fbpixel

Search icon
Search
Summer Detox: Οι σωστοί συνδυασμοί θεραπειών και συμπληρωμάτων
MAGAZINE

Summer Detox: Οι σωστοί συνδυασμοί θεραπειών και συμπληρωμάτων

Μια ανάσα πριν από το καλοκαίρι, η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αγγελική Αλεξιάδου τονίζει πως αυτό που έχουμε ανάγκη είναι η ισορροπία στη διατροφή


Μέτρο, ποικιλία και θρεπτική αξία: το τρίπτυχο για να επιτύχετε το summer body που ονειρεύεστε! Ένα τριήμερο γενικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης που έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στις ανάγκες και στις προτιμήσεις όλων είναι η ιδανική αρχή για να βελτιωθεί άμεσα η σιλουέτα μας. Πέρα από αυτό, μια πολύτιμη στρατηγική για την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη επαναφορά στους διατροφικούς στόχους και την εξατομίκευση είναι η ενίσχυσή της μέσω συμπληρωμάτων διατροφής και ΕMS training. Ο συνδυασμός αυτός δρα στοχευμένα και καταπολεμά τα σημεία που μας δυσκολεύουν σωματικά, ψυχολογικά και βιολογικά.

Συμπληρώματα διατροφής

Η αγχώδης καθημερινότητα, η πίεση του χρόνου αλλά και η έντονη επεξεργασία των τροφίμων, καθιστούν τα συμπληρώματα διατροφής απαραίτητα για την ολιστική και επιτυχημένη διατροφική φροντίδα. Η σωστή επιλογή τους θα πρέπει να γίνεται με προσοχή, υπό την καθοδήγηση ενός ειδικού διαιτολόγου-διατροφολόγου, ο οποίος με βάση το ιστορικό και τις μετρήσεις σας θα ανιχνεύσει τα σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας και θα σας καθοδηγήσει ώστε να τα κάνετε συμμάχους σας στη διατροφή, επιτυγχάνοντας τους στόχους σας.

shutterstock-1332488963.jpg

ΕMS training (Electrical Muscle Stimulation)

Μία σύγχρονη μέθοδος φυσικής άσκησης που χρησιμοποιεί ηλεκτρικά ερεθίσματα για να διεγείρει τους μυς. Μέσω αυτής της τεχνολογίας ενεργοποιούνται ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες. Έτσι, μέσα σε μόλις 30΄ πετυχαίνουμε μία εντατική αλλά ξεκούραστη προπόνηση. Η αποτελεσματικότητα του EMS training, όπως αποδεικνύουν μελέτες αλλά και η εμπειρία μου από τα περιστατικά στο γραφείο, καταδεικνύουν την ικανότητά του να βελτιώνει τη σύσταση του σώματος, να αυξάνει τις καύσεις και να βοηθάει στη σμίλευση και τη γράμμωση ενώ ταυτόχρονα καταπολεμεί το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

BEACH READY DIET

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη σωστή διατροφή. Αυτό το καλοκαίρι, φροντίστε να κάνετε το απαραίτητο detox στο σώμα σας, πριν βγείτε στις παραλίες.

Η ειδική δίαιτα που έχω επιμεληθεί για εσάς, θα σας οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου σας.

Πρωινό

  • 1 αυγό με στικς λαχανικών (αγγούρι-καρότο) και ντοματίνια και 1 φρυγανισμένη σικάλεως

Δεκατιανό

  • 2 ρυζογκοφρέτες με κανέλα

Μεσημεριανό

  • Σαλάτα εποχής με ψητό ψάρι με lime, δενδρολίβανο και ψητά κολοκυθάκια ή σπαράγγια

Απογευματινό

  • 1 φρούτο και 1 χούφτα ξηροί καρποί

Βραδινό

  • 1 μπολάκι cottage με γαρνίρισμα βατόμουρα, καρύδια και
  • 1 κ. γλ. μέλι
alexiadou-new.jpg

Ευχαριστούμε τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Αγγελική Αλεξιάδου για τις πληροφορίες και το motivation. Είναι υπεύθυνη και ιδιοκτήτρια δύο διαιτολογικών γραφείων σε Θεσσαλονίκη και Δράμα, με εξειδίκευση στη Διατροφική και Ψυχολογική Αντιμετώπιση Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, όπως Νευρική Ανορεξία, Νευρική Βουλιμία, Ψυχογενής Υπερφαγία και Ορθορεξία από τον Εθνικό Οργανισμό για Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας-NCFED. Έχει πολυετή εμπειρία στην ανάλυση DNA test- οξειδωτικού στρες και βασικού μεταβολισμού.

Info: Παύλου Μελά 28, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 023948, Γεωργίου Παπανδρέου 25, Δράμα, τηλ.: 2521 030380, Instagram: @angiealex, e-mail: hello@alexiadouaggeliki.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024