fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Summer edition: Τα shoe designs που συνθέτουν την πιο ενημερωμένη καλοκαιρινή συλλογή

Η Adam's Shoes μας χαρίζει τις καλύτερες επιλογές


Summer edition: Τα shoe designs που συνθέτουν την πιο ενημερωμένη καλοκαιρινή συλλογή

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με τα super stylish σχέδια στα παπούτσια που μας χαρίζουν ποικιλία για όλες τις ώρες της ημέρας και για πλήθος περιστάσεων. Καθώς πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στην πιο φωτεινή εποχή του χρόνου, επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη shoe collection χωρίς να της λείπει απολύτως τίποτα. Άλλωστε, αυτή η διαδικασία αποτελεί και μια ιδανική ευκαιρία για ανανέωση. 

ico01043.jpg

Αναρωτιέστε που θα βρείτε τα πιο updated designs, τα οποία θα σας χαρίσουν άνεση, στιλ και ευελιξία; Μα φυσικά στην Adam's Shoes, η οποία είναι εδώ για να κάνει τις επιλογές μας πιο εύκολες, εντυπωσιακές και πολύ ξεχωριστές. Από δερμάτινα ψηλοτάκουνα και square toe sandals μέχρι κομψές πλατφόρμες που συνδυάζονται με όλα, elegant πέδιλα για εξαιρετικές περιστάσεις και mules, η Adam's shoes θα σας ξετρελάνει με τα one of a kind items της. Τα χρώματα που διατίθενται είναι πολλά με στόχο να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μπεζ και το ταμπά για πιο «ήσυχες» εμφανίσεις, μεταλλικές λεπτομέρειες για έξτρα λάμψη αλλά και «ζωηρά» χρώματα είναι μερικά από αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. 

Ανακαλύψτε τα shoe designs που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας φέτος το καλοκαίρι, για να είστε κομψή και γεμάτη στιλ all day long! 

1. Flat Sandals

louis-vuitton-3-11.jpg


Ψάχνετε ένα σχέδιο, το οποίο θα σας συνοδεύει από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ, όπου κι αν βρίσκεστε; Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από ένα ζευγάρι flat sandals, τα οποία συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την άνεση με το στιλ. Μπορείτε να τα φορέσετε με όλα τα υπάρχοντα κομμάτια της συλλογής σας, από tailored suits μέχρι cool denim items. Oι ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μαύρο και το χακί θα σας χαρίσουν μεγαλύτερη ευελιξία και θα μπορέσετε να τις ταιριάξετε με περισσότερα items. 

2. Espadrilles 

ico01679.jpg


Ιδανικές για τις γυναίκες που δυσκολεύονται με τα ψηλοτάκουνα αλλά δεν θέλουν να χάνουν καθόλου από την αίγλη που προσφέρουν. Το αγαπημένο σχέδιο των Γαλλίδων χαρίζει κομψότητα. Μοιάζουν φανταστικές με midi dresses ή φούστες αλλά και με πιο κοντές εκδοχές όπως είναι τα bermuda shorts. Το ύψος αλλά και τα κορδόνια που διαθέτουν κολακεύουν τη σιλουέτα κάθε γυναίκας που τις επιλέγει. Χωρίς δεύτερη σκέψη ανήκουν στα all time classic κομμάτια, διότι όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion.

3. High Heeled Sandals

louis-vuitton-3-8.jpg


Ανήκουν στις top choices του καλοκαιριού -κι όχι μόνο. Πλέον οι περισσότερες fashionistas επιλέγουν να τα παρουσιάζουν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα κι αυτό σημαίνει ότι η επιλογή τους θα πρέπει να γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Σ' αυτήν την κατηγορία οι εναλλακτικές είναι πολλές, ανάλογα με το signature style σας, την περίσταση και τον χαρακτήρα σας. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε neutral designs, τα οποία θα ολοκληρώσουν με τεράστια επιτυχία τα minimal looks και θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που θέλετε να μαγνητίζετε τα βλέμματα με μία μόλις κίνηση, τα metallic sandals θα σας προσφέρουν αυτό ακριβώς που αναζητάτε. 

4. Platforms

louis-vuitton-3-9.jpg


Κεφάλαιο πλατφόρμες: Το απόλυτο shoe design του καλοκαιριού. Άραγε υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φορέσει έστω και μια φορά πλατφόρμες; Χαρίστε ανανέωση σ' αυτό το άκρως summer σχέδιο, μεγαλώνοντας τη συλλογή σας με items που θα σας «λύσουν» τα χέρια σε όλες σας τις εμφανίσεις κάθε ώρα της μέρας. Θα τις συναντήσετε σε διάφορα ύψη ανάλογα τις ανάγκες σας. Είτε τις φορέσετε με φορέματα είτε με παντελόνια, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. 

5. Mules

louis-vuitton-3-10.jpg


Εντυπωσιακά και stylish, τα mules απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, πως ήρθαν για να μείνουν. Αποτελούν εδώ και μερικές σεζόν το αγαπημένο ζευγάρι των απανταχού fashionistas, οι οποίες μας έχουν χαρίσει εξαιρετικές ιδέες για να τα φορέσουμε. Αν επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις με πιο «ήσυχους» τρόπους κινηθείτε σε ουδέτερες χρωματικές επιλογές, όπως είναι οι λευκές ενώ για περισσότερη δυναμική τα έντονα χρώματα είναι must. 

6. Sneakers 

ico02036.jpg


Φυσικά, δεν γίνεται να δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη shoe collection και να λείπουν τα sneakers. Πλέον, έχουν μετατραπεί σε απόλυτα essentials, τα οποία ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις από τις πιο formal μέχρι τις πιο casual. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με floral oversized dresses, ιδανικά για τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες, με tailored pants αλλά και cigarette trousers για επαγγελματικές εμφανίσεις και meetings. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και η Adam's Shoes γνωρίζει πολύ καλά ποιο είναι!

7. Bio Choice

ico01197.jpg


Φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα «πράσινα» σχέδια. Η μόδας έχει κάνει μία τεράστια στροφή στην οικολογία και κάθε fashion lover καλείται να δηλώσει παρούσα σ΄αυτήν την προσπάθεια. Επιλέξτε designs από τη bio collection, όπως ένα ζευγάρι slides, τα οποία θα σας συνοδεύσουν σε όλες σας τις εμφανίσει, από beach μέχρι urban looks για να μην τα αποχωρίζεστε ποτέ!

Παρακολουθήστε παρακάτω το video της καμπάνιας!


1

Platform

Adam's Shoes SEE MORE

2

High Heeled Sandals

Adam's Shoes SEE MORE

3

Mules

Adam's Shoes SEE MORE

4

Mules

Adam's Shoes SEE MORE

5

Sandals

Adam's Shoes SEE MORE

6

Espadrilles

Adam's Shoes SEE MORE

7

Strappy Sandals

Adam's Shoes SEE MORE

8

Flat Sandals

Adam's Shoes SEE MORE

9

Sneakers

Adam's Shoes SEE MORE

Info

Official Site: adamsshoes.gr

Facebook: adamsshoes.gr

Instagram: @adamsshoes.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Αθήνα: 210 9024435, Θεσσαλονίκη: 2310 682222