fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Follow the Sun: Αντηλιακή προστασία για όλη την οικογένεια φέτος το καλοκαίρι

Χάρη στην ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών Cien Sun που βρίσκουμε στα καταστήματα Lidl


Follow the Sun: Αντηλιακή προστασία για όλη την οικογένεια φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει εισβάλλει στην καθημερινότητά μας, κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και η ανάγκη για θωράκιση του δέρματός μας από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου έχει γίνει επιτακτική. Προτεραιότητά μας, ειδικά για τη συγκεκριμένη περίοδο την οποία διανύουμε, αποτελεί η εύρεση και η εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες της επιδερμίδας μας, συμβάλλοντας στην προστασία της με ολιστικό τρόπο. Η εξαιρετική και ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών Cien Sun που βρίσκουμε αποκλειστικά στα καταστήματα Lidl αποτελεί την ιδανική επιλογή και αυτό το καλοκαίρι για όλη την οικογένεια. Κάθε ευεργετικό συστατικό μετατρέπει την επιθυμία μας για ένα υγιές κι ομοιόμορφο μαύρισμα πραγματικότητα, χαρίζοντάς μας τη sun-kissed λάμψη που ονειρευόμαστε, ενώ παράλληλα μας κρατάει ασφαλείς!

Personalized Care 

shutterstock-1645121371.jpg


Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της σειράς αντηλιακών Cien Sun είναι ότι καλύπτει κάθε ανάγκη και επιθυμία. Απευθύνεται σε κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς προσφέρει έναν πρωτοποριακό συνδυασμό φίλτρων UVA και UVB, που προστατεύει αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία. Σε σπρέι, σε γαλάκτωμα και σε κρέμα, είναι ιδανική και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι αδιάβροχα και ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος. Tip: Απαραίτητο όμως είναι να επαναλαμβάνουμε τη χρήση συχνά για να διατηρούμε την προστασία.

Protecting Kids

shutterstock-1912621390.jpg


Για άλλη μια χρονιά, η Cien Sun βάζει σε προτεραιότητα την προστασία των παιδιών, παρέχοντάς τους την αντηλιακή kids σειρά της με SPF 50+, σε μορφή κρέμας αλλά και σπρέι, η οποία υπόσχεται ολοκληρωμένη προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου. Πλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκθεση των ευαίσθητων μικρών σας στον ήλιο, αφήνοντάς τα να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και να παίξουν ανενόχλητα, χωρίς τίποτα να βαραίνει το δέρμα τους.

After Sun Care

shutterstock-1786541789.jpg


Μετά την έκθεση στον ήλιο, εξαιρετικά σημαντική είναι η προστασία του δέρματος, έτσι να ώστε να «κλειδώσετε» το μαύρισμά σας και να ενυδατωθείτε. Τη σειρά ολοκληρώνουν τα προϊόντα After Sun - lotion και gel - που αναζωογονούν, ενυδατώνουν και δροσίζουν την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που διαρκεί. Ιδιαίτερα το After Sun Gel με Aloe Vera, καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει αναζωογονημένο και σημαντικά ενυδατωμένο. Plus, απλώνονται εύκολα και απορροφούνται γρήγορα, χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα.

Δεν ξεχνάμε ποτέ τα 4 πιο σημαντικά tips για την παραλία! 

Tip no1: Είναι πάντα σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα βρέφη και τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται καθόλου στο άμεσο ηλιακό φως. 

Tip no2: Ακόμα και αντηλιακά με πολύ υψηλό δείκτη ηλιακής προστασίας, δεν προσφέρουν πλήρη προστασία από τις ακτίνες UV.

Tip no3: Δεν εκθέτουμε το σώμα μας για πολλή ώρα στον ήλιο, ακόμα και αν χρησιμοποιούμε αντηλιακό. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία!

Tip no4: Επαναλαμβάνουμε συχνά τη χρήση αντηλιακού, ειδικά ύστερα από εφίδρωση ή κολύμπι.

1

Αντηλιακό σπρέι sensitive SPF 30 SEE MORE

2

Αντηλιακό γαλάκτωμα SPF 50 SEE MORE

3

After Sun Gel με Aloe Vera SEE MORE

4

Aντηλιακό γαλάκτωμα Sensitive SPF 50+ SEE MORE

5

Αντηλιακό σπρέι για παιδιά SPF 50+ SEE MORE

6

Αντηλιακό σπρέι διάφανο SPF 30 SEE MORE

7

Αντηλιακό λάδι σε σπρέι SPF20 SEE MORE