fbpixel

Search icon
Search
Summer body in the making: Ξεκινήστε από τώρα την προετοιμασία σας για το κορμί του καλοκαιριού
HEALTH

Summer body in the making: Ξεκινήστε από τώρα την προετοιμασία σας για το κορμί του καλοκαιριού

Το EMSculpt Neo στην κλινική Παπαϊωάννου θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας άμεσα


Η αναζήτηση της σύγχρονης γυναίκας για την καλύτερη εικόνα του σώματός της την οδηγούν στην πόρτα του πλαστικού χειρουργού όλο και πιο συχνά, για να ενημερωθεί και να συζητήσει λύσεις για τη βελτίωση κάθε σημείου του κορμιού της. Το καλοκαίρι πλησιάζει και η επιθυμία αυτή γίνεται όλο και πιο έντονη, ενώ αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι να ανακαλύψει τον έναν και μοναδικό τρόπο που θα της χαρίσει ένα αποτέλεσμα με διάρκεια. Εμείς βρήκαμε αυτόν τον τρόπο που θα σας προσφέρει όλα αυτά που αναζητάτε για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας μέχρι το καλοκαίρι!

Το dream summer body είναι μόλις ένα βήμα μακριά, χάρη στην κλινική Παπαϊωάννου του Δρ Πρόδρομου Παπαϊωάννου, το EMSculpt Neo είναι το next big thing στο αδυνάτισμα.

EMSculpt Neo: Περί τίνος πρόκειται;

Ως τεχνολογική εξέλιξη του EMSculpt -που έγινε παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό, καθώς προσφέρει θεαματικά και εγγυημένα αποτελέσματα με τη μέγιστη ασφάλεια, το EMSculpt Neo έχει έρθει για να κάνει πραγματικότητα τους στόχους σας σε ό,τι αφορά στο σώμα σας. Στο EMSculpt Neo εκτός από τα μαγνητικά πεδία, εφαρμόζεται ταυτόχρονα και ένα δεύτερο φάσμα ραδιοσυχνότητας, το οποίο οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη λιπόλυση και σύσφιξη. Είναι δηλαδή μια εφαρμογή δύο σε ένα, που μπορεί να βελτιστοποιήσει ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα σε σχέση με παλιότερα μηχανήματα EMS.

Πρόκειται για μια επαναστατική τεχνολογία που διεγείρει τους μύες του σώματος και ταυτόχρονα μειώνει τον λιπώδη ιστό. Χάρη σε αυτές τις μοναδικές λειτουργίες του, πολύ σύντομα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα! Κάποια από αυτά είναι η μεγαλύτερη μυϊκή μάζα και το λιγότερο λίπος στα σημεία που εσείς επιθυμείτε, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Το EMSculpt Neo, λοιπόν, αποτελεί την ιδανικότερη λύση για ένα σώμα, που όχι μόνο θα φαίνεται αλλά και θα είναι καλλίγραμμο και υγιές.

Πώς λειτουργεί;

shutterstock-401353588.jpg

Οι ειδικές κεφαλές τοποθετούνται στα σημεία του σώματος που πρόκειται να διορθωθούν, ενώ από εκεί κι έπειτα η όλη διαδικασία είναι απόλυτα αυτοματοποιημένα, καθώς προκαλούνται συντονισμένες μυϊκές συσπάσεις, που φτάνουν μέχρι 20.000 ανά συνεδρία, χάρη στην τεχνολογία HIFEM. Η έντονη αυτή διέγερση των μυών οδηγεί σε αύξηση της μυϊκής τους μάζας και μείωση του τοπικού λίπους γύρω από τον μυ. Αυτός για να ανταποκριθεί στις συσπάσεις αυτές αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τις παρακείμενες λιποαποθήκες για εύρεση ενέργειας.

Το EMSculpt Neo λειτουργεί ταυτόχρονα και με ραδιοσυχνότητες, οι οποίες αυξάνουν τη θερμοκρασία τοπικά και οδηγούν σε άμεση μείωση του τοπικού λίπους και προκαλούν λιπόλυση, προετοιμάζοντας τον μυ για να ανταποκριθεί καλύτερα στη διέγερση από τα μαγνητικά πεδία. Μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν μια μείωση του τοπικού πάχους και σύσφιξη, ωστόσο δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος. Πρακτικά βλέπουμε ότι είναι πιο αποτελεσματικό σε άτομα με BMI κάτω του 40, χωρίς αυτό να είναι τελείως απόλυτο. Δεν εφαρμόζεται σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, βαριάς καρδιολογικής πάθησης ή βλάβες του δέρματος στην περιοχή που θα πραγματοποιηθεί.

