fbpixel

Search icon
Search
Τα μαγιό που επιλέγουν τα κορίτσια του Instagram
STYLE PEOPLE

Τα μαγιό που επιλέγουν τα κορίτσια του Instagram

Αντλήστε έμπνευση και εντυπωσιάστε


Όσο προχωράμε προς της «καρδιά» του καλοκαιριού, τα κορίτσια του Instagram και οι απανταχού fashionistas κάνουν όλο και περισσότερες εμφανίσεις με το high-item της περιόδου που διανύουμε. Οι τάσεις στα μαγιό γίνονται πιο ενδιαφέρουσες κι εμείς αναζητάμε αυτήν που μας ταιριάζει καλύτερα για να εντάξουμε στη συλλογή μας. Φέτος, τα fashion trends τα περιέχουν όλα από έντονες αποχρώσεις, glam στοιχεία, cut-outs αλλά και vintage σιλουέτες, έτσι ώστε να ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. 

Οι celebrities μας έχουν παρουσιάσει ήδη τα σχέδια που αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών μας. Εμείς συλλέξαμε τις top choices που θα σας ξετρελάνουν. Ανακαλύψτε τες!

1. Λευκό μπικίνι 

Image source: @jastookes

Αποτελεί το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και κάνει μοναδικό matchy-matchy με τα καταγάλανα νερά αλλά και τις αποχρώσεις της άμμου στην παραλία. Plus, το λευκό bikini σας θα κάνει την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα και θα αναδείξει το μαύρισμα σας, ακόμα κι αν αυτό βρίσκεται στην αρχή του. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, αυτό το σχέδιο θα πρέπει να προστεθεί πρώτο στη συλλογή σας. Μπορεί να ταιριάξει με όλα τα κομμάτια γι' ένα fashionable beach look, όπως oversized πουκάμισα, καφτάνια αλλά και denim shorts. 


2. Ρετρό 

Image source: @tinakunakey

«Ταξιδεύοντας» στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στη δεκαετία των '40s θα συναντήσετε τα μαγιό που κολακεύουν κάθε σωματοτύπο κι έχουν αγαπηθεί από πλήθος γυναικών μέσα στις δεκαετίες. Τα ψηλόμεσα bikini έχουν έρθει για να μείνουν, κι αν δεν έχετε ήδη ένα στη collection σας, το φετινό καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να το αποκτήσετε. Οι παραλλαγές και τα χρώματα τους πολλά για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Μόλις το δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε τη retro αισθητική που σας προσφέρει. 


3. Μοτίβα 

Image source: @hoskelsa

Σε περίπτωση που θέλετε να χαρίσετε στην εικόνα σας μία πιο παιχνιδιάρικη αισθητική, δεν έχετε παρά να στρέψετε την προσοχή σας στα μαγιό με prints. Λαχούρια, florals αλλά και μοτίβα, εμπνευσμένα από το καλοκαίρι και τη θάλασσα, όπως οι αστερίες του Versace είναι μερικές από τις επιλογές σας. Ετοιμαστείτε το μαγιό σας να «παίξει» πρωταγωνιστικό ρόλο στην εικόνα σας. Κινηθείτε σε μονοχρωμίες στα υπόλοιπα κομμάτια, έτσι ώστε να λειτουργήσουν συμπληρωματικά και να μην «κλέψουν» καθόλου τις εντυπώσεις. 


4. Ιριδίζοντες τόνοι 

Image source: @bellahadid

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού στα μαγιό είναι οι ιριδίζοντες τόνοι και οι glam επιλογές. Πριν από μερικές ημέρες, το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Bella Hadid, αποθέωσε αυτό το big trend, επιλέγοντας ένα glittery bikini σε γαλάζιους τόνους. Σας προτείνουμε να κάνετε το ίδιο. Μπορείτε να διαλέξετε όποιο χρώμα σας αρέσει, όπως είναι το μοβ, το πορτοκαλί αλλά και πιο pastels ανάλογα με τη διάθεση και τον χαρακτήρα σας. Μιμηθείτε το beach look της Bella και συνδυάστε το με boxer shorts, slouchy πουκάμισα και φυσικά χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη. 


5. Strappy designs

Image source: @leoniehanne

Αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις «κατά γράμμα» και δεν φοβάστε να πειραματίζεστε με την εικόνα σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τα strappy designs. Θα τα συναντήσετε κυρίως σε bikini, στα οποία το επάνω μέρος αποτελείται από κορδόνια που μπορείτε να τα δέσετε με διάφορους τρόπους, κυρίως γύρω από τη μέση σας. Έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε τόσο σε μονοχρωμίες όσο και σε μοτίβα, όπως είναι το tie-dye, αντλώντας έμπνευση από τη Leonie Hanne. 


Κεντρική φωτογραφία: @ariviere@belenhostalet