fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα εντάξετε το ολόσωμο μαγιό σας στα city looks
STYLING TIPS

Πώς θα εντάξετε το ολόσωμο μαγιό σας στα city looks

Τα styling tips που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας


Επιθυμείτε να είστε πάντοτε updated και να δημιουργείτε σύνολα, τα οποία θα μαγνητίσουν τα βλέμματα; Αν ναι, τότε δεν θα πρέπει να φοβάστε τους πειραματισμούς. Βασικό κομμάτι της καλοκαιρινής συλλογής είναι τα ολόσωμα μαγιό. Γνωρίζετε ότι μπορούν να κερδίσουν μία θέση και στα city looks; Πρόκειται για μία τάση, την οποία έχουν απογειώσει οι απανταχού fashionistas, χαρίζοντας μας ιδιαίτερες ιδέες που ανυπομονούμε να μιμηθούμε. Άλλωστε η ανάγκη για ευελιξία μας οδηγεί σε έξυπνες επιλογές, έτσι ώστε να μπορούμε να φορέσουμε κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε πως θα τα συνδυάσετε με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Denim pants

swimsuit-outfit-adenorah.jpeg
Image source: @annelauremais

Μία all time classic αλλά και ασφαλής επιλογή, ανεξαρτήτως εποχής και περίστασης είναι το τζιν παντελόνι μας. Ικανό να πάρει το χαρακτήρα που εμείς επιθυμούμε να του δώσουμε, μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα υπάρχοντα items της γκαρνταρόμπας μας. Αν έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή με το κεφάλαιο «Ολόσωμο μαγιό στην πόλη» τότε δεν έχετε παρά να το «παντρέψετε» με το denim pants σας. Σε περίπτωση που θέλετε να του δώσετε μια πιο tailored πινελιά, επιλέξτε ένα σκούρο τζιν με bold swimsuit, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία staw bag. Από την άλλη πλευρά, για πιο bright looks ταιριάξτε το ολόσωμό σας με white jean και platform shoes.

Tailored pants

156884197-177222427324666-1214578732624290576-n.jpg
Image source: @pamarias

Παραμένοντας στην κατηγορία των trousers δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε έναν super stylish combo, ο οποίος θα μπει στην κατηγορία με τα favorities. Τα tailroed pants έχουν μετατραπεί εδώ και αρκετούς μήνες σε must haves κάθε γυναίκας που επιθυμεί να δημιουργεί ολοκληρωμένες συλλογές. Βασίζονται στην ευελιξία και την άνεση, ενώ παράλληλα κολακεύουν τη σιλουέτα μας, με τον τρόπο που αγκαλιάζουν το κορμί μας. Δημιουργήστε το απόλυτο chic summer look, επιλέγοντας ένα παντελόνι σε γήινους τόνους, κυρίως μπεζ και ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο δένει γύρω από τον λαιμό, τονίζοντας τους ώμους και τα χέρια σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Για να χαρίσετε ακόμα περισσότερη λάμψη στην εικόνα σας, τα χρυσά κοσμήματα είναι αυτά που θα απογειώσουν την εικόνα σας. 

Shorts 

117287665-322252868965462-2396106906809266811-n.jpg
Image source: @ariviere

Η χαλαρή και ανέμελη διάθεση είναι συνώνυμη με την καλοκαιρινή περίοδο και ιδανική για τις πρωινές και απογευματινές μας βόλτες. Πως θα την αποτυπώσετε στη εικόνα σας; Ταιριάζοντας ένα μαύρο one piece swimwear με λευκό σορτσάκια και σανδάλια. Αν θέλετε να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες τότε φροντίστε το μαγιό σας να είναι one shoulder με σκοπό να αναδείξετε τη σιλουέτα σας. Plus, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα φουλάρι δεμένο στα μαλλιά θα σας δώσει extra πόντους.

Skirt

40e51b2c720d68694cf886caa2f7774a.png

Οι φούστες έχουν μετατραπεί σε αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων μας τις τελευταίες σεζόν. Τα σχέδια τους πολλά για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών. Η αλήθεια είναι πως big trend του φετινού καλοκαιριού αποτελούν οι mini εκδοχές τους, ωστόσο οι midi θα δηλώνουν πάντοτε παρούσες. Κάντε το απόλυτο update συνδυάζοντας την με το ολόσωμο μαγιό σας. Για να κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια και να μην υποπέσετε σε τυχόν λάθη αλλά ταυτόχρονα να παραμείνετε fashionable, προτιμήστε μονοχρωμία στη φούστα σας σε ουδέτερους τόνους μαζί με αντίστοιχο swimsuit. Μπορείτε να τα επιλέξετε και για τα πρωινά office looks σας.

High waist trouser

leiasfez-192047941-1207818009659598-2445084063328457450-n-1-560x700.jpg
Image source: @leiasfez

Ακόμα και οι κομψές Γαλλίδες δεν διστάζουν να «παίξουν» με το στιλ τους και να πειραματιστούν με την εικόνα τους. Η Leia Sfez από την πλευρά της μας προτείνει να δημιουργήσουμε ένα total black look, το οποίο θα αποτελείται από ένα ολόσωμο μαγιό με μεταλλικές λεπτομέρειες κι ένα ψηλόμεοσο παντελόνι. Είτε προτιμήσετε τις denim choices, είτε τις λινές είτε τις leather το σίγουρο είναι ότι το high waist design θα τονίσει τη μέση σας και θα κολακεύσει τη σιλουέτα σας με τον καλύτερο τρόπο.