fbpixel

Search icon
Search
Strawberry Shortcake: Η Hailey Bieber αποκαλύπτει πώς πετυχαίνει το viral makeup look
MAKE UP

Strawberry Shortcake: Η Hailey Bieber αποκαλύπτει πώς πετυχαίνει το viral makeup look

Ακολουθήστε τα βήματα της για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ


Όταν η Hailey Bieber ανακηρύσσει μια τάση ομορφιάς, είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να εξαντλούνται τα προϊόντα της. Θα μπορούσα να σας θυμίσω την έλλειψη chrome βερνικιών νυχιών το περασμένο καλοκαίρι; Ή το "ροδακινί παραθαλάσσιο" καλοκαιρινό μακιγιάζ της μόλις πριν από λίγες ημέρες; Με αυτά κατά νου, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το τελευταίο makeup routine της ιδρύτριας του Rhode, το οποίο ονόμασε επίσημα -και εύστοχα- "strawberry shortcake" makeup. 

Είδαμε το πιο πρόσφατο makeup tutorial του μοντέλου πριν από λίγες ημέρες στο Tik Tok και η ονομασία του το περιγράφει θαυμάσια: όπως ένα κέικ φράουλας, είναι πολυεπίπεδο και ροζ. Πρόκειται για ένα κατά τ 'άλλα απλό μακιγιάζ, το οποίο θα μπορέσετε να εκτελέσετε με τη βοήθεια μόλις 12 προϊόντων.  

@haileybieber

shortcake vibes all summer long ????

♬ pink and white frank ocean - sped up sounds

Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας έρχονται πρώτα. Η Hailey πιστεύει στην τεχνική underpainting της makeup artist Mary Phillips, γι' αυτό περιγράφει και καλύπτει το περίγραμμα πριν από την εφαρμογή του foundation. Αν θέλετε να ακολουθήσετε ακριβώς την επιλογή της, θα χρειαστείτε ένα κρεμώδες contour stick. Πρόκειται για την τεχνική που και εμείς οι ίδιοι λατρέψαμε το 2023 και που εμπεριστατωμένα προσφέρει το πιο airbrush αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε concealer στα σημεία που θέλετε κάλυψη και λάμψη -όπως κάτω από τα μάτια, στη γέφυρα της μύτης, στο τόξο του έρωτα- και μια μικρή ποσότητα του αγαπημένου σας foundation ή skin tint - σας προτείνουμε να στραφείτε σε πιο lightweight φόρμουλες λόγω της θερμοκρασίας.

snapinstaapp-448729425-1705856059946074-7399905285582459724-n-1024.jpg


Μόλις όλα αυτά ειπωθούν και γίνουν, προσθέστε λίγο χρώμα στην επιδερμίδα σας. Τώρα, δεδομένου ότι η Rhode μόλις κυκλοφόρησε έξι αποχρώσεις ρουζ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Bieber δίνει μεγάλη έμφαση στους ροζ τόνους. Χρησιμοποιεί αυτό που φαίνεται να είναι οι αποχρώσεις Piggy και Juice Box στα μήλα των μάγουλών της, το ένα στοιβαγμένο πάνω στο άλλο. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κρεμώδες ρουζ της προτίμησής σας. Λίγο bronzer και highlighter μπαίνουν επίσης στο παιχνίδι, χάρη στην παλέτα που χρησιμοποιεί η Hailey στο βίντεο της.

Προχωρήστε έπειτα με τζελ για τα φρύδια, μάσκαρα, λίγη πούδρα και μερικές ψεύτικες φακίδες και η Bieber μοιράζεται τον συνδυασμό των χειλιών της με τέσσερα προϊόντα. Ξεκινά χρησιμοποιώντας αυτό που φαίνεται να είναι ένα μολύβι ματιών χωρίς ετικέτα ως μολύβι για τα χείλη. Έχει δαμασκηνί αποχρώσεις που παίζουν όμορφα με το καφέ lip liner, το οποίο χρησιμοποιεί για να καλύψει το άνω χείλος της. Ολοκλήρωσε τα χείλη της τοποθετώντας ένα κραγιόν σε ροζ τόνο στο κέντρο και τοποθετώντας από πάνω λίγο lip gloss ή lip oil. 

Αυτό το makeup look είναι το απόλυτο go-to για κάθε καλοκαιρινή έξοδο!