fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

To TikTok makeup trend που μας κάνει να μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές

"Sunset Blush": Ένα κυριολεκτικό ηλιοβασίλεμα στο πρόσωπό σας


To TikTok makeup trend που μας κάνει να μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές

Φανταστείτε να κάνετε μια ήρεμη βόλτα σε μια τροπική παραλία. Κοιτάξτε ψηλά και δείτε έναν όμορφο καταρράκτη χρυσού, ροζ και πορτοκαλί χρώματος στον ουρανό καθώς ο ήλιος δύει. Όσο ειδυλλιακό κι αν ακούγεται, δεν χρειάζεται να κλείσετε ένα ταξίδι για να ζήσετε αυτή την ομορφιά - το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο (ή περισσότερες) αποχρώσεις ρουζ και ένα υγρό highlighter. Αυτό το όμορφο μείγμα χρωστικών ουσιών ονομάστηκε Sunset Blush στο TikTok και είναι έτοιμο να γίνει η μεγαλύτερη τάση μακιγιάζ του καλοκαιριού!

Το ρουζ εμπνευσμένο από την ανατολή του ήλιου άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα αφού η δημιουργός ομορφιάς Alissa Janay δημοσίευσε ένα βίντεο (το οποίο έχει πλέον 7,3 εκατομμύρια προβολές) στις αρχές Απριλίου, στο οποίο βάζει δύο φωτεινές αποχρώσεις υγρού ρουζ, ένα υγρό highlighter και τα αναμειγνύει όλα μαζί. Οι άνθρωποι συνέρρευσαν στα σχόλια για να χειροκροτήσουν τη δημιουργικότητα της Janay -ένας από τους οποίους το ονόμασε «Sunset Blush ????»- πριν σπεύσουν να αναδημιουργήσουν το look για τα δικά τους βίντεο. Είναι ένας όμορφος τρόπος να πειραματιστείτε με διαφορετικές φωτεινές αποχρώσεις και χρυσό για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό εφέ διαβάθμισης που βλέπουμε συνήθως μόνο στα μάτια.

@alissajanay1

If only i was at the beach rn ????

♬ original sound - Alissajanay

Πώς να αποκτήσετε το Sunset Blush look

Σε αντίθεση με την τάση του boyfriend blush ή το aprés ski blush look, αυτή η τάση του ρουζ δεν αντιγράφει κάτι που το πρόσωπό σας θα μπορούσε να κάνει με φυσικό τρόπο. Αντ' αυτού, το ρουζ ηλιοβασιλέματος περιλαμβάνει την ανάμειξη ροζ, πορτοκαλί ή κόκκινων αποχρώσεων ρουζ με ένα highlighter για τη δημιουργία μιας διαβάθμισης που μιμείται μια από τις ομορφότερες σκηνές της φύσης. Αν θέλετε να αναπαραστήσετε την εκδοχή της Janay, ξεκινήστε εφαρμόζοντας ένα ροζ ρουζ στα ζυγωματικά σας (κοντά στους κροτάφους σας), ένα πορτοκαλί ρουζ λίγο πιο κάτω και ένα highlighter πάνω από τα δύο ρουζ (κοντά στην εξωτερική γωνία του ματιού σας.) 

Η ανάμειξη τριών διαφορετικών χρωστικών μπορεί να γίνει δύσκολη - είναι εύκολο τα χρώματα να μπερδευτούν ή να αναμειχθούν σε μία απόχρωση. Για να το αποφύγετε αυτό, συνιστώ να επιλέγετε προϊόντα με την ίδια σύσταση. Είναι σημαντικό να επιλέξετε δύο υγρές αποχρώσεις ρουζ και ένα υγρό highlighter. Το ρουζ σας θα αναμειχθεί όμορφα και θα δημιουργήσει την τέλεια λάμψη.

Για να αποτυπώσετε την ουσία ενός ηλιοβασιλέματος, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ προτείνουν να επιλέξετε αποχρώσεις σε θερμούς τόνους (για παράδειγμα, θα πρέπει να προτιμήσετε ένα βαθύ φωτεινό πορτοκαλί του μανταρινιού από μια δροσερή ροδακινί απόχρωση).

Μπορείτε να αφήσετε την πανέμορφη διαβάθμισή σας ως έχει, αλλά αν θέλετε να τη σταθεροποιήσετε με πούδρα, συνιστώ να περάσετε με πινέλο τις αποχρώσεις ρουζ σε μορφή πούδρας που ταιριάζουν με κάθε υγρό ρουζ που χρησιμοποιήσατε.

snapinstaapp-312665423-147778937975847-566210595934893907-n-1080.jpg

Τα προιόντα που σας προτείνουμε για να εφαρμόσετε το trend

Λατρεύουμε το υγρό ρουζ της Rare Beauty στις αποχρώσεις Lucky και Grateful, τα υγρά ρουζ της Tarte αλλά και της Charlotte Tilbury. Αυτές οι φόρμουλες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες, έτσι ώστε λίγο ρουζ να είναι αρκετό. Ψάχνουμε για ηλιοβασίλεμα, όχι για ηλιακό έγκαυμα, οπότε μην παρασυρθείτε. Ξεκινήστε με μία έως δύο κουκκίδες από κάθε απόχρωση- μπορείτε πάντα να τοποθετήσετε περισσότερες στρώσεις από πάνω μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό σας αποτέλεσμα. Το τελευταίο, αλλά πολύ κρίσιμο βήμα είναι να προσθέσετε ένα λαμπερό highlight από πάνω. Για το συγκεκριμένο look, προτείνω και πάλι να στραφείτε σε μια κρεμώδη σύσταση, όπως το Glow Mon Amour υγρό highlighter σε σταγόνες της L'Oreal. 

1

Rare Beauty Soft Pinch - Liquid Blush

Sephora.gr BUY HERE

2

Haus Labs by Lady Gaga Color Fuse Talc-Free Powder Blush With Fermented Arnica

Sephora.gr BUY HERE

3

L'Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighter Drops

Atticadps.gr BUY HERE

4

Benefit Cosmetics Dew-la-la Liquid Glow Highlighter Comet -

Sephora.gr BUY HERE

5

Dior Backstage Rosy Glow in Coral

Atticadps.gr BUY HERE

6

Huda Beauty Blush Filter Peach Sorbet

Cultbeauty.com BUY HERE

7

Nyx Professional Makeup Born To Glow Liquid Illuminator

Hondoscenter.com BUY HERE