fbpixel

Search icon
Search
Τα beauty looks του street style crowd στο Paris Fashion Week είναι moody όπως ο καιρός
BEAUTY PEOPLE

Τα beauty looks του street style crowd στο Paris Fashion Week είναι moody όπως ο καιρός

Αλλά με ένα ορισμένο je ne sais quoi


Το μεγαλύτερο μέρος της πρόβλεψης για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 είναι συννεφιασμένο και βροχερό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Παριζιάνους από το να επιστρατεύσουν όλες τις ενδυματολογικές τους δυνάμεις, καθώς τρέχουν στην πόλη για επτά ημέρες προκειμένου να φτάσουν εγκαίρως από επίδειξη σε επίδειξη. Το πλήθος των συντακτών, στιλίστες, influencers και διασημότητες βασίζονται πάνω στον μουντό καιρό επιλέγοντας ρούχα που αποτελούνται από κλασικές σιλουέτες με ανδρική ραπτική εμπνευσμένη από το ανδρικό ντύσιμο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το ναυτικό και το ανθρακί. Και τα street style beauty looks του PFW S/S'25 είναι εξίσου κυκλοθυμικά - αλλά με ένα συγκεκριμένο je ne sais quoi, φυσικά.

Αντί για τολμηρό μακιγιάζ των ματιών, το πλήθος της μόδας φοράει διάφορες εκδοχές του cat-eye liner, από καθαρά, αιχμηρά φτερά σε συνδυασμό με μια διακριτική βάση ή μουτζουρωμένες, ζωντανές εμφανίσεις που έρχονται σε τέλεια αντίθεση με ένα σύνολο εμπνευσμένο από κοστούμια. Ακόμα και το κραγιόν είναι πιο edgier. Ορισμένες παρευρισκόμενες εγκαταλείπουν τα κόκκινα χείλη που συνδέονται με την ομορφιά των Γαλλίδων και επιλέγουν μια βαθιά, σχεδόν μαύρη απόχρωση. Όσο για τα μαλλιά, το απλό με ένα twist φαίνεται να είναι η καθολική μέθοδος. Οι κότσοι μπαλαρίνας ανανεώνονται με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως ένα αγκαθωτό φινίρισμα ή μια χωρίστρα στο πλάι. Υπάρχουν επίσης πολλά pixies, μια ακόμη απόδειξη ότι το κοντό κούρεμα είναι κάθε άλλο παρά μονότονο.

Συνεχίστε την κύλιση για μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς του street style από την PFW!

Copper Hair

snapinstaapp-461347903-510926418236258-2967897875231163854-n-1080.jpg

Η φιλική προς το φθινόπωρο απόχρωση είναι τάση εδώ και μερικές σεζόν, και αν οι δρόμοι της PFW αποτελούν ένδειξη, θα συνεχίσει να είναι δημοφιλής για τους επόμενους μήνες. Όπως αποδεικνύει η influencer και μοντέλο Meredith Duxbury, ένα αμβλύ bob έχει ποικιλία παρά το μικρό του μήκος. Φωτογραφίζεται καθ' οδόν για ένα σόου στην PFW, έχει τα βρεγμένα μαλλιά της χτενισμένα σε μια βαθιά πλαϊνή χωρίστρα και κρυμμένα πίσω από τα αυτιά της για μια σούπερ κομψή εκδοχή της τάσης του wet look.

Bruised Plum Lipstick

stighmiotipo-othonis-706.png

Με την πρώτη ματιά, τα ματ χείλη αυτής της παρευρισκόμενης μοιάζουν με το συνηθισμένο μαύρο χρώμα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα πολύ, πολύ βαθύ δαμασκηνί σε ψυχρούς τόνους, το οποίο δημιουργεί μια απαλή goth ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε το ως το αντίστοιχο κραγιόν της αγαπημένης απόχρωσης του βερνικιού νυχιών «Lincoln Park After Dark» της OPI.

Ballerina Buns

stighmiotipo-othonis-707.png

Μια μίνι χωρίστρα στο πλάι και μια ρουζ φουντωτή πτέρυγα μεταμορφώνουν το κομψό updo σε ένα αβίαστα δροσερό στιλ. Δεν είναι ο συνηθισμένος κότσος μπαλαρίνας, αυτή η παρευρισκόμενη στην PFW πρόσθεσε στο updo της μερικά αγκαθωτά κομμάτια μαλλιών που εξέχουν από αυτό.

Cat-Eye Liner

stighmiotipo-othonis-708.png

Ανάλογα με τον αλγόριθμο του TikTok, μπορεί να έχετε κατακλυστεί από βίντεο αυτό το καλοκαίρι με δημιουργούς που συζητούν για το αν τα μάτια γάτας είναι cheugy. Μια καθαρή γραμμή σε συνδυασμό με ελάχιστο βασικό μακιγιάζ θα ορίσει τα μάτια σας και δείχνει απίστευτα κομψό. Ουσιαστικά η ακριβής αισθητική που θα περίμενες να δεις στην PFW.

Pixie Cut

stighmiotipo-othonis-709.png

Παρά το μικρό μήκος, το pixie είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Ένας τρόπος για να φορέσετε το κλασικό κούρεμα; Μεταφέρετε τη δεκαετία του '90 με απαλές στρώσεις και αφέλειες.

Feature image: @meredithduxbury