fbpixel

Search icon
Search
Τα fresh outfits της Megkan Markle στους διεθνείς αγώνες Invictus 2022
STYLE PEOPLE

Τα fresh outfits της Megkan Markle στους διεθνείς αγώνες Invictus 2022

Οι elegant εμφανίσεις της μας εμπνέουν βάζοντάς μας σε total spring mood


Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια απουσίας, η Δούκισσα του Σάσσεξ ταξίδεψε στην Ευρώπη μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Harry με αφορμή τους Ευρωπαϊκούς αγώνες Invictus στην Χάγη της Ολλανδίας, με την τελετή έναρξής τους το περασμένο Σάββατο. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός αφιερωμένο αποκλειστικά προς τους τραυματίες και άρρωστους στρατιωτικούς, αλλά και γυναίκες τόσο σε υπηρεσία όσο και βετεράνους. Η λέξη «Invictus» σημαίνει «ακαταμάχητος» και συμβολίζει έντονα την «ενσάρκωση», αλλά και απόκτηση του μαχητικού πνεύματος των ανθρώπων αυτών μετά τον τραυματισμό τους. Ο θεσμός έλαβε χώρα φέτος μετά από δύο χρόνια λόγω των δυσμενών συνθηκών του Covid.

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν, όπως κάθε φορά, προς τις απλές αλλά ταυτόχρονα πολυτελείς ενδυματολογικές επιλογές της Megkan Markle, η οποία παραμένει μία από τις πιο stylish royals. Η minimal «all time classic» αισθητική συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στους κεντρικούς styling κανόνες της συνδυασμένη εξαιρετικά με statement στοιχεία χαρίζοντας στο τελικό look μια πιο fresh και sophisticated προσέγγιση.

Συγκεντρώσαμε τα elegant looks, τα οποία επέλεξε για κάθε ημέρα του ταξιδιού της χαρίζοντάς μας έμπνευση για τις spring εμφανίσεις μας

Total White: Η διαχρονική elegant option

invictusgames-19042022-gettyimages-1391682121.webp
Max Mumby/Indigo

Την περασμένη Παρασκευή, 15 Απριλίου, την πρώτη ημέρα της άφιξής τους στη Χάγη, η Δούκισσα του Σάσσεξ εντυπωσίασε φορώντας ένα total white κοστούμι σχεδιασμένο από το γνωστό brand, Maison Valentino. Ο αριστοκρατικός «αέρας» της εμφάνισής της απογειώθηκε με τα χρυσά κοσμήματα συμπεριλαμβανομένου ενός μενταγιόν «Love» από τη σχεδιάστρια Sophie Lis, μια λεπτή χρυσή αλυσίδα χειρός και ένα ρολόι Cartier Tank που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η κομψή εικόνα της ολοκληρώθηκε άρτια με τις Aquazzura γόβες της ίδιας απόχρωσης. Η συγκεκριμένη επιλογή χαρίζει μια δυναμική, αλλά και «feminine» ταυτότητα στο τελικό outfit δίνοντάς μας δημιουργικές ιδέες ώστε να την εντάξουμε στις καθημερινές μας εξόδους από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε με white sneakers είτε mules, τα οποία είναι κατάλληλα για την εποχή που διανύουμε.

Blue Denim και all time classic tweed blazer: Ο ορισμός του casual chic style

invictusgames-19042022-gettyimages-1391850300.webp
Max Mumby/Indigo

Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, την θαυμάσαμε στο «Jaguar Land Rover Driving Challenge» φορώντας ένα «fresh» καθημερινό outfit συνδυασμένο κατάλληλα με κλασικά αξεσουάρ. «Πάντρεψε» μοναδικά ένα απλό blue denim σε ίσια γραμμή με το αρχοντικό cropped tweed blazer με χρυσά κουμπιά από Celine, δίχρωμες κλασικές μπαλαρίνες και μεγάλα aviator γυαλιά ηλίου συνοδευόμενα από το χαρακτηριστικό «ponytail» δημιουργώντας μια αισθητική αρμονία. Μπορούμε και εμείς να εντάξουμε με πολύ εύκολο και προσιτό τρόπο το συγκεκριμένο style για τις downtown ανοιξιάτικες βόλτες μας.

Black and White outfit : Ο ισχυρός αισθητικός συνδυασμός

951069-330110-meghan-markle8-updates.webp

Για την τελετή έναρξης των αγώνων το βράδυ του Σαββάτου, κατά την οποία η Meghan μίλησε στη σκηνή, επέλεξε ένα cream of shoulder stretched κορμάκι από της σχεδιάστριας Khaite, σε συνδυασμό με μαύρο φαρδύ παντελόνι. Επέλεξε να έχει τα μαλλιά της τραβηγμένα σε έναν χαλαρό κότσο και αξεσουάρ με ένα χρυσό κολιέ με βραχιόλια και σκουλαρίκια με διαμάντια. Συνδύασε το black and white look της με pointy black pumps. Ο ιδανικός συνδυασμός, ο οποίος δημιουργεί την τέλεια ισορροπία στα πιο επίσημα βραδινά outfits μας.

Skinny Blue Denim και white blazer

invictusgames-19042022-gettyimages-1391970487.webp
Karwai Tang/WireImage

Την περασμένη Κυριακή του Καθολικού Πάσχα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πέρασαν τη μέρα τους, παρακολουθώντας μέρος του διαγωνισμού, συμπεριλαμβανομένου ενός αγώνα βόλεϊ, που έλαβε χώρα στο Sportcampus Zuiderpark στη Χάγη. Η Meghan επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό blazer με ζώνη του σχεδιαστή Brandon Maxwell, σε συνδυασμό με blue jean και camel suede Manolo Blahnik γόβες. Φόρεσε τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες και αξεσουάρ με το ίδιο μενταγιόν Sophie Lis Love που φορούσε δύο μέρες νωρίτερα. Μπορούμε και εμείς να ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο outfit ειδικά με ένα απλό λευκό T- shirt, καθώς αναβαθμίζει αυτόματα την συνολική εικόνα.

Λευκό κρεπ mini φόρεμα

newfile-1.webp

Την Κυριακή, η Δούκισσα έκανε άλλη μια αλλαγή ντυσίματος ενόψει μιας βραδινής δεξίωσης. Επέλεξε ξανά τον Valentino για την περίσταση, φορώντας ένα λευκό κρεπ mini φόρεμα με ψηλή λαιμόκοψη και floral designs. Συνδύασε το look με σκούρες καφέ Manolo Blahnik ψηλοτάκουνες γόβες και μια σοκολατί τσάντα ώμου Khaite. Το κόκκινο κραγιόν απογείωσε το total look της. Αν επιθυμούμε να εντάξουμε το συγκεκριμένο style στις πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις μας, η κατάλληλη επιλογή είναι τα ballet flats.