fbpixel

Search icon
Search
Street food: Αυτά είναι τα καλύτερα bao bans της Θεσσαλονίκης
MAGAZINE

Street food: Αυτά είναι τα καλύτερα bao bans της Θεσσαλονίκης

To Τhess bao προσφέρει μοναδική γεύση και υψηλή γαστρονομία


H Θεσσαλονίκη φημίζεται για τη γευστική γαστρονομική σκηνή της και πλέον μας συστήνει και πάλι νέες γεύσεις αλλά και παλαιότερες που αγαπήσαμε. Οι κουζίνες των γαστρομπάρ, των street food spots, που ανεβάζουν τα πρόσημα συνδυάζοντας γεύσεις και τεχνικές, αλλά και των fine εστιατορίων, ραφινάρονται και προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους. Με συνέπεια, αφοσίωση και ωραία διάθεση.

Έτσι κι εμείς είμαστε εδώ, σταθερά, για να σας μεταφέρουμε τις τελευταίες εξελίξεις. Για να στηρίξουμε αυτούς που μας μαζεύουν γύρω από ένα τραπέζι και που πολύ μας έλειψαν! Η συνέχεια, δική τους!

To Τhess bao προσφέρει μοναδική γεύση και υψηλή γαστρονομία, τυλιγμένα σ’ ένα ψωμάκι ατμού.

img-1516.jpg

Ποιότητα που αξίζει

Αγαπάμε το Thess Bao γιατί είναι μια υψηλών προδιαγραφών γαστρονομική πρόταση, σερβιρισμένη στο χέρι. Εδώ, τα φημισμένα ασιατικά ψωμάκια ζυμώνονται με τη γνήσια συνταγή και σερβίρονται μ’ ελληνικές umami γεύσεις. Γαρίδες, κοτόπουλο, χοιρινό είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που αξίζει να δοκιμάσετε, ενώ δε λείπουν και αυτές για τους vegan ή vegetarian. Επιπλέον, η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής το καθιστούν μια εμπειρία που μπορούμε ν’ απολαμβάνουμε καθημερινά.

Καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης

Στο καινούριο κατάστημα δοκιμάζουμε τα φρεσκοψημένα, χειροποίητα, ψωμάκια ατμού, που σερβίρονται μ’ έναν σωρό τρόπους! Νέο μενού, φρέσκες ιδέες, διαφορετικές δημιουργικές συνταγές, ένας vegan κατάλογος, που τρώγεται on the go, πάντα υπάρχει ένας λόγος για να βρεθούμε στο νέο Thess Bao. Είστε έτοιμοι ν’ ανακαλύψετε το επόμενο αγαπημένο σας πιάτο;

Don't miss
img-1497.jpg

Crispy γαρίδες με spicy mayo, sriracha και spread avocado, πάπια Πεκίνου κονφί με thessbao κέτσαπ και φιστίκι αράπικο και μοσχαρίσια μάγουλα κοκκινιστά με κρέμα μπαχαρικών.

Info: Καλαποθάκη 3, τηλ. 2310 235225, Λώρη Μαργαρίτη 11, τηλ. 2310 235226, www.thessbao.gr

FB: Τhessbao

INSTAGRAM: @thessbao