fbpixel

Search icon
Search
Τα Χριστούγεννα στο εμβληματικό Όλυμπος Νάουσα γίνονται πιο ξεχωριστά από ποτέ
CITY VIBES

Τα Χριστούγεννα στο εμβληματικό Όλυμπος Νάουσα γίνονται πιο ξεχωριστά από ποτέ

Το ON Residence αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης, που ήρθε για να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της πολυτελούς φιλοξενίας


Το εμβληματικό Όλυμπος Νάουσα, το εστιατόριο με τη μοναδική ατμόσφαιρα και την αφοπλιστική θέα στη θάλασσα, έρχεται στο ON Residence για να θυμίσει τη σπουδαιότητα της υψηλής γαστρονομίας. Παντρεύει πολιτισμούς μέσα από γαστριμαργικές συναντήσεις που εμπνέονται από κλασικά πιάτα, χάρη στην ανοιχτή ματιά του chef Δημήτρη Τασιούλα. Το ΟΝ Rooftop χαρίζει ξεχωριστές στιγμές στο μπαρ με ποτό, κοκτέιλ και finger food, όπου θα απολαύσετε τη μαγεία των εορτών.

skelmore7651-scaled.jpg


24/12 Christmas Eve Dinner στο Όλυμπος Νάουσα

Απολαύστε ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Όλυμπος Νάουσα, με τη συνοδεία ζωντανής jazz/swing μουσικής από τους Toot Sweet. Αφεθείτε στην εορταστική μαγεία, απολαμβάνοντας γιορτινά πιάτα όπως το βασιλικό χτένι με αγκινάρες και χόρτα της θάλασσας.

31/12 Last Sunset of the Year στο ON Rooftop Bar

Αποχαιρετήστε το 2023 απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα με τη μουσική των Injoy (από τις 4:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ.) και κάντε τη δική σας πρόποση για τις όμορφες αναμνήσεις της χρονιάς που πέρασε.

31/12 New Year's Eve Party στο Tiger Loop

Η βραδιά θα συνεχιστεί με το πιο μεγάλο πάρτι της πόλης, όπου με θέα τον Θερμαϊκό μετράμε αντίστροφα για το νέο έτος. Στον ημιώροφο του ξενοδοχείου θα υπάρχει ειδική φύλαξη για τα παιδιά καθώς και απολαυστικός παιδικός μπουφές.

31/12 New Year's Dinner στο Όλυμπος Νάουσα

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Όλυμπος Νάουσα, σας περιμένει μια συμφωνία γεύσεων, συνοδευόμενη από τους εντυπωσιακούς ρυθμούς ζωντανής jazz/swing μουσικής των Toot Sweet. Δοκιμάστε πιάτα όπως το κονσομέ αστακού και την πάπια με ραγού φρούτων.

Highlights των μενού των ρεβεγιόν:

Ο chef Δημήτρης Τασιούλας έχει ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό εορταστικό καρέ πιάτων. Από αυτά, θα πρέπει να γευτείτε οπωσδήποτε τη σαλάτα με παντζάρι και μους chevre, την πάπια με ραγού φρούτων, το μοσχάρι Black Angus με αλατισμένη σοκολάτα και φυσικά το επιδόρπιο με τις οκτώ υφές σοκολάτας.

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥ ΕΔΩ.


Info: Λεωφόρος Νίκης 5, τηλ.: 2310275715, onresidence.gr