fbpixel

Search icon
Search
Boyfriend Blush: Το viral TikTok trend που θα σας προσφέρει την απόλυτη καλοκαιρινή λάμψη
MAKE UP

Boyfriend Blush: Το viral TikTok trend που θα σας προσφέρει την απόλυτη καλοκαιρινή λάμψη

Προσθέστε στο μακιγιάζ σας μια δόση ρομαντισμού


Το ρουζ έχει διανύσει πολύ δρόμο από τότε που ήταν απλώς μια ροζ πούδρα που πασπαλίζουμε στα μάγουλά μας. Υπάρχει μια πληθώρα διαφορετικών τύπων -κρέμες, πούδρες, stick, υγρά- και τρόπων εφαρμογής. Χρησιμοποιείτε πινέλο; Τι θα λέγατε για ένα σφουγγάρι; Οι δυνατότητες του ρουζ μοιάζουν ατελείωτες και μερικές φορές, συντριπτικές. Για να βρείτε το σωστό ρουζ που σας ταιριάζει καλύτερα, χρειάζονται δοκιμές και λάθη, αλλά ίσως έχουμε βρει μια λύση που ταιριάζει σε όλες. Καλώς ορίστε το "Boyfriend blush".

Παρά την ονομασία, δεν υπάρχει καμία απαίτηση για την κατάσταση της σχέσης σας για να αποκτήσετε την εμφάνιση. Φανταστείτε το σαν εκείνη τη φυσική λάμψη που έχετε μετά από μια καλή προπόνηση ή όταν περπατάτε στο κρύο, και είναι η τελευταία τάση του TikTok. Αλλά, μην αφήσετε την προέλευση της τάσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σας επηρεάσει - η τάση βασίζεται σε κλασικές αποχρώσεις και τεχνικές, απλά με ένα νέο, εντυπωσιακό όνομα.

Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την viral τάση "boyfriend blush" και πώς να αποκτήσετε το look!

Το trend

@malloryosses Replying to @wibi BEST EYESHADOW COLORS FOR BLUE EYES ???? #blueeyes #blueeyesmakeup #hazeleyes #makeupforhazeleyes #browneyes #greeneyes @Mallory Osses @Mallory Osses ♬ original sound - Mallory Osses

Η TikToker Mallory Osses επανέφερε τον όρο στο mainstream, αλλά η τάση δεν είναι καινούργια. "Άκουσα για αυτή την τάση πριν από χρόνια. Ίσως πριν από μια δεκαετία" εξηγεί στο βίντεο της. Ξεκινώντας από τη δεκαετία του '90, το boyfriend blush έχει να κάνει με μια φρέσκια, φυσική εμφάνιση - σκεφτείτε πώς θα κοκκίνιζαν φυσικά τα μάγουλά σας μετά από ένα μακρύ τρέξιμο ή ένα γλυκό κομπλιμέντο. Αυτό το αθλητικό, αναψοκοκκινισμένο βλέμμα είναι το boyfriend blush.

"Όταν σκέφτεστε το boyfriend blush σκεφτείτε αυτό" προσθέτει ο Ossess πάνω από μια φωτογραφία του νεαρού πρίγκιπα Χάρι και του Γουίλιαμ. "Βλέπετε πώς και οι δύο έχουν αυτό το κοκκίνισμα εδώ και κατεβαίνει προς τα κάτω; Απλά φαίνεται νεανικό και αθλητικό".

Πώς να αποκτήσετε το look

Τα hacks για το ρουζ έχουν κυριαρχήσει στο TikTok εδώ και χρόνια, αλλά το boyfriend blush είναι λιγότερο ακριβές - το θέμα είναι να δείχνεις νεανικός και υγιής, όχι ατημέλητος. Η τάση αφορά εξίσου την τοποθέτηση όσο και την απόχρωση. Το ρουζ έχει σκοπό να κάθεται ακριβώς στα μήλα των μάγουλων και να αναμειγνύεται στο κάτω μέρος του σαγονιού για να αποκτήσετε αυτό το σπορ, "just had a workout" look. Προστίθεται επίσης ελαφρώς στους κροτάφους για ένα all-over flush. Όσον αφορά το χρώμα, έχει σκοπό να μιμηθεί το φυσικό χρώμα των μάγουλών σας - ίσως αυτό να είναι ένα φωτεινό ροζ ή ένα ζεστό κόκκινο.

@raiyamarina Trying out the boyfriend blush placement trend and i loveeeee ???????? lost the footage for firsr blush but it was @Saie chilly then i went in with @Rare Beauty bliss and love #boyfriendblush #blushplacement #blush #blushhacks #blushtrend #rarebeautyblush #makeuptrend #blushtutorial #liquidblush #sunburntblush #summerblush #roundfacemakeup #roundfaceblush #palegirlmakeup #greenscreen ♬ original sound - Raiya Marina ????

Παρόλο που η τεχνική του ρουζ μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα πρόσωπα, η Osses σημειώνει ότι "αν έχετε οβάλ σχήμα προσώπου, το ρουζ boyfriend είναι σίγουρα για εσάς". Όσοι έχουν οβάλ ή μακρόστενο σχήμα προσώπου έχουν περισσότερο χώρο στα μάγουλα, οπότε το ρουζ μπορεί να κατέβει στο κάτω μέρος του μάγουλου χωρίς να κονταίνει το πρόσωπο. Στο βίντεο, η Osess χρησιμοποιεί πούδρα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος ρουζ για να πετύχετε το αποτέλεσμα.

Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, το boyfriend blush είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να λάμπετε όλο το καλοκαίρι!