fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Τα 5 top makeup μυστικά της Bobbi Brown για γυναίκες άνω των 50

Μπορείτε να τα ακολουθείτε σε κάθε ηλικία


Τα 5 top makeup μυστικά της Bobbi Brown για γυναίκες άνω των 50

Η Bobbi Brown είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει να θέσει τα δικά της όρια στον κόσμο της βιομηχανίας ομορφιάς. Ούσα επαγγελματίας καλλιτέχνης μακιγιάζ και ιδρύτριας της Bobbi Brown Cosmetics δημιουργεί εδώ και χρόνια κορυφαία προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία είναι αγαπητά τόσο σε supermodels, celebrities όσο και σε αγοραστές σε κάθε γωνιά της γης. Έτσι, κάθε φορά που εκμυστηρεύεται μερικά από τα μυστικά και τις συμβουλές της όλοι ακούν αυτά που έχει να πει. 

Πρόσφατα, η 64χρονη μοιράστηκε ένα viral βίντεο TikTok που εξηγεί τις τρεις κορυφαίες συμβουλές μακιγιάζ της για γυναίκες άνω των 50 ετών, καθώς και μερικά απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς. Το καλύτερο κομμάτι είναι πως αυτά τα tips μακιγιάζ για ώριμες γυναίκες είναι όλες αρκετά απλά και δεν απαιτούν πολλά προϊόντα ή βήματα.  

image.jpeg

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές της για να εφαρμόσετε μερικά επαγγελματικά κόλπα στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς σας.

Συμβουλή # 1: Ξεκινάτε πάντα με ενυδατωμένο δέρμα

Πρώτα από όλα, απλώς βάλτε ενυδατική κρέμα. Όχι μόνο στο πρόσωπό σας, αλλά τοποθετήστε την στο λαιμό σας, στα χέρια σας. Αυτό θα σας δώσει μια αίσθηση που θα σας κάνει να φαίνεστε και καλύτερα. Όσον αφορά την επιλογή των καλύτερων αντιγηραντικών και ενυδατικών κρεμών ή serum, γι' αυτήν την ηλικία, οι ειδικοί συνιστούν να αναζητάτε προϊόντα που περιέχουν συστατικά όπως πεπτίδια, τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση της βλάβης του δέρματος και υαλουρονικό οξύ, που κλειδώνει την υγρασία, βοηθώντας στην πρόληψη της ξηρότητας. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται συνήθως ως συστατικό σε ενυδατικές κρέμες λόγω των πλεονεκτημάτων ενυδάτωσης του και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη σφριγηλότητα του δέρματος για να βελτιώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.

 Treat me

Treat me

Revitalift Laser Κρέμα Νυκτός με Ρετινόλη & Νιασιναμίδη, L'Oreal Paris, Hondos Center

BUY ME
 The serum

The serum

Neovadiol Meno 5 Bi-Serum, Vichy, Hondos Center

BUY ME
 Right treats

Right treats

Rénergie Triple Serum, Lancome, Sephora

BUY ME

Συμβουλή #2: Απόκρυψη τυχόν ερυθρότητας

Στη συνέχεια, συνιστά concealer για να κρύψει την ερυθρότητα. «Απαλλαγείτε από την ερυθρότητα - και από οποιαδήποτε ερυθρότητα γύρω από τη μύτη σας, το στόμα σας και κάτω από τα μάτια σας», συμβουλεύει.

Συμβουλή # 3: Προσοχή με το concealer

Εάν έχετε παρακολουθήσει μαθήματα εφαρμογής concealer στο διαδίκτυο, πιθανότατα θα έχετε δει ανθρώπους να το εφαρμόζουν σε μια μεγάλη περιοχή, αλλά η Bobbi λέει ότι αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. «Πολλοί άνθρωποι εφαρμόζουν concealer μέχρι το μάγουλο, αλλά το όλο θέμα είναι να δίνουμε την ψευδαίσθηση της φωτεινότητας που προέρχεται φυσικά», εξηγεί. «Το κόλπο δεν είναι να απλώνετε το concealer σας σε μεγάλες επιφάνειες ή τρίγωνα όπως μας έχουν μάθει στο YouTube, αλλά να επικεντρώνεστε ειδικά στις προβληματικές περιοχές — και να το εφαρμόζετε πολύ ελαφρά».

Συμβουλή #4: Δημιουργήστε μια διακριτική λάμψη

«Λατρεύω λίγη φωτεινότητα στο πρόσωπό μου», λέει η Brown στο TikTok καθώς βυθίζει τα δάχτυλά της σε ένα Balm με γυαλάδα και το απλώνει στα μάγουλά της. Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απαλή ενυδάτωση για να τονώσει και να τελειοποιήσει το δέρμα και περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά όπως λάδι jojoba, λάδι Argan και βιταμίνη Ε για να το διατηρεί ενυδατωμένο. Αν και από μόνο του σαν επιλογή φαίνεται υπέροχο, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως μπρονζέ ή ως highlighter πάνω από το foundation, καθώς μπορεί άμεσα να προσαρμοστεί λόγω της υφής του σε κάθε χρώμα. 

Συμβουλή #5: Χρησιμοποιείστε ένα κρεμώδες ρουζ

Για ώριμες επιδερμίδες, η Bobbi συνιστά να χρησιμοποιείτε ένα κρεμώδες ρουζ πάνω από το foundation σας και να μην το «κλειδώσετε» με πούδρα. «Η παράλειψη αυτού του βήματος αφαιρεί δέκα χρόνια από το δέρμα σας». Η πούδρα μπορεί να καθίσει σε λεπτές γραμμές και να αφαιρέσει τη νεανική δροσερή υφή, που δίνει το ρουζ. Αν θέλετε να τελειοποιήστε το μακιγιάζ σας, προτιμήστε ένα σπρέι που δίνει λάμψη.

 Luxury in

Luxury in

Face & Body Flash Perfector Concealer, Dior Backstage, Attica

BUY ME
 Need some glow

Need some glow

Skin Concealer Stick, Bobbi Brown

BUY ME
 Bright up

Bright up

Boi-Ing Bright On Concealer, Benefit Cosmetics, Sephora

BUY ME
 Creamy self

Creamy self

New Universal Stick Concealer, Kiko Milano

BUY ME
 Fair warm

Fair warm

Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer, Smashbox

BUY ME
 Cover me

Cover me

Infaillible 24H More Than Concealer Concealer, L'oreal Paris, Hondos Center

BUY ME