everything


Θέλατε ποτέ να κλείσετε ραντεβού για μανικιούρ ελπίζοντας παράλληλα να πετύχετε ένα πιο ουδέτερο look στα νύχια; Για μερικούς, αυτό μπορεί να φαίνεται αντιπαραγωγικό, δεδομένου ότι οι επαγγελματίες καλλιτέχνες νυχιών είναι ειδικοί στη δημιουργία όμορφων, τολμηρών nail designs αλλά παρόλα αυτά ο μινιμαλισμός και η απλότητα -μερικές φορές κερδίζουν τις εντυπώσεις. Άλλωστε, δε σημαίνει πως κάτι το οποίο είναι simple θα είναι απαραίτητα και απλώς ένα "γυμνό" χρώμα. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 7 επιλογές που θα λατρέψετε!

Milky Abstract Nails

nude-nails-XJGdl.jpg
@nails_and_soul

Σας αρέσει η ιδέα των γραμμών αλλά θέλετε μερικές πιο αφηρημένα σχέδια; Τότε ένα τέτοιο design θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας. Διατηρεί την απλότητα του φυσικού χρώματος ενώ παράλληλα σας δίνει και μια διαφορετική χροιά κάνοντας το minimal απόλυτα μοντέρνο. Μάλιστα, το αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια ταιριάζει υπέροχα και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο αυτό το abstract design.

Neutral Shimmer Nails

neutral-shimmer-nails.jpg
@betina_goldstein

Λάμψη, ένταση και παράλληλα απαλοί τόνοι χαρακτηρίζουν αυτό το trend που πριν από αρκετά χρόνια λάτρευαν όλες οι γυναίκες. Πλέον το παλιό μεταλλικό παίρνει την έννοια του ουράνιου τόξου και δίνει μια πολύ πιο fashionable χροιά σε κάθε σας nail look.

Negative Space Grids

nude-nails-n4Lbo.jpg
@paintbucketnails

Δεδομένου ότι το λευκό είναι ανάμεσα στην ουδέτερη παλέτα χρωμάτων νυχιών, μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί με τη χρήση της απόχρωσης. Αφήνοντας μεγάλο μέρος του φυσικού σας νυχιού να φανεί, τα λεπτά λευκά πλέγματα μπορούν να λειτουργήσουν υπέροχα για εσάς που θέλετε την απλότητα ακόμη και σε αυτό το κομμάτι της εμφάνισης σας.

Fine French Tips

french-nails-nude.jpg
@thenailloungeipswich

Εάν απολαμβάνετε τα french nails, σκεφτείτε να τα αναβαθμίσετε με λεπτότερες λευκές λωρίδες. Για να τελειοποιήσετε την εμφάνιση, είτε χρησιμοποιήστε μια βούρτσα λείανσης με σταθερό χέρι είτε κολλήστε τις λωρίδες των άκρων σας με μια ταινία πριν προσθέσετε οποιοδήποτε βερνίκι. Αν θέλετε να δώσετε ένα επιπλέον pinch τότε δεν έχετε παρά να αλλάξετε και λίγο το χρώμα της βάσης.

White Outlines

nude-nails-9Ccsg.jpg
@brownluxenails

Αντί να αφήσετε την άκρη των νυχιών σας για ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ, σκεφτείτε να επενδύσετε στις αντίθετες γωνίες κάνοντας μια αντίθεση που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή. Αυτό το σχέδιο που επεκτείνετε μισό στο κάτω μέρος και μισό στη βάση σκιαγραφεί το νύχι κάνοντας το να φαίνεται μεγαλύτερο. Φυσικά και εδώ η βάση μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Milky Pink Nails

nude-nails-UiSGn.jpg
@betina_goldstein

Αν θέλετε κάτι διακριτικό αλλά παράλληλα δεν θέλετε να διατηρήσετε απλώς τη nude βάση, τότε η Betina Goldstein που είναι η βασίλισσα των minimal νυχιών σας έχει τη λύση. Αυτό το γαλακτώδες ροζ mini το αποδεικνύει περαιτέρω. Με εξαιρετικά λεπτό χρυσό υλικό σε κάθε βάση, αυτό είναι ένα nude σχέδιο nail art στα καλύτερά του. Σε κάθε περίπτωση και τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεούν να κάνουν τη διαφορά.