fbpixel

Search icon
Search
Το νέο makeup trend που κάνει θραύση στο Tik Tok
MAKE UP

Το νέο makeup trend που κάνει θραύση στο Tik Tok

Δείτε πως θα πετύχετε το τέλειο "Sunkissed makeup"


Άλλη μια μέρα, άλλη μια τάση ομορφιάς στο TikTok. Αυτή τη φορά, είναι η σειρά του "sunkissed makeup", το οποίο μπορεί να μην είναι κάτι τόσο καινούριο - αφού πρόκειται για ένα κλασικό beauty look που όλες έχουμε ξανακούσει - αλλά, με spin-off τάσεις όπως το golden hour makeup και το latte makeup να φέρνουν τη λάμψη και τους χάλκινους τόνους, το "sunkissed makeup" είναι ένα επίκαιρο mash-up και των δύο... με ένα pop χρώμα για δυναμισμό.

Το ενδιαφέρον για την τάση έχει πολλαπλασιαστεί καθώς έχουμε φτάσει στους καλοκαιρινούς μήνες και αυτή τη στιγμή το "Sunkissed Makeup" έχει πάνω από 378,7 εκατομμύρια προβολές στο TikTok με τους δημιουργούς να μοιράζονται ακριβώς πώς δημιούργησαν το look. 

Δείτε όλες τις εμπνεύσεις και τις συμβουλές που συλλέξαμε για να πετύχουμε το καλοκαιρινό look.

snapinstaapp-295877244-485947853253529-4962193568603351361-n-1080-1.jpg

Τι είναι η τάση 'Sunkissed Makeup';

Η τελευταία τάση "Sunkissed Makeup" είναι ουσιαστικά να δίνετε στο δέρμα σας ένα λαμπερό, ηλιοκαμένο look που εξακολουθεί να φαίνεται φυσικό. Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσετε highlighter για να δημιουργήσετε λάμψη, αλλά ένα άλλο βασικό συστατικό για να επαναφέρετε την τάση στην επικαιρότητα είναι να "χρησιμοποιήσετε ρουζ για να δημιουργήσετε ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στα ψηλά σημεία του προσώπου σας που θα ήταν πιο επιρρεπή στο κάψιμο. Έχουμε ήδη δει celebrities όπως η Hailey Bieber, η Zendaya, η Kylie Jenner και η Sydney Sweeney να πέφτουν πάνω στη λεπτομέρεια. Ενώ το πραγματικό ηλιακό έγκαυμα δεν πρέπει ποτέ να ενθαρρύνεται, αυτή η τάση είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσετε λίγο χρώμα, λάμψη και ορισμό στο μακιγιάζ σας.


Πώς θα πετύχετε αυτό το look;

Το κλειδί είναι να συνδυάσετε όλα τα στοιχεία άψογα το ένα με το άλλο, ξεκινώντας (το πιο σημαντικό) με την προετοιμασία της επιδερμίδας.

Προετοιμασία δέρματος
Μια δημιουργός, η Ria (@caeliya), έδειξε πώς δημιούργησε ένα εκπληκτικό μακιγιάζ με ηλιοκαμένο δέρμα, ξεκινώντας με το να κάνει το δέρμα της να φαίνεται δροσερό και ζουμερό, αντί για λαμπερό. Εφάρμοσε μια αντηλιακή κρέμα και μόνο τότε άρχισε να εφαρμόζει το μακιγιάζ στη φρέσκια επιδερμίδα της.

Hello Bronzer!
Ο makeup artist, Hindash, έδειξε πώς έβαλε προσεκτικά ένα φωτοστέφανο από κρεμώδες bronzer γύρω από την περίμετρο του προσώπου, καθώς και στα ψηλά σημεία - όπως η γέφυρα της μύτης και οι κορυφές των μάγουλων - όπου θα έπεφτε φυσικά ο ήλιος για να αποκτήσει μια ζεστή ηλιοκαμένη βάση.

@hindash ❤️‍????SUNKISSED SKIN❤️‍???? featuring @maiyackout222 - shop the products in my bio. #hindash #makeup #blush #fyp #foryoupage #nakeuptutorial #tutorial ♬ original sound - Hindash

"Καμένο" ρουζ
Μια άλλη δημιουργός, η Eden Weiss, αποκάλυψε ότι το ενισχυμένο ρουζ είναι το μυστικό για να πετύχετε το ηλιοκαμένο μακιγιάζ. "Φέτος το καλοκαίρι, βγάζω το αγαπημένο μου sunkissed makeup look και όλοι λένε ότι φαίνομαι ηλιοκαμένη ή ότι φοράω πολύ ρουζ όταν το φοράω, αλλά κορίτσι μου, αυτό είναι το νόημα", εξήγησε.

Απλώστε λίγο ρουζ στα ζυγωματικά και τη μύτη σας- είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με μια μικρή ποσότητα, ώστε να μπορείτε να το χτίσετε - είναι πολύ πιο εύκολο να προσθέσετε περισσότερο ρουζ παρά να το αφαιρέσετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αναμείξετε το ρουζ σας σε σχήμα "W", ξεκινώντας από το ζυγωματικό σας, κατεβαίνοντας προς το μήλο του μάγουλου, ανεβαίνοντας κατά μήκος της μύτης- και επαναλάβετε στο άλλο μάγουλο. Μπορείτε επίσης να απλώσετε λίγο ρουζ στο μέτωπό σας, ακριβώς πάνω από τους κροτάφους σας αλλά κάτω από τη γραμμή των μαλλιών σας, καθώς αυτό είναι ένα άλλο ψηλό σημείο του προσώπου που δέχεται περισσότερο τον ήλιο.

snapinstaapp-361388482-18370458199062309-2794448546865124144-n-1080.jpg

Μπρονζέ σκιά ματιών
Τέλος, η δημιουργός, Amanda Khamkaew, χρησιμοποίησε μια παλέτα με μπρονζέ τόνους για να δώσει στα μάτια της ένα ζεστό ηλιόλουστο χρώμα με ματ καφέ χρώμα κάτω από τα μάτια της και μια διασπορά χρυσής λάμψης στα βλέφαρά της.

Οπότε, να πώς να επωφεληθείτε από την τάση του ηλιοκαμένου μακιγιάζ όσο είναι ακόμα καυτή!