fbpixel

Search icon
Search
Tα 8 items που πρωταγωνιστούν στην τσάντα ενός french girl
LIFE & CAREER

Tα 8 items που πρωταγωνιστούν στην τσάντα ενός french girl

Τα διαχρονικά αγαπημένα items που αρνούνται να αποχωριστούν


«Το στιλ πηγάζει από αυτό που μας τρέφει καθημερινά: Όσα διαβάζουμε και η μουσική που ακούμε διαμορφώνει την ταυτότητα της μόδας μας». Η συγκεκριμένη φράση αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες της σύγχρονης ιέρειας του french style, Caroline de Maigret. Η ίδια διακρίνεται για τον αυθεντικό γαλλικό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί πιστά, τον οποίο μοιράζεται με το αναγνωστικό της κοινό, αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους. Απλότητα, δυναμισμός, ελευθερία και natural γοητεία δομούν τα κεντρικά στοιχεία της φιλοσοφίας μιας ατόφιας féminin γαλλικής προσωπικότητας. 

Βασικό motto μιας French woman είναι: "Less is more"επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την διακριτική πολυτέλεια που την κάνει να ξεχωρίζει στις καθημερινές επιλογές της. Το στοιχείο αυτό αποδεικνύεται κυρίως από τα κύρια αντικείμενα και αξεσουάρ που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τσάντα της. βασικοί δύο δείκτες: Η πρακτικότητα και η fresh αίσθηση καθαριότητας. Οι κανόνες ομορφιάς και περιποίησης ταυτίζονται με μια αυστηρή ιεροτελεστία, την οποία είναι απαραίτητο να εφαρμόζει, με τα αντίστοιχα προϊόντα να κυριαρχούν στην λίστα με τα main items των handbags της. 

8 είναι τα κεντρικά αντικείμενα που αρνείται να αποχωριστεί μια αυθεντική Γαλλίδα στην καθημερινότητά της. 

1. The fragrance 

9d56a6854acfcf9bc146451df9b2e398.jpg

«Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα, δεν έχει μέλλον», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Coco Chanel, η οποία μέχρι σήμερα αποτελεί ένα all time classic πρότυπο κομψότητας. Μια Γαλλίδα φυλάσσει πάντα στην τσάντα της το μικρό, elegant fragrance που ταιριάζει απόλυτα με τον αέρα και τον χαρακτήρα της, ολοκληρώνοντας με ισορροπία το premium style της. 

2. Αντηλιακή κρέμα προσώπου

02a79ee6ab534450b7c31e994aca1bc5.jpg

Η προστασία της ποιότητας της επιδερμίδας αποτελεί προτεραιότητα μιας Γαλλίδας. Η εφαρμογή της αντηλιακής κρέμας προσώπου αφορά όλες τις εποχές του χρόνου και ακολουθείται με συνέπεια. Αρκετές είναι και οι φορές, στις οποίες τα sunscreens περιέχουν και ένα ελαφριάς κάλυψης foundation, ιδανικό για τη βάση ενός επιμελώς ατημέλητου no makeup makeup

3. Face Mist

9ca0d8c436de64619c1ef928b349004f.jpg

Το super booster, που περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά για την επιδερμίδα της, χαρίζοντάς της αναζωογόνηση και την κατάλληλη τόνωση μέσα στην ημέρα. Οι επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις πολλές φορές ταλαιπωρούν το δέρμα, γι΄αυτό και μια Γαλλίδα έχει επιτακτική ανάγκη ενός extra ενυδατικού facial spray

4. Νερό 

e4580d01bb582428a9cd58443d02601f.jpg

Αποτελεί τον golden κανόνα ευεξίας και λάμψης του δέρματός της. Η υγεία και η ορθή ενυδάτωση είναι σημαντικό να ξεκινάει από το εσωτερικό του οργανισμού. Μια Γαλλίδα έχει πάντα μαζί της το αγαπημένο της minimal μπουκάλι νερού, το οποίο δεν ξεχνά να το χρησιμοποιεί σε τακτική βάση κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

5. Αγαπημένο βιβλίο

f9bb639704a8800b6beb352b0352d3cd.jpg

Μια αυθεντική Γαλλίδα λατρεύει τον ποιοτικό χρόνο ανάγνωσης ενός αγαπημένου της βιβλίου. Γι' αυτό και το κουβαλάει πάντα μαζί της ως βασική συντροφιά της στο lunch break και στην σύντομη βόλτα για καφέ και έρευνα αγοράς στα μαγαζιά. Η προσωπικότητά της ταιριάζει άρτια με φράσεις και κείμενα που ξεχωρίζουν για την ανεξαρτησία του γυναικείου φύλου και την χαρά της ζωής. Ένα χαρακτηριστικό δείγμα αποτελεί to "How to Be You: Simone de Beauvoir and the Art of Authentic Living" της Skye Cleary. 

6. Κραγιόν

364f00d48b611e3d7a8caa399a115b47.jpg

Messy hair, natural skin και κλασικό φλογερό κόκκινο κραγιόν αναβαθμίζουν απευθείας το french look, κάνοντάς το ακόμη πιο ελκυστικό. Μια Γαλλίδα δεν ξεχνά να προσθέσει λίγο από το red lipstick στα μάγουλά της με ταμποναριστές και απαλές κυκλικές κινήσεις για να ολοκληρώσει με επιτυχία την κομψή εμφάνιση. 

7. Lip Balm

lips.jpg

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν να είναι η ιδανική επιλογή που κολακεύει τα χείλη, όμως το η πιο σημαντική κίνηση είναι το lip balm (ιδιαίτερα στις αποχρώσεις του ροζ και του μπεζ). Μια Γαλλίδα φροντίζει ιδιαίτερα για την ενυδάτωση των χειλιών, του προσώπου, αλλά και των άκρων της, Τα χείλη αποτελούν ένα αρκετά ευαίσθητο σημείο, το οποίο έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση.

8. Chic πορτοφόλι

7bd9e32756c7aa2564a0eb215839978e.jpg

Τα κομψά accessories παραμένουν στα must items στην french τσάντα. Προσδίδουν έναν classy αέρα που προτιμούν να επιλέγουν κάθε ημέρα. Χαρακτηριστικό δείγμα αποτελεί το γυναικείο πορτοφόλι, το οποίο είναι σημαντικό να βρίσκεται σε αισθητική αρμονία με την handbag της. 

Elegance is the answer!