fbpixel

Search icon
Search
DESIGN

Summer art de la table: Υπέροχες προτάσεις για να διακοσμήσετε το τραπέζι στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας

Δημιουργήστε το πιο εντυπωσιακό σκηνικό


Summer art de la table: Υπέροχες προτάσεις για να διακοσμήσετε το τραπέζι στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας

To καλοκαίρι είναι εδώ και η αλλαγές στη διακόσμηση έχουν μπει για τα καλά στο πρόγραμμά μας. Ειδικά οι outdoor χώροι του σπιτιού μας, μας αφορούν ιδιαίτερα καθώς θέλουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο έξω, αλλά και να τους βλέπουμε stylish και περιποιημένους. Όσο για τη διακόσμηση του τραπεζιού, είναι απαραίτητο να την προσέξουμε διπλά. ώστε να πετύχουμε ένα υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε παρακάτω μερικές από τις πιο μοντέρνες προτάσεις για να στήσετε το απόλυτο summer art de la table!

C is for Colors

5.jpg


Tα χρώματα θεωρούνται «κλειδί» στη διακόσμηση -πόσο μάλλον στο τραπέζι που θέλουμε να είναι όλα στην εντέλεια. Αυτό το καλοκαίρι πείτε ένα τεράστιο «ναι» στα pop χρώματα και τις fun αποχρώσεις, όπως το έντονο κίτρινο ή το ροζ. Για τους λάτρεις του πιο κλασικού, το navy θα γίνει το αγαπημένο σας, ενώ συνδυάζεται πανεύκολα με το διαχρονικό λευκό. 

Προσθέστε συνθέσεις με λουλούδια

6.jpg


Φυσικά και τα λουλούδια δεν πρέπει να λείπουν από το στήσιμο του τραπεζιού. Επιλέξτε τριαντάφυλλα, ήλιους και μαργαρίτες για ένα άκρως φυσικό και πολύ ρομαντικό αποτέλεσμα. Προσθέστε ένα βάζο σαν central piece στο τραπέζι ή ακόμα και μικρότερες συνθέσεις που θα δώσουν φανταστικό χαρακτήρα σε ολόκληρο το τραπέζι.

Επιλέξτε το ιδανικό τραπεζομάντηλο

7.jpg


Το τραπεζομάντιλο είναι ίσως το πρώτο στο οποίο πρέπει να δώσετε βάση, καθώς αποτελεί τη «βάση» του τραπεζιού σας και ελκύει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή. Θα σας προτείναμε να επιλέξετε μια minimal επιλογή, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να «παίξετε» με extra χρώματα και πρόσθετα διακοσμητικά. Ένα απλό λευκό είναι και το ιδανικό. Ωστόσο, εάν θέλετε κάτι πιο statement, προτιμήστε ένα κόκκινο καρό, που θα επαναφέρει μνήμες στο μυαλό σας από παλιά οικογενειακά τραπέζια.

Προσοχή στα σερβίτσια

8.jpg


Εξίσου σημαντικά είναι και τα σερβίτσια, που ορίζουν κατά κάποιον τρόπο το στιλ διακόσμησης που επιλέγετε για το τραπέζι σας. Και πάλι, η καλύτερη λύση είναι να προτιμήσετε πορσελάνινα λευκά πιάτα και κρυστάλλινα ποτήρια. Εναλλακτικά, κάντε πιο funky επιλογές με διακριτικές ανοιξιάτικες ζωγραφιές και designs που ταιριάζουν υπέροχα με το καλοκαίρι. Όσο για τα σουπλά, τα ψάθινα θεωρούνται top τάση, ενώ διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο με πιο έντονο χρώμα, ώστε να χαρίσει pop χαρακτήρα στο τραπέζι σας.

Πείτε «ναι» στις χρυσές πινελιές

00.jpg


Μαζί με το λευκό και τα υπόλοιπα intense χρώματα, οι χρυσές λεπτομέρειες δεν πρέπει να λείπουν, με σκοπό να χαρίσουν ακόμα πιο elegant και glam χαρακτήρα. Επιλέξτε χρυσά μαχαιροπίρουνα, μεταλλικά κηροπήγια, κάποιο βάζο για τα λουλούδια ή και δαχτυλίδια για τις πετσέτες στα πιάτα. Μπορείτε, επίσης, να προτιμήσετε το rose gold αντί για χρυσό.

1

Outdoor table

Casa Vogue BUY HERE

2

Plate

Coincasa, notos home BUY HERE

3

Vase

Versace, Παρουσίαση BUY HERE

4

Serving base

IKEA BUY HERE

5

Porcelain ring

Coincasa, notos BUY HERE

6

Candle

Yankee Tropical Starfruit, Παρουσίαση BUY HERE