fbpixel

Search icon
Search
Summer in the city: Δροσιστικές βουτιές στις πιο ωραίες πισίνες της Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

Summer in the city: Δροσιστικές βουτιές στις πιο ωραίες πισίνες της Θεσσαλονίκης

Επιλογές για όλα τα γούστα


Το καλοκαίρι έφτασε, κάθε μέρα το θερμόμετρο συνεχώς ανεβαίνει, ωστόσο οι ημέρες των διακοπών αργούν ακόμα για αρκετούς από εμάς. Οι παραλίες της Χαλκιδικής δε βρίσκονται πολύ μακριά, όμως υπάρχει μία ακόμη καλύτερη επιλογή για μικρές ανάσες δροσιάς στη διάρκεια της εβδομάδας. Μερικά από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, διαθέτουν μεγάλες, εντυπωσιακές πισίνες τις οποίες αξίζει πραγματικά να επισκεφθείτε, για να αναζωογονηθείτε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις μετά από μία κοπιαστική ημέρα, ενώ όλα εξασφαλίζουν την ασφάλεια όλων όσων τα επισκέπτονται. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ωραίες πισίνες της πόλης, που πρέπει να επισκεφθείτε φέτος το καλοκαίρι και θα σας κλέψουν την καρδιά από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ασφάλεια και προσιτή πολυτέλεια για όλους!

Makedonia Palace

49866-604042-xl.jpeg

Αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα σύμβολα της πόλης εδώ και δεκαετίες. Το πρόσφατα ανακαινισμένο, Makedonia Palace βρίσκεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 κι η πισίνα του, είναι ανοικτή καθημερινά για το κοινό από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Συνδυάστε την παρουσία σας εκεί, απολαμβάνοντας δροσιστικά cocktails και μερικά από τα signature πιάτα του ξενοδοχείου, για την απόλυτη summer εμπειρία, παρέα με μία εκπληκτική θέα στο Θερμαϊκό.

Nikopolis

nikopolis-PfswM.jpg

Το ξενοδοχείο Nikopolis βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης, στην Ασκληπιού 16-18 κι αποτελεί ιδανική επιλογή, για όσους θέλουν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες, εξωτερικές πισίνες της πόλης που φτάνει τα 1750 τ.μ. και προσφέρει πολλές επιλογές, για όσους την επισκέπτονται, ενώ η τοποθεσία του μοιάζει ιδανική, καθώς περιβάλλεται από αρκετό πράσινο. Το Αquarella Pool Bar σερβίρει εντυπωσιακά πιάτα κι ιδιαίτερα ποτά και πραγματικά δε θα θέλετε να το αποχωριστείτε!

Sky Pool, Met

19708996.jpeg

Ένα «στολίδι» στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, που προσφέρεται για mini breaks στη διάρκεια της ημέρας. Το The Met Hotel, βρίσκεται στην 26η Οκτωβρίου 48 και στον 7ο όροφό του διαθέτει μία εντυπωσιακή πισίνα με θέα 360 μοιρών στην πόλη και τη θάλασσα. Συνδυάζει την προσιτή πολυτέλεια, με τις άψογες υπηρεσίες και φυσικά, παρέα με το μπάνιο σας, σας δίνει και τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις παρέα με μοναδικά cocktails που θα σας ταξιδέψουν σε πολλά και διαφορετικά σημεία της γης, από το Sky Bar & Restaurant.

Hyatt Regency Thessaloniki Pool

hyatt-regency-outdoor-pool.jpg

Μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες, σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία λίγο έξω από την πόλη. Το Hyatt Regency Thessaloniki Pool βρίσκεται στο 13ο χλμ Θεσσαλονίκης-Περαίας και διαθέτει μεταξύ άλλων μία εξωτερική πισίνα με καταρράκτη που περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους. Αναζωογόνηση, χαλάρωση και ξεκούραση, σε συνδυασμό με απολαυστικό φαγητό και καλή παρέα. Ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσετε μία κοπιαστική ημέρα, γεμάτη υποχρεώσεις.

Porto Palace 

porto.jpeg

Το Porto Palace θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στις 14 του μήνα και σας περιμένει, για μοναδικές στιγμές και φέτος το καλοκαίρι. Το roof garden του γνωστού ξενοδοχείου θα είναι ανοικτό από το πρωί μέχρι και το βράδυ, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες για όλους. Το Porto Palace βρίσκεται στην 26ης Οκτωβρίου 65 και διαθέτει εκπληκτική θέα. Συνδυάστε το μπάνιο σας με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, δοκιμάζοντας ιδιαίτερα πιάτα και ποτά, από τους experts του ξενοδοχείου που θα σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Δε χρειάζεται να περιμένετε τις ημέρες των διακοπών σας, για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Θεσσαλονίκη διαθέτει πολλές επιλογές και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φορέσετε το αγαπημένο σας bikini και να επισκεφθείτε τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία της πόλης και τις πισίνες τους. Ήλιος, βουτιές, λαχταριστά πιάτα και δροσιστικά drinks. Τι καλύτερο;

Enjoy!