fbpixel

Search icon
Search
Fall accessories: Τα αξεσουάρ που θα φοράτε ξανά και ξανά το φθινόπωρο
FASHION NEWS

Fall accessories: Τα αξεσουάρ που θα φοράτε ξανά και ξανά το φθινόπωρο

Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά και θα αναβαθμίσουν την εικόνα σας


Είναι γεγονός, η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς χωρίς τα κατάλληλα αξεσουάρ. Η σωστή επιλογή accessories, τα οποία συμβάλουν σημαντικά στην άψογη ολοκλήρωση των every day looks μας, έχουν τη δυνατότητα να τα μετατρέπουν σε statement στο λεπτό.

Μπορεί συχνά να αποτελούν μία δευτερεύουσα επιλογή κατά τη δημιουργία των συνόλων μας, ωστόσο όλες οι γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα γνωρίζουν πολύ καλά τη δυναμική που μπορούν να προσφέρουν. Στις πασαρέλες για τη σεζόν Fall/Winter 2023 είδαμε εντυπωσιακά accessories που κατάφεραν να πάνε τα σύνολα σε άλλο επίπεδο. Τα oversized κασκόλ και οι τσάντες θα βρεθούν για ακόμα έναν χειμώνα στο επίκεντρο, τα pointy shoes θα χαρίσουν μια 90's πινελιά στην εικόνα σας ενώ τα over-the-knee boots γυρίζουν δυναμικά, όμως όχι όπως φαντάζεστε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις πιο hot catwalk approved τάσεις στα αξεσουάρ του φθινοπώρου!

All wrapped up

saint-laurent.jpeg
Saint Laurent Fall 2023

Στο Saint Laurent, ο Anthony Vaccarello έστειλε τις glamazons με σακάκια με πολύ φαρδείς ώμους τυλιγμένα σε ακόμα μεγαλύτερα κασκόλ. Στην Etro, ένα υπερμεγέθες μαντήλι ήταν σημάδι ενός ανέμελου μποέμικου τρόπου ζωής, και στον Giorgio Armani ήταν μια αναδρομή στην αίγλη του παλιού Hollywood. Όπως και να το δει κανείς, το κασκόλ είναι το αξεσουάρ της σεζόν.

Ap-pointed shoe

aw23shoes-courtshoe-schiaparelli-fall-2023-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Schiaparelli

Η έντονα μυτερή γόβα ή μπότα προσδίδει μια άκρως θηλυκή πινελιά και αποτελεί πρόσκληση για τις γυναίκες να αποκτήσουν το sex-appeal τους. Για μια ακόμα πιο 90's διάθεση επιλέξτε το σε μπότα μέχρι το γόνατο ή kitten heels. 

Handle with care

bottega.webp
Bottega Veneta Fall'22

Οι τσάντες της φετινής σεζόν έχουν να κάνουν με τα χερούλια τους. Σμιλεμένες σε άλλοτε περίπλοκα, άλλοτε απλά σχήματα, αποκτούν την όψη μανικιών ή βραχιολιών, καθώς οι τσάντες στηρίζονται στον καρπό σας ή κρέμονται από τα χέρια σας. Πάρτε ως παράδειγμα τη Sardine τσάντα της Bottega Veneta και δείτε πώς ένα φανταχτερό χερούλι μπορεί να προσθέσει μια δόση διαφορετικότητας στην καθημερινότητά σας.

Under arm

versace.webp
Versace

Όσον αφορά το big bag energy που έχει κατακλύσει το catwalk αλλά και το street style, οι μεγαλύτερες τσάντες του φθινοπώρου δεν κρεμάστηκαν από τον ώμο, αλλά σφίχτηκαν κάτω από το μπράτσο.

Metallic bag

00127-gucci-2023-ready-to-wear-details-credit-gorunway.webp
Gucci 2023 ready-to-wear

Είτε είναι ασημένιες είτε χρυσές, όπως στην περίπτωση της επανέκδοσης της τσάντας Horsebit του 2003 από την Gucci, οι μεταλλικές τσάντες κάνουν διπλό καθήκον: Μεταφέρουν τα απαραίτητα, κοσμώντας την κάθε σας εμφάνιση, δίνοντας άμεση αναβάθμιση.

Over-the-knee boot

isabel-marant-fall.webp
Isabel Marant Fall '23

Για δύναμη και πρακτικότητα, τίποτα δεν είναι καλύτερο από μια μπότα πάνω από το γόνατο - εκτός, δηλαδή, από ένα στυλ που φτάνει μέχρι τον μηρό. Το τέλειο ζευγάρι είναι λίγο φαρδύ και ελαφρώς ψηλότερο από τη φούστα -ή το παλτό- με το οποίο φοριέται.


Made for walking

00097-max-mara-fall-2023-ready-to-wear-details-credit-gorunway.webp
Max Mara Fall 2023 ready-to-wear
Οι επιλογές με μαλακή faux γούνα ως επένδυση επιστρέφουν. Επίσης, τα combat boots με κορδόνια αποτελούν για ακόμα μια χρονιά απαραίτητο μέρος της Autumn wardrobe. Οι σχεδιαστές λατρεύουν να προσγειώνουν θηλυκές σιλουέτες με ένα υπέροχο ζευγάρι μπότες. Επίσης, μεγάλη έμφαση θα δωθεί και στα hiking shoes.


Red tights

00067-dolce-e-gabbana-fall-2023-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Dolce & Gabbana Fall 2023 ready-to-wear

Ένα απροσδόκητο αξεσουάρ για φέτος δεν είναι άλλο από ένα κόκκινο καλσόν. Συνδυάστηκαν με τα διάφανα φορέματα στη Dolce & Gabbana και τα κοστούμια κοστούμια της Theory. Εμφανίστηκαν ακόμα κάτω από διάφανες μεταξωτές φούστες-σλιπ στη Gucci. Πρόκειται για έναν μη αναμενόμενο αλλά και εύκολος τρόπος να προσθέσετε χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας.

Feature image souorce: Michael Kors, Chloè