fbpixel

Search icon
Search
Τα makeup looks που θα φορεθούν πολύ αυτό το φθινόπωρο
MAKE UP

Τα makeup looks που θα φορεθούν πολύ αυτό το φθινόπωρο

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό που μπορεί να ταιριάζει απόλυτα στην φθινοπωρινή εκδοχή σας


Σκέφτεστε ήδη τα Κυριακάτικα brunch, τα πουλόβερ και τα μακριά παντελόνια; Αν η απάντηση είναι καταφατική τότε είναι σίγουρο πως σκέφτεστε και τα makeup looks που θα συνοδεύσουν υπέροχα αυτές, τις πιο cosy, στιγμές σας. Πιο βαθιά χρώματα, πιο έντονες γραμμές και φυσικά φρέσκιες προτάσεις θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτή την εποχή, που υπόσχεται να είναι υπέροχη. Άλλωστε, δε μπορείτε να κάνετε και πολλά λάθη όταν επιλέγετε τις πιο βαθιές αποχρώσεις. Ήταν και συνεχίζουν να είναι top και να εμφανίζονται κάθε χρόνο.

Purple Eyeliner

makeup skin face
@katiejanehughes

Το μωβ είναι μια απόλυτα αποδεκτή χρωματική επιλογή για το φθινόπωρο και μπορεί να ταιριάξει ακόμη και σε εσάς που έχετε πιο σκούρες επιδερμίδες. Για να πετύχετε αυτό το βλέμμα, χρησιμοποιήστε υγρό eyeliner και τελειοποιήστε τις άκρες με μια μυτερή μπατονέτα που θα την έχετε βουτήξει σε νερό micellar.

Natural Flush

natural-flush.jpg
@kayleigh_june

Για ένα απόλυτα φρέσκο ​​πρόσωπο, επιμείνετε σε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα με ροζ και καφετί χρώματα. Είναι δεδομένο πως θέλετε το look σας να είναι λαμπερό και για αυτό το λόγο η εφαρμογή blush και γενικά υγρών προϊόντων θα σας δώσει τις λύσεις.

Subtle Contour

makeup-woman.jpg www.eyeofhoruscosmetics.com
www.eyeofhoruscosmetics.com

Όλες όσες κάνετε περίγραμμα γνωρίζετε πως μπορεί άμεσα να μετατρέψει το πρόσωπο σας. Για φέτος το φθινόπωρο επιλέξτε να το κάνετε πιο διακριτικό, κρατώντας πάντα το υπέροχο αποτέλεσμα που χαρίζει. Εφαρμόστε τη βάση σας και στη συνέχεια παίξτε με ελαφριές σκιάσεις στη μύτη και στα ζυγωματικά.

Lifted Blush

blush-luUCu.jpg
@kimuse

Ο τρόπος που απλώνετε το ρουζ σας μπορεί να απογειώσει στο λεπτό ολόκληρη την επιδερμίδα σας. Εφαρμόστε το στους κροτάφους σας και μη φοβάστε πως θα το παρακάνετε. Θα έχετε μια "φρέσκια" εμφάνιση χωρία να χρειαστεί να κάνετε υπερβολές στο makeup.

Inner Corners

38181f7e580a3bef53dc9ddb7d067409.jpg

Δεν έχει σημασία το χρώμα που θα επιλέξετε για τα μάτια σας, αυτό που μετράει είναι να τοποθετήσετε στρατηγικά κάποια ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία. Θα δημιουργήσετε ένα statement look το οποιο μόλις τονίσετε τις βλεφαρίδες σας θα γίνει ακόμη πιο επιβλητικό. Τραβήξτε όλα τα βλέμματα εκεί που θέλετε με μια μόνο κίνηση.

Coral Lips

at-chloemorello-coral-lips.jpg
@chloemorello

Μερικές φορές το να δείχνετε έτοιμη για μια έξοδο απαιτεί απλώς να φορέσετε ένα κοράλι κραγιόν. Θα τονίσει τα χείλη σας, θα γίνει μια τέλεια επιλογή για τις μέρες στο γραφείο και φυσικά για τις ώρες που απλώς θέλετε να πιείτε ποτό. Έτοιμες χωρίς πολλή προσπάθεια και με ένα αποτέλεσμα που αναδεικνύει την πιο ανέμελη εκδοχή σας.

Clear Eyes, Full Brows

jasminehollins makeup
@jasminehollins

Μπορείτε να κρατήσετε το πρόσωπο σας σχεδόν makeup free και να τονίσετε τα φρύδια σας. Βoυρτσίζοντας τα και κρατώντας τα σε εκείνο το σημείο θα έχετε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το κατάλληλο προϊόν, όπως ένα setter gel και φυσικά να έχετε πολύ προσεγμένα φρύδια.