Και σε ποια σημεία εφαρμόζεται;

shutterstock-1412202866.jpg

Οι περιοχές όπου μπορεί να γίνει η εφαρμογή του EMS είναι η κοιλιά, τα πλαϊνά του κορμού, οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα ψωμάκια, τα πρόσθια και οπίσθια μηρών, ο δικέφαλος, ο τρικέφαλος και οι γάμπες. Η πιο διαδεδομένη περιοχή στην οποία εφαρμόζεται μια τέτοιου τύπου θεραπεία είναι αυτή της κοιλιάς, προσφέροντας γράμμωση των μυών και απώλεια του τοπικού πάχους, είναι πιο άμεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μια θεραπεία με EMS στην κοιλιά αντιστοιχεί περίπου σε 20.000 κοιλιακούς.

EXTRA INFO: Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη και ανεκτή σε όλη τη διάρκεια (30') της συνεδρίας και δεν προκαλεί εφίδρωση. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές όπως η κρυολιπόλυση.

Τι παραπάνω πρέπει να γνωρίζετε;

shutterstock-2260278063.jpg

Η εταιρία BTL είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε την τεχνολογία μυϊκής διέγερσης με μαγνητικά πεδία με το μηχάνημα EMSculpt. Το EMSculpt Neo είναι μια εξέλιξη της ήδη πετυχημένης τεχνολογίας που δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και πλέον τα σημεία εφαρμογής στο σώμα είναι ακόμα περισσότερα. Παγκοσμίως έχουν διενεργηθεί ήδη περισσότερες από 2 εκατομμύρια εφαρμογές EMSculpt και τα κλινικά αποτελέσματα είναι ορατά τόσο από ιατρούς όσο και από ασθενείς. Το ποσοστό ικανοποίησης από το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο από 95% και η ονομασία EMS έχει πλέον καθιερωθεί στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και της αισθητικής.

PLUS: Τα EMSculpt και EMSculpt Neo είναι τα μόνα μηχανήματα με Αμερικάνικη πιστοποίηση FDA και τα κλινικά αποτελέσματα είναι πιστοποιημένα μέσα από πολλές κλινικές μελέτες, που εγγυώνται ασφάλεια και αξιοπιστία.

Βonus tips για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα με την κατάλληλη διατροφή και άσκηση:

  • Εντάξτε στην καθημερινή σας ρουτίνα περισσότερο νερό, που θα σας ενυδατώσει (8-10 ποτήρια είναι αρκετά).
  • Καταναλώστε περισσότερες πρωτεΐνη και λιγότερους υδατάνθρακες, πάντα με ισορροπία στα γεύματά σας και μην ξεχνάτε πως με μέτρο όλα επιτρέπονται!
  • Δώστε χρόνο στον εαυτό σας όταν τρώτε. Ο χρόνος των γευμάτων σας επηρεάζει την πέψη, επομένως το έντερο και ο εγκέφαλός σας χρειάζονται αρκετή ώρα για να λάβουν το μήνυμα του κορεσμού.
  • Φροντίστε να βάλετε στη ζωή σας το καθημερινό περπάτημα ή τρέξιμο κι αν ο χρόνος σάς το επιτρέπει, ξεκινήστε το γυμναστήριο.
  • Δώστε προτεραιότητα στον καλό ύπνο. Η συστηματική καταγραφή λιγότερων από πέντε ώρες ύπνου τη νύχτα σχετίζεται με σημαντική αύξηση της συσσώρευσης τόσο του σπλαχνικού όσο και του υποδόριου λίπους μεταξύ ενηλίκων ηλικίας κάτω των 40 ετών. 

Info

Κλινική Παπαϊωάννου, drpapaioannou.gr, Γεωργίου Παπανδρέου 94 546 55 Θεσσαλονίκη και Σεμιτέλου 2 115 28 Αθήνα, Τ. 2310 42 66 06, Facebook: Papaioannou Plastic Surgery, Instagram: @drpapaioannou