fbpixel

Search icon
Search
Super Bowl 2022: Όλα τα highlights από το κορυφαίο show των ΗΠΑ
PEOPLE & MOMENTS

Super Bowl 2022: Όλα τα highlights από το κορυφαίο show των ΗΠΑ

Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν και οι μεγάλοι νικητές


Ο τελικός του πρωταθλήματος ΝFL, το Super Bowl 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες, Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στην California, με την πρωτιά να πηγαίνει στους Los Angeles Rams που νίκησαν με 23-20 τους Cincinnati Bengals. Ο αγώνας του φετινού Super Bowl φιλοξενήθηκε στο γήπεδο SoFi, χωρητικότητας 70.000 θεατών, που βρίσκεται στο Englewood.

Ας δούμε ένα προς ένα όλα τα highlights του μεγάλου θεσμού των ΗΠΑ!

Οι Los Angeles Rams στην κορυφή

16448002126238.jpg

Το σημαντικότερο που αξίζει να αναφέρουμε είναι το γεγονός πως αυτή είναι η τέταρτη φορά στην πορεία των Los Angeles Rams που καταφέρνουν να βρεθούν στην κορυφή του θεσμού και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Ωστόσο, να σημειωθεί πως αυτός είναι ο πρώτος τίτλος τους με έδρα την «Πόλη των Αγγέλων».

Όλα τα φώτα στράφηκαν επάνω στον Cooper Kupp, ο οποίος αναδείχθηκε ΜVP του τελικού, καταγράφοντας εννέα πάσες και δύο touchdowns. Ήταν φυσικό κι επόμενο γεγονός η ομάδα να φτάσει τόσο ψηλά και τελικά να κατακτήσει την πρωτιά.

Μπορεί οι Los Angeles Rams να ήταν για ώρα πίσω με 16-20, αλλά στην πορεία όλα ανατράπηκαν, καθώς ένα touchdown τους απογείωσε, παρά το γεγονός πως αρχικά οι ελπίδες δεν ήταν και τόσο πολλές. Η νίκη τους ήρθε με 22-20.

Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν

13703981210.jpg

Σε ένα πραγματικό party εξελίχθηκε ο χθεσινός μεγάλος αγώνας, μιας και οι on stage εμφανίσεις των καλλιτεχνών απασχόλησαν κι έγιναν κατευθείαν θέμα συζήτησης στις media πλατφόρμες. Αγαπημένοι stars των '00s έκαναν το κοινό και τους αθλητές να χορέψουν στους ρυθμούς τους και να δημιουργήσουν ένα κλίμα γιορτής.

Πιο συγκεκριμένα, Dr. Dre, o Snoop Dogg, o Eminem, o Kendrick Lamar, η Mary J. Blige και ο 50 Cent ξεπέρασαν ανέβηκαν στη σκηνή του Super Bowl 2022, κάνοντας ένα rap και hip hop event με ατελείωτη μουσική που ξετρέλανε κάθε millennial. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που σε ημίχρονο του δημοφιλούς αγώνα, που παρακολουθούν οι ΗΠΑ, η hip hop κατέλαβε τη σκηνή στο ημίχρονο του NFL.

1644791552-723031-1644803058-noticia-normal-recorte1.jpg

Το music show άνοιξαν ο dr Dre με τον Snoop Dog, χωρίς ωστόσο να υπάρχει στη σκηνή το ολόγραμμα του Tupac, όπως είχαμε πληροφορεί πριν λίγες ημέρες. Έπειτα, στο stage ανέβηκε η εκρηκτική Mary J. Blige και ο 50 Cent, που ξεσήκωσαν τους πάντες με τις μελωδίες τους.

Last but not least, ο Eminem εμφανίστηκε τελευταίος -και καλύτερος-, καταφέρνοντας μέσα σε ελάχιστο χρόνο να απογειώσει το κέφι του κοινού. Όλοι μας μπορούμε να παραδεχτούμε πως παραμένει σχεδόν έφηβος ακόμα και στα 49 του!

image-735.png

Ακόμα, λέγεται πως δόθηκε εντολή στον Eminem να μην γονατίσει ως μια αντιρατσιστική «δήλωση», κάτι που ο ίδιος τελικά έκανε τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω του. To NFL σχολίασε πως ο rapper είχε ενημερώσει προκαταβολικά για την πρόθεσή του.

Μερικές από τις πιο αξέχαστες συναυλίες κατά τη διάρκεια των ετών είναι αυτές των Rolling Stones (2006), Prince (2007), Madonna (2012), Lady Gaga (2017), Jennifer Lopez και Shakira (2020).

Οι stars στις κερκίδες

image-dz3Nt.jpg
Image source: LVI

Στις κερκίδες ο φακός απαθανάτισε τους Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, την Beyoncé με τον Jay Z και την κόρη του Blue Ivy, αλλά και ο Kanye West, ο οποίος ήταν μαζί με τα παιδιά του, την κόρη του, North, και τον γιο του, Saint.

Όλοι τους μοιράστηκαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στιγμές από τον αγώνα, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους και την αγάπη που τρέφουν όλα αυτά τα χρόνια για τον θεσμό.